benimkisi normal Tefal ütü, ütü dedin de sabahtan beri aklımı kemiriyo "ütünün fişini çektimmi çekmedimmi" olayı9 günlük tatil bize de vurmaz. hoş zaten biz biletleri aldık, ayın 2'sinde dönüyoruz Kıbrıs'a. eşimin de patronu demişti zaten o hafta full tatil diye. o evde olacak ben çalışcam. diyo aşkım merak etme ben sana akşam yemek hazırlarım
bu arada kızlar benim ütüm bozuldu tamamen, artık çalışmıyor. İzmir'e gidince buhar kazanlı ütülerden bakcam. ablamda delonghinin var çok memnun. fiyatlarına baktım netten, diğerlerine göre daha uygun. sanırım onlardan alcam ben de. var mı aranızda kazanlı ütü kullanan?
gitmiş gelmiş bile yarenim :))))günaydın enki, hoşgeldin. ne zaman gidiyorsun canım ordu'ya?
günaydın enki, hoşgeldin. ne zaman gidiyorsun canım ordu'ya?
benimkisi normal Tefal ütü, ütü dedin de sabahtan beri aklımı kemiriyo "ütünün fişini çektimmi çekmedimmi" olayıeşim de uyuyo evde, telefonları kapalı.. ev telefonunun da fişini çektim, saç kurutmayı takıcam diye.. aksilik işte.. offf (((((((((((((
gitmiş gelmiş bile yarenim :))))
ben de öyleyim işte bol, içim içimi kemiriyo şuanayy sen öle deyince şüphe düştü içime acaba ben çektimmi fişi ya(
e çift çizgi çıkmış işte.. hamişsin, ama kan testi yaptırman da kesin sonuç için iyi olmuş ay çok heyecanlıııkızlar akşam test yaptım laylom hiç bişe yok gibi ama çift çizgi çıktı inanamadım çok şaşırdım sabah işe geç kaldım kalmışken kan testi verdim eşim alacaktı sonucu bakalım nolacak
kızlar akşam test yaptım laylom hiç bişe yok gibi ama çift çizgi çıktı inanamadım çok şaşırdım sabah işe geç kaldım kalmışken kan testi verdim eşim alacaktı sonucu bakalım nolacak
ben de öyleyim işte bol, içim içimi kemiriyo şuan( çektim gibi geliyo, bi çekmedim gibi geliyo
senin ütün kendini kapatıyo mu çok ısınınca, benimkisi galiba kapatmıyo..
e çift çizgi çıkmış işte.. hamişsin, ama kan testi yaptırman da kesin sonuç için iyi olmuş ay çok heyecanlııı
yakın mı eşinin işi evinize.. ben de annemi aradım, gidip bakıcak.. söylendi biraz ama napim :26:ayy aynı benimki gibi olmuş canım çok sevindim yaa hadi hayırlısı ne zaman alacaksın sonucu?
yok cnm ya kapatmıyo benimkide eşimi aradım şimdi gidip bakacak eve neyse burda şehirdışında değil yani..
Bizde bu cumartesi 1de çıkıyoruz sonra 8 gün tatil.
ben de öyleyim işte bol, içim içimi kemiriyo şuan( çektim gibi geliyo, bi çekmedim gibi geliyo
senin ütün kendini kapatıyo mu çok ısınınca, benimkisi galiba kapatmıyo..
e çift çizgi çıkmış işte.. hamişsin, ama kan testi yaptırman da kesin sonuç için iyi olmuş ay çok heyecanlııı
Aaa Zeynep hamilemisin?
yakın mı eşinin işi evinize.. ben de annemi aradım, gidip bakıcak.. söylendi biraz ama napim :26:
günaydın canım hoşbulduk geçen hafta perşembe gittim cumartesi geldim canım 1haftaiçinde hem ev taşııdm hem orduya gittim
kızlar akşam test yaptım laylom hiç bişe yok gibi ama çift çizgi çıktı inanamadım çok şaşırdım sabah işe geç kaldım kalmışken kan testi verdim eşim alacaktı sonucu bakalım nolacak
ayy aynı benimki gibi olmuş canım çok sevindim yaa hadi hayırlısı ne zaman alacaksın sonucu?
yok cnm ya kapatmıyo benimkide eşimi aradım şimdi gidip bakacak eve neyse burda şehirdışında değil yani..
testte çift çizgi çıktı ama emin olamadım kan testi verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?