2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Oyyy oyyy oyyy bu ne kadar telefon faturası yavrum

Bari ev telini kapayıp vın alın en azından ordan sıyrılırsınız biraz :hulya:

Yok cnm ilk ay diye böyle normalde zaten cep telefonarımız her yöne sabit faturalı.
Telefonum yanımda değilken kullanmıştım arkadaşları felan aradım davet etmek için
Normalde adsl için bağlattık kablosu bile çekik duruyo kullanmıyoruz yani

yardım edemeyiz lindark hanım sen önce geçen gün eklediğin fotoları ekle,bak bir çok kişi görmemiş

yardım edemeyiz lindark hanım sen önce geçen gün eklediğin fotoları ekle,bak bir çok kişi görmemiş

Foto mu :) evet evet eklensin kaydirigubbakcemile2

Ama herkes ordaydı ben eklediğimde kızlar kusura bakmayın zaten baya bi uğraştım eklemek için bi o kadarda silmek için tek tek başka zaman evet ama bugün görümcemler geliyo şuan evi temizlemem ve yemek işlerimi halletmem lazım ne yapıcağıma karar verip :1no2:

yağmurseli meraba .meslektaşız canım kaydirigubbakcemile5 branşın nedir yerimseniben

lindark ımmm karnıyarık pilav ımm tabağın bi köşesinede patates pürsi olmamı top şeklinde küçük küçük bu geldi aklımabilmiyorumkismile

Ya o gelen kadar beklemektense yapayım diyorum

Öyle boş oturmakta sıkıyor..

fazla yorma kendini oda yapsın:1hug:

anladım cicim

BİRTANE EKLESEN YETERklava:

lindadrk ben resimleri gördüğüme göre yardım edebilirim zemuszemus
hayatım düşündüğün şeyler çok güzel ve yeterli sadece karnıyarık ve pilavla cacık çok güzel gider onu ekleyebilirsin.iftarda insanlar su içmektren birşey yemiyor , ben günlerdir tecrübe ettim , masayı doldurmaya hiçççç gerek yok

kesinlikle katılıyorum arse bende öyle yaa kaç bardak su içiyorum soğuk soğuk...

1 kepçe çorba bir çeşit yemek(accuk) hoppp çatladım bileeee

,
Teşekkür ederim cnm ... o zaman ben markete uçuş yapıyorum hemennnnn

lindark ımmm karnıyarık pilav ımm tabağın bi köşesinede patates pürsi olmamı top şeklinde küçük küçük bu geldi aklımabilmiyorumkismile

Cnm değerlendiricem bunu çok saol opuyorumnanaktan Eğer vaktim kalırsa tabi

Merhaba kızlar, aylık masraflarınıza baktım da bizimkiler geldi aklıma, daha yeni gitmişlerdi oysa... biz Kıbrıs'a taşındığımızdan masrafımız çok oldu. Eşyalı kiralık ev tuttuk, kiramız 350 sterlin (bu ay 840 tl tuttu kendisi), ikimizin cepler toplam 100 tl, elektrik 55 tl, su daha gelmedi. Aylık market alışverişimizi hiç hesaplamadım ama sanırım 500'ü geçmiştir (burda market fiyatlar biraz farklı). Allah'tan aidatımız yok. bunların dışında evde eksik bazı şeyleri tamamladık onlara da ortalama 500 tl. gitmiştir. İnşallah önümüzdeki ay daha hesaplı olcaz

Yok be canım nerdeee özelde devam ya da ücretliye devam bilemiyorum ki

ne yapacağımı ben de :uhm:

özel daha iyi değil mi canım ya, ücreti en azından fazladır gibi düşünüyorum, bilmiyorum ama bilmiyorumkismile ben de dilciyim bu arada, ingilizce yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…