en iyisini yapmışsın canım, için rahatlarben de az önce yarın için randevu aldım kadın doğumdan. dün eşime bahsettim rahim ağzı kanseri falan dio bu dedim tedirgin oldu bi kontrole gidim diorum....:26:
senin yüzünden bende geç yattım hıhhhbaktım sen varsın girim dedim konuya cevap yazana kadar telden sana miyop olcaktım neyseki yazdım...
çok beğeniyorum H&M yi fiyatları çok uygun oluyor.. bana 10 dk mesafede Toriumda var mağazası
aa işten mi çıktın canım? hayırlısı olsunnevet yatıyorum canım iyiyim kanamam kesildi bakalım düzelip düzelmediğimi cuma günü doktora gidicem ozamn belli olacak ama insan sıkılıyor yat yatiştende çıktım napcaz bakalım
bence siyahı, herşeyle kullanır :))
ayy canım ne güzel eşin seni düşünmüş hemen telaşa kapılmışsen dinlenmene bak 4 ayı inşallah sorunsuz atlatırsın ve bebişinle eşinle hep mutlu olursun
en iyisini yapmışsın canım, için rahatlar
yatmadan bi bakıyorum ben hep siteye, sizi görünce yazmadan çıkmadım :)))
çok beğeniyorum H&M yi fiyatları çok uygun oluyor.. bana 10 dk mesafede Toriumda var mağazası
aa işten mi çıktın canım? hayırlısı olsunn
bence siyahı, herşeyle kullanır :))
tatlım tşk ederim ben kahverengi tercih edioum eşim kahveyi çok sever senin beğendiğin siyahın kahvesini düşündüm açıkcası montu ayakkabı pantolanları kışlık herşeyi kahve sayılır hem siyah 170 tl kahve aynısı ama 142 tl
canım yinede yardımın için saol
sana dediğime bakma ben hiç tv izlememevet canım çıktım rapor bittikten sonra dönücektim ama eşim istemedi işallah bişe yoktur canım bebişimin kalp atışlarını duyucam cuma günü dinleniyorum canım tv izlemekten sıkıldım artık 4aylık olsa hayırlısıyla ayaklanırım bende
canım başka kuzenlerin falan varsa onlar kalsın birazda yanındakızlar "bir derdim var" bölümüne mi yazsam diye düşündüm ama en iyi fikri siz verirsiniz.
Biliyorsunuz anneannem yalnız diye 8 sene onunla kaldım ben gidincede kız kardeşim gitti 1 yıldır onunla oturuyor.
2 kız kardeşim sakaryadalar artık. Ben yokum bu kız kardeşimde evlenirse kimse kalmıyor anneannemin yanında.
Anneannem çok geçimsiz ve acayip derecede bencildir. şimdiden kendi derdine düşmüş olacak ki kardeşimle çok uğraşıyor. Gerçi 8 sene ondan çok çektim sürekli suyuna gittim. Ama kardeşim yapamıyor mesela annemlere gidip 1 saat fazla otursa vay efendim niye geç geldin ama ben huyunu bildiğim için kendi ailemin evine gitsem erkenden dönerdim. Dün yine basit bişeyden tartışmışlar ve kardeşim çok ağlamış sabaha kadar. Bide panik atak var onda. çok kötü olmuş sabah işe gitmiş beni aradı durumu anlattı daha gitmem ben oraya diyor. Annemi aradım annem şu an kardeşimle konuşuyor.. Annemde diyorki alıcam onu ordan. Sen dayanıyordun ama kardeşin dayanamıyor. Bide hasta panik ataktan sanırım durduk yere bayılıyor ve kendine gelmesi zor oluyor. Annem o yapamaz dedi anneannemde bencilliğiyle baş başa kalacak. Ne olacak şimdi bilmiyorum.
bence 1. Canım ..ben siyah deri kordon hiç sevmem ya metal olucak yada kahve
Kızlar "bir derdim var" bölümüne mi yazsam diye düşündüm ama en iyi fikri siz verirsiniz.
biliyorsunuz anneannem yalnız diye 8 sene onunla kaldım ben gidincede kız kardeşim gitti 1 yıldır onunla oturuyor.
2 kız kardeşim sakaryadalar artık. Ben yokum bu kız kardeşimde evlenirse kimse kalmıyor anneannemin yanında.
Anneannem çok geçimsiz ve acayip derecede bencildir. Şimdiden kendi derdine düşmüş olacak ki kardeşimle çok uğraşıyor. Gerçi 8 sene ondan çok çektim sürekli suyuna gittim. Ama kardeşim yapamıyor mesela annemlere gidip 1 saat fazla otursa vay efendim niye geç geldin ama ben huyunu bildiğim için kendi ailemin evine gitsem erkenden dönerdim. dün yine basit bişeyden tartışmışlar ve kardeşim çok ağlamış sabaha kadar. bide panik atak var onda. Çok kötü olmuş sabah işe gitmiş beni aradı durumu anlattı daha gitmem ben oraya diyor. annemi aradım annem şu an kardeşimle konuşuyor.. annemde diyorki alıcam onu ordan. Sen dayanıyordun ama kardeşin dayanamıyor. bide hasta panik ataktan sanırım durduk yere bayılıyor ve kendine gelmesi zor oluyor. annem o yapamaz dedi anneannemde bencilliğiyle baş başa kalacak. Ne olacak şimdi bilmiyorum.
canım ben bu olaya ilk yazdığında da çok şaşırmıştım, ben kimse için nekadar sevdiğim biri olsa bile ailemle yaşamaktan vazgeçmezdim.. annemsiz düşünemiyorum yaa. ne demek anneme giderken belli bir zaman kalıcam? insanın ailesinin yanında büyümesinden/yaşamasından güzel bişi yokki.. anneannen gelip sizle kalsa??Kızlar "bir derdim var" bölümüne mi yazsam diye düşündüm ama en iyi fikri siz verirsiniz.
biliyorsunuz anneannem yalnız diye 8 sene onunla kaldım ben gidincede kız kardeşim gitti 1 yıldır onunla oturuyor.
Anneannem çok geçimsiz ve acayip derecede bencildir. Şimdiden kendi derdine düşmüş olacak ki kardeşimle çok uğraşıyor. Gerçi 8 sene ondan çok çektim sürekli suyuna gittim. Ama kardeşim yapamıyor mesela annemlere gidip 1 saat fazla otursa vay efendim niye geç geldin ama ben huyunu bildiğim için kendi ailemin evine gitsem erkenden dönerdim. dün yine basit bişeyden tartışmışlar ve kardeşim çok ağlamış sabaha kadar. bide panik atak var onda. Çok kötü olmuş sabah işe gitmiş beni aradı durumu anlattı daha gitmem ben oraya diyor. annemi aradım annem şu an kardeşimle konuşuyor.. annemde diyorki alıcam onu ordan. Sen dayanıyordun ama kardeşin dayanamıyor. bide hasta panik ataktan sanırım durduk yere bayılıyor ve kendine gelmesi zor oluyor. annem o yapamaz dedi anneannemde bencilliğiyle baş başa kalacak. Ne olacak şimdi bilmiyorum.
sensin tatlııNigar facete küçüklüğüne baktım offfff yerim yaa ne tatlımışın ısırabilirmiyim inşallah böyle kızım olur güzel ..kakül varmış küçüklük resmindede kız burda afet ruslarda hep kakül var...şu değişimi yapta foto at beklicem ona göre...buarada site pek sessiz soğuk oldu yafff...
sana dediğime bakma ben hiç tv izlememhiç öyle dizi alışkanlıklarım falan yoktur zaten türk dizileri tam bi fiyasko müzik dinlerim bol bol film izlerim ..inşallah çabuk geçer canım ya
canım başka kuzenlerin falan varsa onlar kalsın birazda yanında
bence 1. Canım ..ben siyah deri kordon hiç sevmem ya metal olucak yada kahve
Elfimm, saat başı gitsen orda yaşamak gibi değil hiç değilZeynepcim annem tek kardeş
nektarcım anneannem bencil dedim ya kendinden başka kimseyi düşünmez evinde otursun kimse olmasın ama geceleri tek yatmaktan korktuğu için yanında biri olsun yeter ona. ama o kişiyede çok çektiriyor. Zamanında gittiğimde dedim nede olsa annemlerle yakınız her okul çıkışı önce annemlere giderdim. İşe girdim yine aynı hergün ailemi görmeden tek gün bil geçirmedim. annem her akşam anneannemin evine kadar götürürdü beni. hepimiz bi fedakarlık yaptık onun için.
hoşbulduk canım nasılsın yorgunluğun gittimi biraz dinenebildinmi
kız bu site almanca buraya da yolluyorlar mı yani? Bi de bunlar euro fiyatıdır dimi yoksa baya ucuz da :)))
cnm bende genelde adetten önce olur kasık ağrım ama sen üşütünce olurt demişsin belki gece farkında olmadan üşüttüysen...:26:
ben de az önce yarın için randevu aldım kadın doğumdan. dün eşime bahsettim rahim ağzı kanseri falan dio bu dedim tedirgin oldu bi kontrole gidim diorum....:26:
şimdi hamile iken resimlerime baktım ne güzeldi yaaa
kız türkçede seçilebiliyomuşadam gösterdi rezil oldum inceledim fiyatlar onlar euro fiyatıymış tahmin ettiğimiz gibi..alışverişte netten yapılmıyo sanırım
evet yatıyorum canım iyiyim kanamam kesildi bakalım düzelip düzelmediğimi cuma günü doktora gidicem ozamn belli olacak ama insan sıkılıyor yat yatiştende çıktım napcaz bakalım
Miroş şıkımsı olucaksın yani yarıınsüslüüü :))çalış o zaman biraz canım, slayt hazırlamaktan nefret ediyorum, eski işimde ürünlerin tanıtımıyla ilgili slayt yptırırlardı bana nefret ederdimm
Elfimm, saat başı gitsen orda yaşamak gibi değil hiç değil
walla helal olsun sana en büyük fedakarlığı sen yapmışsın, 8 yıll hemde :26:
üff evlenmeden önce arkadaşımın kına ve düğünü için 3 gece evden ayrı kaldım annem saat başı aradı, nasıl özlemiştim yaa, 3. günü ağliycaktı nerdeyse annem "sensiz ev çok boş" diye
bolun dediği çok mantıklı, yatılı bir bakıcı olayı
Canım anneannem çok küçük evlendiği için annemide küçük evlendirdiği için anneannem 57 yaşında. Belki kiminizin annesiyle yaşıttır. Gayet dinç kendine bakabiliyor. ama yalnızlıktan çok korkuyor ve tek çocuğu var zaten torunların 3 ü gitti ben evlendim iki kız sakaryada. Kalıyor 3 çocuk annem babam. birlikte yaşanılabilir ama fazlasıyla rahatlığına düşkün.
Geliyorum funda
kızlar "bir derdim var" bölümüne mi yazsam diye düşündüm ama en iyi fikri siz verirsiniz.
Biliyorsunuz anneannem yalnız diye 8 sene onunla kaldım ben gidincede kız kardeşim gitti 1 yıldır onunla oturuyor.
Anneannem çok geçimsiz ve acayip derecede bencildir. şimdiden kendi derdine düşmüş olacak ki kardeşimle çok uğraşıyor. Gerçi 8 sene ondan çok çektim sürekli suyuna gittim. Ama kardeşim yapamıyor mesela annemlere gidip 1 saat fazla otursa vay efendim niye geç geldin ama ben huyunu bildiğim için kendi ailemin evine gitsem erkenden dönerdim. Dün yine basit bişeyden tartışmışlar ve kardeşim çok ağlamış sabaha kadar. Bide panik atak var onda. çok kötü olmuş sabah işe gitmiş beni aradı durumu anlattı daha gitmem ben oraya diyor. Annemi aradım annem şu an kardeşimle konuşuyor.. Annemde diyorki alıcam onu ordan. Sen dayanıyordun ama kardeşin dayanamıyor. Bide hasta panik ataktan sanırım durduk yere bayılıyor ve kendine gelmesi zor oluyor. Annem o yapamaz dedi anneannemde bencilliğiyle baş başa kalacak. Ne olacak şimdi bilmiyorum.
zeynepcim annem tek kardeş
nektarcım anneannem bencil dedim ya kendinden başka kimseyi düşünmez evinde otursun kimse olmasın ama geceleri tek yatmaktan korktuğu için yanında biri olsun yeter ona. Ama o kişiyede çok çektiriyor. Zamanında gittiğimde dedim nede olsa annemlerle yakınız her okul çıkışı önce annemlere giderdim. Işe girdim yine aynı hergün ailemi görmeden tek gün bil geçirmedim. Annem her akşam anneannemin evine kadar götürürdü beni. Hepimiz bi fedakarlık yaptık onun için.
canım anneannem çok küçük evlendiği için annemide küçük evlendirdiği için anneannem 57 yaşında. Belki kiminizin annesiyle yaşıttır. Gayet dinç kendine bakabiliyor. Ama yalnızlıktan çok korkuyor ve tek çocuğu var zaten torunların 3 ü gitti ben evlendim iki kız sakaryada. Kalıyor 3 çocuk annem babam. Birlikte yaşanılabilir ama fazlasıyla rahatlığına düşkün.
Geliyorum funda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?