2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nigoşun kremalı patatesini yap canım, yanına da tavuk kızartabilirsin. yanına da salata:44::44:

nigoşun kremalı patatesini yap canım, yanına da tavuk kızartabilirsin. yanına da salata:44::44:

aa evet kremalı pattis yap, hem kolay hem lezzetlii

nigoşum dün akşam börek yapmıştım zaten fırında evde hala var..
ay benim koca o kadar seçiciki herşeye kusur buluyo denemek istiyorum ama beğenirmi hiç bilmiyorm böle kusur buluyo sinir ediyo beni sonrada acaba beğenirmi bilmiyorumki:18:

3 büyük soğanı doğradım halka halka, 5 butu baharatladım azcık ya, soğanlarla birlikte fırın poşetine koyup fırınladım
güzel oldu, pratik kolay öyle bişi de yapabilirsin.. soğanlar tavuğun tadını alıyo güzel oluyo..

eşinin sevdiği şeyleri sen bilirsin canım, madem seçici onun sevdiği bişeyi yap :44:

benim kocişim hiç yemek seçmez Allahtan, et sever ama sebze de yer.. hiç üzmez beni bu konuda, yemeklerime bayılır zaten şanslıyım

ilahi miray aajan kesilmişin valla ama geçmişe bakman hoşuma gitti demekki bizleri merak ediyosun tanımak istiyosun
evinizi pok basma olaynada he çok güldüm hemde talihsizlikten dolayı üzüldümayy ne çok aksilik yaşamışınız kızlar biz sadece pasta olayında aksilik yaşadık pastamın üzerinde kocaman kocaman kırmızı güller vardı ben gördüm böyleyimağlamamak için kendimi zor tuttum suratım düştü tabi kayınvaldem anlamış geldi dediki biz özellikle sade olsun dedik yanlışlık olmuş dedi bizde çok şaşırdık dedi..kızlar ben eve geldim masamı kurdum yemeklerim zaten bi kısmı hazır bi size bakim dedim

ya ne güzel bizimkide hep kusur bulur:)sinir eder beni içinde ne var ne yok damak tadıyla ayırt eder yani gizli bişe koyamam yemeklere:)bazen tereyağ ekliyorm güzel oluyo diye hemen anlıyo sebzede yiyo neyseki ama öle çokda severk değil ben yararlı diye yiyorm ya oda yanımda yiyo işte:)

uff Allah yardımcın olsun :26:
biz bayılıyoruz tereyağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…