Oyyy oyyy oyyy bu ne kadar telefon faturası yavrum
Bari ev telini kapayıp vın alın en azından ordan sıyrılırsınız biraz :hulya:
Bu arada akşama görümcemler yemeğe gelicek bana yardım edermisiniz
Karnıyarık yapıyım diyorum yanına pilav klasik kaydirigubbakcemile3 ama servis tabağında bişey daha olsun istiyorum ne gider yanına ??
çorba olrakta mercimek yapabilirim belki
tatlıda irmik helvası mı yapsam yanında dondurma ve çikolata sosu ile yoksa başka bişey mi ??
yardım edemeyiz lindark hanım sen önce geçen gün eklediğin fotoları ekle,bak bir çok kişi görmemiş
Foto mu :) evet evet eklensin kaydirigubbakcemile2
Ya o gelen kadar beklemektense yapayım diyorum
Öyle boş oturmakta sıkıyor..
anladım cicimsupercim walla bi yerden destek aldığmz halde anlamadm ben bu işi bir ayda bukadar az paramı olur elde.annesiyle sadece yiyip içiyoruz yani ondan pek pazar ve market masrafı olmuyor..
daha faturalarımız gelmedi (benim 80 tl cep faturam hariç)
ilk ayımız diye takmıyorum ama bundan sonraki masrafları takip edicem özellikle...
Ama herkes ordaydı ben eklediğimde kızlar kusura bakmayın zaten baya bi uğraştım eklemek için bi o kadarda silmek için tek tek başka zaman evet ama bugün görümcemler geliyo şuan evi temizlemem ve yemek işlerimi halletmem lazım ne yapıcağıma karar verip :1no2:
yağmurseli meraba .meslektaşız canım kaydirigubbakcemile5 branşın nedir yerimseniben
Türkçe canım..gerçi daha atanamadım mafoldumben
,lindadrk ben resimleri gördüğüme göre yardım edebilirim zemuszemus
hayatım düşündüğün şeyler çok güzel ve yeterli sadece karnıyarık ve pilavla cacık çok güzel gider onu ekleyebilirsin.iftarda insanlar su içmektren birşey yemiyor , ben günlerdir tecrübe ettim , masayı doldurmaya hiçççç gerek yok
lindark ımmm karnıyarık pilav ımm tabağın bi köşesinede patates pürsi olmamı top şeklinde küçük küçük bu geldi aklımabilmiyorumkismile
inşallah atanırsın ya, çok rahat edersin zemuszemus nasıl bu sene sonuçlar alımlar falan, atanma durumun var mı?
Yok be canım nerdeee özelde devam ya da ücretliye devam bilemiyorum ki
ne yapacağımı ben de :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?