- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
eklemiyo ya hata veriyo bu aralar ne oluyosa kk ya sürekli sıkıntı yaşanıyo
Bir sürü albüm oluşturmuşsun :90: :90:
teşekkür ederim sinemcim daha 1 kere giyebildim heryere olmuyocok hosmus canim ayakkabin güle güle giyin
günaydın kızlarrr... dün akşam annem geldi bize. oturduk balkonda muhabbet ettik, çay içtik. çok güzeldi. huzurlu bir akşam geçirdik.gitme burda kal dedik ama dinlemedi gitti saat 11'de
gnydn kızlar,
ay artık geceleri yatamıyorum yaaaaaaaaaaa dönmekte bile çok zorlanıyorum valla ne yapacaz bakalım(
fundacım ayakkabın çok cici senin gibi güle güle giy canım süslü seni topuklu topuklu almış yine:)
günaydın kızlar..
tatil 9 gün olmuş...resmi açıklamayla
boll siz ozaman cuma günü açık olmucaksınız dimmi banka olaraktan, ay sonu ödemesi varya.....
y.kredi de arki cuma açığız dedi, ama belkim o da daha duymamıştır tatili:26:
ayy canım ya artık ağırlaşıyoşun yavaş yavaş sabret ama sonucu mükemmel olacakteşekkür ederim canım evet ya yine duramadım topuklu aldım
günaydın kızlar..
tatil 9 gün olmuş...resmi açıklamayla
boll siz ozaman cuma günü açık olmucaksınız dimmi banka olaraktan, ay sonu ödemesi varya.....
y.kredi de arki cuma açığız dedi, ama belkim o da daha duymamıştır tatili:26:
selam kızlar bi girip bi çıkıyorum abim geldi az önce cenazeden mezarlığa gidememiş dermanım kalmadı diyor...en az 3 bin kişi vardı diyor bütün haber kanalları bütün ajanslar ataşehir belediye başkanı herkes ordaymış kazayı yapan ferhat abinin kuzeniymiş amca o kadar utanıyormuş ki tabutun yanına bile gidememiş...abim diyor ki benide çağırmıştı cumartesi gel diye ftboldan anlamam kanka siz gidin demiş abimde olsun seyirci olarak gel dmiş abim bakarım dmiş ama gitmedi...çok morali bozuk ben gitseydim onu eve ben bırakırdım şimdi yaşıyo olurdu diyo..ölü gibi abimde. ferom gitti diyo ikide bir fotolarını açıyo sonra hemen kapatıyo umarım çabuk atlatır abim bir hafta önce ferhat abiye iş bulmuş 6 aydır işsizmiş gemi kaptanı iş yerinde kendini çok sevdirmiş patronlar sırf o yüzden 2binliralık maaşını 3 e çıkartmışlar...hayat bam telinde çok zor...
evt canım baya ağırlaştım artık inşallah sabırsızlıkla bekliyorum o günleri:)
maalesf canım tatil bankalara gelmiyo biz çalışıyoruz(çok sinir oldum zaten hem pztsi hem cuma burdayım (
pzts öğleye kadrama siz tam gün durursunuz dimmi, öğlene kadar işlem alırsınız sadece
aman dur onuda tümgün yapmasınlar:)pztsi yarım günüz nasıl olduysa:)
pazartesi arefe canım mecbur yapacaklarbakalım bizde cumartesi öğleden sonra yola çıkıcaz haftaya cuma cumartesi iş var biz 1.5 gün izin almayı planlıyoruz patron bu sefer izin konusunda herkese sert bakalım ne olacak eğer 1.5 gün izin alamazsam 3 gün kayıp resmen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?