2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ve market pazar alışverişimiz pek yok
pazardan biraz meyve markettende içecek abur cubur okadar

sağolsun annesi yardm ediyor.taksitlerimz var diye

bizde geçinemezsek artıkkaydirigubbakcemile3

ve market pazar alışverişimiz pek yok
pazardan biraz meyve markettende içecek abur cubur okadar

sağolsun annesi yardm ediyor.taksitlerimz var diye

bizde geçinemezsek artıkkaydirigubbakcemile3

ohh ne ala maşallah..bize böle yardım eden olmadı ..

saglık olsun hallediyoruz çok şükür..
geciniyoruz birşekilde

Valla bizim daha kitabımız falan yok evin dolapları bilmem nesi derken bizde de para

falan kaldığı yok :)) en iyisi sigarayı bırakalım dedik.Dediğimizden bu yanı daha fazla

içmeye başladık depoluyoruz sanırım :))

maaşa göre hareket etmişin onu diyorum tatlım:1hug:

yokk bee ne alaka senin maaşın az diye çamaşır yıkamıyomusun, lambalar kapalımı oturuyosun, bizim bunlarda ekstra olabilecek bir market alışverişi birde kiramız var, diğer herşey normaldi yani ekstra çamaşır yıkayan biri değilim veya elektriğe çok dikkat ederim bir yer açıksa diğerini açmam falan gibi a.s.

daha iş bulamadım ya acayip ucuza çalıştırmak istiyorlar

ben de onu istemiyorum bilmiyorumkismile

çalışsan bu kadar sıkılmazsın bence...
ev işlerinde eşin yadım etmiyormu?......

aynı bende öyleyimsositososito

Eywahhh hesap kitap işleri konuşuluyo deşmeyin yaramı daha dün akşam aldık elimize listeyi neyi naptık diye bilmiyorumkismile Acı gerçekle yüzyüze kaldık kaydirigubbakcemile3

Bizde maalesef kiracı olaraktan beli bükülenlerdeniz
telefon 30 gelmiş
adsl de 30
iski 15
doğalgaz gelmedi daha
elektrikte gelmedi
market alışverişi 400 ü geçti , dün akşamda 130 liralık aldık ufak tefek eksikler vardı
lig tv var eşimin aylık ücretli olan
cep telefon faturalarımız ikimizin 55 lira şirket hattı kullanıyoruz ikimizde
Biraz üstümüze alışveriş yaptık bi kaç bişey aldık günlük giymeye 200 küsür onlara verdik
dkaydirigubbakcemile3
Ikeadan raflar felan aldk mutfağa kiler gibi dolap aldık eksikler hiç bitmiyo şurayada şunu alalım burayada bunu derken ipin ucu kaçıyo kıslarrr :sm_confused:

Oyyy oyyy oyyy bu ne kadar telefon faturası yavrum

Bari ev telini kapayıp vın alın en azından ordan sıyrılırsınız biraz :hulya:

supercim walla bi yerden destek aldığmz halde anlamadm ben bu işi bir ayda bukadar az paramı olur elde.annesiyle sadece yiyip içiyoruz yani ondan pek pazar ve market masrafı olmuyor..

daha faturalarımız gelmedi (benim 80 tl cep faturam hariç)

ilk ayımız diye takmıyorum ama bundan sonraki masrafları takip edicem özellikle...

Bu arada akşama görümcemler yemeğe gelicek bana yardım edermisiniz
Karnıyarık yapıyım diyorum yanına pilav klasik kaydirigubbakcemile3 ama servis tabağında bişey daha olsun istiyorum ne gider yanına ??
çorba olrakta mercimek yapabilirim belki
tatlıda irmik helvası mı yapsam yanında dondurma ve çikolata sosu ile yoksa başka bişey mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…