2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yaaaaaa canım çektiiiii(

saol cnm:)

valla kızımı kucağıma almış sallanan koltukta göğsümde yatmasını isterdim:)

fikrimi değiştirdim, ben de sizi o halde izlemek için sizin yanınızda olmak isterdimmmm

yemekten bahsederken seni hesaba katmalıyız ilk olarak, özür dilerim canım yaa

:)ya balık sevmem normalde aslında ama bitek hamsi tavayı severim sende onu buldun:)neyse canım öğlen arası biyer var gidim bakm varmı:) gerçi şimdiki hamsi bayattır ama napim

şimdi nerede olmak isterdiniz kızlar???

ben şuan evimde, koltukta uzanmış türk filmi izlemek isterdim

off zaten zor çalışıoum patron başımda

türk filmine bayılırım yaa keşke bende evde eşimin dizine yatıp izlio olsaydım yada geçen hafta bugün plajda yatıodum yaa

yalnız değilmişim bu konuda sevindim bende ona bi kere bindim ölüyorum zannettim çok korktum indim hala başım dönüyoduben bide fincanlar varya ona biniyorum

valla kızımı kucağıma almış sallanan koltukta göğsümde yatmasını isterdim:)

fikrimi değiştirdim, ben de sizi o halde izlemek için sizin yanınızda olmak isterdimmmm

aynen

:)ya balık sevmem normalde aslında ama bitek hamsi tavayı severim sende onu buldun:)neyse canım öğlen arası biyer var gidim bakm varmı:) gerçi şimdiki hamsi bayattır ama napim

ay kıyamam :) azcık yersin nefsin körersin yeter

stardaki dizi Yalancı baharmıydı?

yaren senin facete fotolarını gördüm izmir olan buradan bakmadım ama oradan beğendim...Güzel geçmiş bayram sevindim cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…