2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benimkisi normal Tefal ütü, ütü dedin de sabahtan beri aklımı kemiriyo "ütünün fişini çektimmi çekmedimmi" olayı eşim de uyuyo evde, telefonları kapalı.. ev telefonunun da fişini çektim, saç kurutmayı takıcam diye.. aksilik işte.. offf (((((((((((((

günaydın enki, hoşgeldin. ne zaman gidiyorsun canım ordu'ya?
gitmiş gelmiş bile yarenim :))))

ayy sen öle deyince şüphe düştü içime acaba ben çektimmi fişi ya(

kızlar akşam test yaptım laylom hiç bişe yok gibi ama çift çizgi çıktı inanamadım çok şaşırdım sabah işe geç kaldım kalmışken kan testi verdim eşim alacaktı sonucu bakalım nolacak

günaydın kızlar,

dün pek yazamadım okudum ama işler yoğundu fırsatım olmadı. Cuma günü gidioum tatile işleri biraz hafifletip gitmek istioum. Ama maalesef bayram dönüşü cuma çalışıouz 1 gün izni vermedi patronumuz

ayy sen öle deyince şüphe düştü içime acaba ben çektimmi fişi ya(
ben de öyleyim işte bol, içim içimi kemiriyo şuan ( çektim gibi geliyo, bi çekmedim gibi geliyo
senin ütün kendini kapatıyo mu çok ısınınca, benimkisi galiba kapatmıyo..
e çift çizgi çıkmış işte.. hamişsin, ama kan testi yaptırman da kesin sonuç için iyi olmuş ay çok heyecanlııı

ayy aynı benimki gibi olmuş canım çok sevindim yaa hadi hayırlısı ne zaman alacaksın sonucu?

yok cnm ya kapatmıyo benimkide eşimi aradım şimdi gidip bakacak eve neyse burda şehirdışında değil yani..

yakın mı eşinin işi evinize.. ben de annemi aradım, gidip bakıcak.. söylendi biraz ama napim :26:

evet ama daha inanamıyorum sabah verdim 7de 2saat sonra alabilirsin dedi eşim gidiyo şimdi arayacak çok heyecanlıyım

günaydın canım hoşbulduk geçen hafta perşembe gittim cumartesi geldim canım 1haftaiçinde hem ev taşııdm hem orduya gittim

yeni evinden memnunmusun canım...yerleştinmi iice

Ay nekadar heyecansız yazmışlın, bişey çıkmadı sandıydım Bi baktım çifft çizgi yazıyo

sağol canım eşime verirlerse o alacak birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…