ve market pazar alışverişimiz pek yok
pazardan biraz meyve markettende içecek abur cubur okadar
sağolsun annesi yardm ediyor.taksitlerimz var diye
bizde geçinemezsek artıkkaydirigubbakcemile3
oooooakannehir
seninki nabza göre şervet kıs:roflol:
niye kızzz, annem dediki çok iktisatlı kullanmışsın herşeyi, benimkilerin yarısı kadar dedi, kayınvalidemlerinde öyle 2 katıymış :uhm:
Valla bizim daha kitabımız falan yok evin dolapları bilmem nesi derken bizde de para
falan kaldığı yok :)) en iyisi sigarayı bırakalım dedik.Dediğimizden bu yanı daha fazla
içmeye başladık depoluyoruz sanırım :))
maaşa göre hareket etmişin onu diyorum tatlım:1hug:
daha iş bulamadım ya acayip ucuza çalıştırmak istiyorlar
ben de onu istemiyorum bilmiyorumkismile
yokk bee ne alaka senin maaşın az diye çamaşır yıkamıyomusun, lambalar kapalımı oturuyosun, bizim bunlarda ekstra olabilecek bir market alışverişi birde kiramız var, diğer herşey normaldi yani ekstra çamaşır yıkayan biri değilim veya elektriğe çok dikkat ederim bir yer açıksa diğerini açmam falan gibi a.s.
Ya o gelen kadar beklemektense yapayım diyorumçalışsan bu kadar sıkılmazsın bence...
ev işlerinde eşin yadım etmiyormu?......
Eywahhh hesap kitap işleri konuşuluyo deşmeyin yaramı daha dün akşam aldık elimize listeyi neyi naptık diye bilmiyorumkismile Acı gerçekle yüzyüze kaldık kaydirigubbakcemile3
Bizde maalesef kiracı olaraktan beli bükülenlerdeniz
telefon 30 gelmiş
adsl de 30
iski 15
doğalgaz gelmedi daha
elektrikte gelmedi
market alışverişi 400 ü geçti , dün akşamda 130 liralık aldık ufak tefek eksikler vardı
lig tv var eşimin aylık ücretli olan
cep telefon faturalarımız ikimizin 55 lira şirket hattı kullanıyoruz ikimizde
Biraz üstümüze alışveriş yaptık bi kaç bişey aldık günlük giymeye 200 küsür onlara verdik
dkaydirigubbakcemile3
Ikeadan raflar felan aldk mutfağa kiler gibi dolap aldık eksikler hiç bitmiyo şurayada şunu alalım burayada bunu derken ipin ucu kaçıyo kıslarrr :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?