2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

miiray beni unutmuşsun

sıkılıyorumm bugün regl olmam lazımdı hatta genelde 1-2 gün önce bile olurdum ama ama yiter yaa bu stres

kimsecikler yok herkes iftarda ya da hazırlıklarla meşgul heralde. yeni geldim ben de. kursta da girdim ama yazamadım sadece üstünkörü okudum bugün saçma bi gündü öğrencim gelmedi aradık tlf.da kapalı ne iş anlamadım. 1den 5 e kadar bekledim 5te başka dersim vardı bitti geldim...

miray yaa bu arada ne olayar yaşamışsın çok fenaymış gerçekten tam düğün günü kötü olmuş aman neyse geçmiş gitmiş. bizde öyle aksilik falan olmadı ama tek üzüldüğüm keşke stüdyoda diil de dış çekim yapsaydık bu kadar

günaydın kızlarrr... dün akşam annem geldi bize. oturduk balkonda muhabbet ettik, çay içtik. çok güzeldi. huzurlu bir akşam geçirdik.gitme burda kal dedik ama dinlemedi gitti saat 11'de

cok hosmus canim ayakkabin güle güle giyin
teşekkür ederim sinemcim daha 1 kere giyebildim heryere olmuyo
günaydın kızlarrr... dün akşam annem geldi bize. oturduk balkonda muhabbet ettik, çay içtik. çok güzeldi. huzurlu bir akşam geçirdik.gitme burda kal dedik ama dinlemedi gitti saat 11'de

ohh sefanız olsun üzülme canım olsun yarın kalır daha orda değilmi

günaydınnnnnnn

gnydn kızlar,
ay artık geceleri yatamıyorum yaaaaaaaaaaa dönmekte bile çok zorlanıyorum valla ne yapacaz bakalım(
fundacım ayakkabın çok cici senin gibi güle güle giy canım süslü seni topuklu topuklu almış yine:)

ayy canım ya artık ağırlaşıyoşun yavaş yavaş sabret ama sonucu mükemmel olacakteşekkür ederim canım evet ya yine duramadım topuklu aldım

günaydın kızlar..

tatil 9 gün olmuş...resmi açıklamayla

boll siz ozaman cuma günü açık olmucaksınız dimmi banka olaraktan, ay sonu ödemesi varya.....
y.kredi de arki cuma açığız dedi, ama belkim o da daha duymamıştır tatili:26:

süper canım ya bakalım bizimki nasıl olacak ya ben kayseriye gidicem ve 5 gün olursa bişey anlamam

ayy canım ya artık ağırlaşıyoşun yavaş yavaş sabret ama sonucu mükemmel olacakteşekkür ederim canım evet ya yine duramadım topuklu aldım

evt canım baya ağırlaştım artık inşallah sabırsızlıkla bekliyorum o günleri:)

maalesf canım tatil bankalara gelmiyo biz çalışıyoruz(çok sinir oldum zaten hem pztsi hem cuma burdayım(

canm allh rahmt eylesin , :26:

evt canım baya ağırlaştım artık inşallah sabırsızlıkla bekliyorum o günleri:)

maalesf canım tatil bankalara gelmiyo biz çalışıyoruz(çok sinir oldum zaten hem pztsi hem cuma burdayım(

:84: ozaman bendemi gelcem cuma yaa ( sigorta ödemeleri var, belkim sgk 5 eylül p.ertesiye atar son gününü

pzts öğleye kadrama siz tam gün durursunuz dimmi, öğlene kadar işlem alırsınız sadece

9 günlük tatil bize de vurmaz. hoş zaten biz biletleri aldık, ayın 2'sinde dönüyoruz Kıbrıs'a. eşimin de patronu demişti zaten o hafta full tatil diye. o evde olacak ben çalışcam. diyo aşkım merak etme ben sana akşam yemek hazırlarım

bu arada kızlar benim ütüm bozuldu tamamen, artık çalışmıyor. İzmir'e gidince buhar kazanlı ütülerden bakcam. ablamda delonghinin var çok memnun. fiyatlarına baktım netten, diğerlerine göre daha uygun. sanırım onlardan alcam ben de. var mı aranızda kazanlı ütü kullanan?

aman dur onuda tümgün yapmasınlar:)pztsi yarım günüz nasıl olduysa:)

pazartesi arefe canım mecbur yapacaklarbakalım bizde cumartesi öğleden sonra yola çıkıcaz haftaya cuma cumartesi iş var biz 1.5 gün izin almayı planlıyoruz patron bu sefer izin konusunda herkese sert bakalım ne olacakeğer 1.5 gün izin alamazsam 3 gün kayıp resmen ya

evt ya çok ters oldu herkes izin almak ister şimdi ben yeltenmiyorm bile hiç zaten bi yere gitmicem ama dinlenmek ii olurdu doğrusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…