2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

supercim kaydirigubbakcemile3
benimkinin meyveyle arası yok pek işte ben önüne koyarsam hatta yedirirsem yer okadr.

abur cubur bizde de var yaaa bi tek cipsi kırk yıldabir alırz bana hemen civilce olarak geri dönüyor çünkü

Evettt ben de iş bu sorunun cevabını vermeye geldim

Evlendik...ne oldu?...ev hanımı oldum :a015: istifa da edemiyorum.

Her gün temizlik yapan,yemek hazırlayan biri mi olacaktım ben ya

ya kızlar maaşlarınızı aldğnzda nasıl hesabını yapıyonuz

ben haftalık alıyorum 130 (ayda 520+50 tl de vergi iadem var.)

dün haftalığımı aldım eve 50 tl götürebldm anca taksitlerden:çok üzgünüm:

defterm var benm en son 05.08 tarihinde 400 tl koymuşum kasaya dün gece aldığım haftalıkla bir sadece 200 tl kalmş kasadaakannehir

çok mu müsrifm diyorum ama bakıyorum üstüme başıma hiçbişy almadm kaç haftadır:umursamaz:

bende geçen gün düşündüm yağmurseli,hani yaptığım işlerden gocunmuyorum,severek yapıyorum ama
biraz erkenmi oldu bu evlenme işi dedim kendi kendimee,,sonra dedim çok uzadı bu iş ben istifa ediyorum :)))
ki ben 2 sene nişanlı kaldım,daha uzasa güzel olmazdı ama ne bileyimm senağlama

bizdede ben meyve yemem, sevgilim ders çalışırken kendine hazırlar getirir, bende ondan otlanırım zemuszemus
bizde abur cubur yasak kızlar. ben dikkat ediyorum ,malum zaten kilo aldım,bide onları yersem feci ourum o yüzden almıyoruz ki yemiyelim

zuzucum ben aldığım tüm parayı koyuyorum,işe eşim bırakıyo,akşam olunca eşim alıyo gene,yemeğim zaten şirketten...
sadece sigara param var,onun dışında zaten her hafta üst baş için sen alışverişmi yapıyosun??
ben her hafta olmasada alıyorum ama eşimle birlikte ödüyoruz,,

zuzu cum biz öyle hesap yapmıyoruz, yani mesela elekt,su,doğalgaz faturalarını ben kendi hesabımdan otomatik ödemeye aldım. kira, market alışverişi,aidat gibi şeyleride sevgilim kendi hesabından otomatik ödeme yaptı. geri kalan harcamalarımız zaten keyfi olan şeyler onlarıda kim ne harcıyosa harcıyo. ama şu ev alma durumundan dolayı biz zorunlu harcamalar dışında birşey harcamıyoruz

ajikal tabiki herhafta kıyafet almıyorum:))))

ben haftlık eşim aylık alıyor onu oturtamadm ilk ayda.hesabını yapamadım yaniii.

çok şükür kiramızıda babamın sigortasınıda rahatça ödedik ama birikim olması gerek çünkü Allah nasip etsin ev almak istiyoruz .seneye elimizdeki paraya bakıcaz yetmezse biraz daha biriktirp kredi falan yapcaz işte bişyler...

bizim tüm faturalarımız eşimin kredi kartından ödeniyor,biz evin gıda alışverişine hiç para vermiyoruz
eşime yemek kartı olarak set card diye bir kart veriyorlar ayda 190-200 liralık falan yükleniyo,işte gün sayısına tatile göre değişiyo gerçi,o bir çok markette geçiyorr
birde migros kartından personel bonusumuz var ayda 130 tl ye
2 ayda cebimizden markete 50-100 tl anca harcamışızdır :)))
onun dışında kiramız zaten yok,
bu ay su 23 tl
elektrik 45 tl
doğalgaz 16 tl
telefon 25 tl
adsl 49 tl geldi
dijitürk falan filanda var tabi,masraflar bitmezzzz

ooo ajikal iyiymiş sizinki yaa zemuszemus
bizim
market 550 tl yi geçmiştir ( misafirim çok oldu çünkü)
kira 1100 tl
aidat 50 tl
elekt 35 tl
su 26 tl
doğalgaz 12 tl
telefon,ev almadık ceplerin toplamı 102 tl
adsl 29 tl
biz fazla tv izlemiyoruz koblolu yetiyo oda 14 tl

Evettt ben de iş bu sorunun cevabını vermeye geldim

Evlendik...ne oldu?...ev hanımı oldum :a015: istifa da edemiyorum.

Her gün temizlik yapan,yemek hazırlayan biri mi olacaktım ben ya

hadiya boshayallersmile

bende senin gibi düşündügüm çok oldu canım..ama yerinde yaptık..a.s boşver

kızlar bu arada sizlerde su ,elekt,doğalgaz faturalarınız ne kadar geldi ?

su16
elektirik ya 18 yada 16
dogalgazada ilk geldigin 2 tl gelmişti
şimdi oda 10 küsürlü bişey yada gelmedi..ben pek takip etmiyorum.

[

oooooakannehir

seninki nabza göre şervet kıs:roflol:

giderlerde şöyle

eşimin kredisi 205tl
beninki 160 tl
eşy.taksit 150 tl
500 kira
40 tl taksit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…