2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayy canım ya hoşgeldin nasılsın?

hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoş geldin canım nasılsın?

tamam bu ikisi işte umarım düzelir saçların..şampuandada pembe rengi güzeldi ama saçına uygun olanı al sen yinede

ok kosla alayım....mutfak, yatak odası(2), yemek odası bunlar temizlencek....
salon ve oturma odası temiz...

ha koridoru unuttum :) 3 tane koridorda var

fatma özlettin kendini, nasılsın

selammm seni eskilerden okumuştum ben cok olmadı geleli ....

hoşgeldin Fatma :))
luxxor sana da hoşgeldin diyememiştim

üff saçma sapan gerginlikler yüzünden telefon faturalarını yanlış işaretledim, 2 telefon aktarmayı unuttum yaa :18:

hoşbulduk, idare eder işte nasıl oldugumu ben bile bilmiyorum...

Fatmacım hoşgeldin, başın sağolsun canım. Allah sabır versin. nasılsın, toparlayabildin mi biraz?

aslında balkonun varsa yıkasan canım daha kolay olmazmı eşinde yardım etse sana

balkona sığmaz sar balkonum...hadi yolluk neysede:26:
pazar günü annem gelcek zaten...yorganları çıkaralım havalansın dedi..balkona onları sererim:)

hoşbulduk, idare eder işte nasıl oldugumu ben bile bilmiyorum...

canım yaa iyi ol sen.....

benimde dogum günüme az kaldi bakim esim ne yapacak bana :)

Sinemcim ne zaman doğum günün?
selammmmmmmmm........

Fatmacım hoşgeldin bitanem geçmiş olsun Allah sizlere sağlıklı uzun ömürler versin arkadaşım seni burda gördüğüme çok sevindim
luxxorr

Naber canim ?

Nerelerdesin görüsemiyoruz

napiyorsun nasil gidiyor ?

Ah canımcım çok yoğundum yaa, sen de bir ceee diyip gidiyorsun şimdi cevap yazarken bile çıkmış olabilirsin mesela İyiyim ama moralim daha düzgün şu sıralar bayram tatili de geldi süper oldu. Sen nasılsın nohutun nasıl? cinsiyeti ne zaman belli olcak?

hoşgeldin Fatma :))
luxxor sana da hoşgeldin diyememiştim

üff saçma sapan gerginlikler yüzünden telefon faturalarını yanlış işaretledim, 2 telefon aktarmayı unuttum yaa :18:

Canım hoşbulduk:13: Aman gerilmeyin bakın zaten yazışırken insanlar yanlış anlaşır sıkça. Mimikler ve ses tonu olmayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…