Sanırım ben de artık bu topiki takip edebilicem..
işe başladım.. tek kötü yanı cumartesi de çalışıyo olmam ama idare edicem şimdilik :44:
selam herkese :))))
zuzu ben daha birşey almadım kocişe ya. daha önce defalarca istemiyorum alma bana hediye dedi ama onun bu jestinden sonra birşey almazsam acayip olmaz mı sizce de? bi de az önce işyerine geldi aşkım. diyo ki sana gül getirecektim ama her yer kırmızı gül dolu, sordum hiçbir yerde beyaz gül yok, o yüzden alamadımben kırmızı gül sevmiyorum, birkaç kere almıştı bana. söylemiştim sevmediğimi. bakalım akşam dönerken bir daha bakınır büyük ihtimalle beyaz gül için. zaten dedim aşkım sorun değil gülümüz olmasa da olur. o da aslında içime sinmedi ama bulamazsam sonra telafi ederim ben sana dedi. evlenmeden önce çok yapmazdı böyle şeyler ama evlendikten sonra olumlu yönde değişim gösterdi. inşallah böyle devam eder aşkım benim ya
taktım ben bu olaya
sabahtan beri internetten araştırdım
bazısı şeytan yakıyomuş yazmış,
ama çoğunluk melekler sevdiği kişilerin eline kına yakıyor demiş..
yani %70 öyle..
buna inanmak istiyorumm
zuzu şeytanın işeme versiyonuna gülsemmi daha çok mu korksam bilemedim canım yaa
taktım ben bu olaya
sabahtan beri internetten araştırdım
bazısı şeytan yakıyomuş yazmış,
ama çoğunluk melekler sevdiği kişilerin eline kına yakıyor demiş..
yani %70 öyle..
buna inanmak istiyorumm
zuzu şeytanın işeme versiyonuna gülsemmi daha çok mu korksam bilemedim canım yaa
ramazandan sonra gene yapalımkzılar aklıma ne geldi biz bi arada su içiyodukhergün söylüyoduk ne kadar içtiğimizi
olmuyo canım, yumuşacııık oluyo ki, kolayca kesiyosun..içi akıyo böyle ımmmmNektarcım yanlış cümle kullanmışım. dilimlemek zor olmuyor dimi
kesmek:dilimlemek- :))))))))
ajan kesildi yaaaanek işe başlamış hadi hayırlı olsun kız...Çalış tabii allah tembelleri sevmez uvvvvvvvvvvvvv
geçmişte tüm yazdıklarınızla daha bi tanıyorummm sizi....
ay evet ne korkmuştuum :18:puhahahaha melek kına yakmış nektara uheeeeeeeeeeeeeeeeeee
benimki oğluna düşkün olanlar modeliteşekkür ederiz canım paylaştığın için
bol bu arada uyku seti çok sevimli güle güle kullan
ne güzel luxxor, maşallah size
benim bir sürü uhdem kaldı düğünümle ilgili maalesef
gelinliğimin ölçüsü karıştı, yeni gelinlik dikildi 3 günde
ev son anda tutuldu, düğünüme 1 saat geç kaldım
kuaför berbattı :/
fotoğraflarım da istediğim gibi olmadı, düğün de güzel geçmedi
ama olsun, sevdiceğimle birlikteyiz ya artık herşeye değer diyorum
ay kızlar benimde göbeğim aldı başını gidiyo çok fena herkes hamilemisin diyo bende öle hissetmeye başladım artık yani
Yeni katıldım aranıza:80:
ben sana kıyamam yerim
benim düğünümde evimizi pok pastı borular tıkanmıştı annem belediyeden su pompası çağırmış suyu bi vermişler evi pok basmış ben kufördeyim eve gelcem millet ağlıyo annen sinirden hüngür hüngür ağlıyo die...Çok kötü olmuştum yaa nazar oluyor böyle güzel şeylerde... neyseki herkes br elden tutmuş temizlemişler ama nafile içeri girmedim bahçeden düğün çıkarması yapılmıştı..herkesin aksilik yaşadığını duymuştum..ama bu kadarı iğrençti rezil olduk eşim tarafına allahtan teyzeleri yardım etti annem için çok ağladım düğün günü yaaa off hatırlamak istemedim biran...
lafa bak hehhehheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ay canım yaa kötü olmuş :26: böyle bişi ilk kez duyuyorum :26:
bizim de düğün gününün ertesi dogalgaz kapanmıştı, sıfır ev bağlatmış durdurmuşlardı başvuru mu ne gerekiyomuş 2. kez
2 hafta kovayla yıkandıkbir de havalar soğmaya başlamıştı malum kasım ayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?