2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Sanırım ben de artık bu topiki takip edebilicem..
işe başladım.. tek kötü yanı cumartesi de çalışıyo olmam ama idare edicem şimdilik :44:

selam herkese :))))

nek işe başlamış hadi hayırlı olsun kız...Çalış tabii allah tembelleri sevmez uvvvvvvvvvvvvv
geçmişte tüm yazdıklarınızla daha bi tanıyorummm sizi....

beyaz gül seviyomuş adam kırmızıyı bulduda beyazı kaldı puhahaha eşini yormuşun kızzz.....

puhahahaha melek kına yakmış nektara uheeeeeeeeeeeeeeeeeee

kzılar aklıma ne geldi biz bi arada su içiyodukhergün söylüyoduk ne kadar içtiğimizi
ramazandan sonra gene yapalım

Nektarcım yanlış cümle kullanmışım. dilimlemek zor olmuyor dimi

kesmek:dilimlemek- :))))))))
olmuyo canım, yumuşacııık oluyo ki, kolayca kesiyosun..içi akıyo böyle ımmmm

nek işe başlamış hadi hayırlı olsun kız...Çalış tabii allah tembelleri sevmez uvvvvvvvvvvvvv
geçmişte tüm yazdıklarınızla daha bi tanıyorummm sizi....
ajan kesildi yaaaa

ay evet ne korkmuştuum :18:

offf çok karmaşık geçiyor bugün. ne olduğunu anlamadan saat 4 olmuş bile.

miray ajanlığın tutmuş canım, iyi oldu ama nostalji yaşıyoruz sayende

bolll uyku seti çoooook sevimli, bayıldımmmm, güle güle kullanın.

ben sana kıyamam yerim

benim düğünümde evimizi pok pastı borular tıkanmıştı annem belediyeden su pompası çağırmış suyu bi vermişler evi pok basmış ben kufördeyim eve gelcem millet ağlıyo annen sinirden hüngür hüngür ağlıyo die...Çok kötü olmuştum yaa nazar oluyor böyle güzel şeylerde... neyseki herkes br elden tutmuş temizlemişler ama nafile içeri girmedim bahçeden düğün çıkarması yapılmıştı..herkesin aksilik yaşadığını duymuştum..ama bu kadarı iğrençti rezil olduk eşim tarafına allahtan teyzeleri yardım etti annem için çok ağladım düğün günü yaaa off hatırlamak istemedim biran...

ay canım yaa kötü olmuş :26: böyle bişi ilk kez duyuyorum :26:
bizim de düğün gününün ertesi dogalgaz kapanmıştı, sıfır ev bağlatmış durdurmuşlardı başvuru mu ne gerekiyomuş 2. kez
2 hafta kovayla yıkandık bir de havalar soğmaya başlamıştı malum kasım ayı

selam kızlar bi girip bi çıkıyorum abim geldi az önce cenazeden mezarlığa gidememiş dermanım kalmadı diyor...en az 3 bin kişi vardı diyor bütün haber kanalları bütün ajanslar ataşehir belediye başkanı herkes ordaymış kazayı yapan ferhat abinin kuzeniymiş amca o kadar utanıyormuş ki tabutun yanına bile gidememiş...abim diyor ki benide çağırmıştı cumartesi gel diye ftboldan anlamam kanka siz gidin demiş abimde olsun seyirci olarak gel dmiş abim bakarım dmiş ama gitmedi...çok morali bozuk ben gitseydim onu eve ben bırakırdım şimdi yaşıyo olurdu diyo..ölü gibi abimde. ferom gitti diyo ikide bir fotolarını açıyo sonra hemen kapatıyo umarım çabuk atlatır abim bir hafta önce ferhat abiye iş bulmuş 6 aydır işsizmiş gemi kaptanı iş yerinde kendini çok sevdirmiş patronlar sırf o yüzden 2binliralık maaşını 3 e çıkartmışlar...hayat bam telinde çok zor...

sorma gelenler tuvalete giremedi komşuya gittiler 2 gün eve kimse giremedi allahtan teyzemlerin ve komşuların evleri vardı da herkes orda kaldı biz otelde kaldığımız için kimseyi düşünmedik tabii ama çok zor bir düğündü off annem salona gidecek 1 saat var saç baş dağını elinde çek pas şort temizlik yapıodu ayy ne ağlamıştım ufff .......lavabo ve tuvaletler su verilince taşmış ahh annem akıl etmiş göye tıkanıklık geçer diye kapamışlar logarları ama basınçtan işte çıkmış felan benim herşeyime nazar değer zaten hep öledir anlamadım gitti gelinliği modeli götürdüm kadına özellikle resim verdim 1 ay dikti bir gittim kırık beyaz yerine krem yapmış sonrada demezmi sosyete krem giyiyor die banane ben sosyete değilim dedim gözün körmü bu resimdeki gelinlik krık beyaz dikeceksin başına yıkarım bu salonu dedim neyse baya gerilmiştim 1 haftada yenisi dikildi amannn ne günlerdi yaaa............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…