2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben de az önce yarın için randevu aldım kadın doğumdan. dün eşime bahsettim rahim ağzı kanseri falan dio bu dedim tedirgin oldu bi kontrole gidim diorum....:26:
en iyisini yapmışsın canım, için rahatlar
senin yüzünden bende geç yattım hıhhh baktım sen varsın girim dedim konuya cevap yazana kadar telden sana miyop olcaktım neyseki yazdım...
yatmadan bi bakıyorum ben hep siteye, sizi görünce yazmadan çıkmadım :)))

çok beğeniyorum H&M yi fiyatları çok uygun oluyor.. bana 10 dk mesafede Toriumda var mağazası

evet yatıyorum canım iyiyim kanamam kesildi bakalım düzelip düzelmediğimi cuma günü doktora gidicem ozamn belli olacak ama insan sıkılıyor yat yatiştende çıktım napcaz bakalım
aa işten mi çıktın canım? hayırlısı olsunn
kızlarr lütfen yardım edin hangisi fikirlerini alim?

Eki Görüntüle 252591
bence siyahı, herşeyle kullanır :))

Nigar facete küçüklüğüne baktım offfff yerim yaa ne tatlımışın ısırabilirmiyim inşallah böyle kızım olur güzel ..kakül varmış küçüklük resmindede kız burda afet ruslarda hep kakül var...şu değişimi yapta foto at beklicem ona göre...buarada site pek sessiz soğuk oldu yafff...

ayy canım ne güzel eşin seni düşünmüş hemen telaşa kapılmış sen dinlenmene bak 4 ayı inşallah sorunsuz atlatırsın ve bebişinle eşinle hep mutlu olursun

işallah canım sağol evet üzerime düşüyodu şimdi dahada fena düşüyo sağolsun dinelniyorm zaten insan çalışmaya alışınca sıkılıyo

evet canım çıktım eşimin payı büyük <hayırlısı olsun hakkımda

baştakide güzel diye düzeltmiştim ama

sana dediğime bakma ben hiç tv izlememhiç öyle dizi alışkanlıklarım falan yoktur zaten türk dizileri tam bi fiyasko müzik dinlerim bol bol film izlerim ..inşallah çabuk geçer canım ya
canım başka kuzenlerin falan varsa onlar kalsın birazda yanında

Eki Görüntüle 252591
bence 1. Canım ..ben siyah deri kordon hiç sevmem ya metal olucak yada kahve

elfim anneannenin başka çocuğu yokmu canım onlarda gönderebilirler çocuklarını sen sabırlıymışsın dayanmışsın 8 sene ama onlar senin gibi sabırlı olamaz .anneannen farkında değilmi büyük bir fedakarlık yapıyosunuz onun için siz anne babanızdan ayrılıyosunuz .kardeşinde panik ataka varsa hiç durdurmayın bence kardeşini orda.

canım ben bu olaya ilk yazdığında da çok şaşırmıştım, ben kimse için nekadar sevdiğim biri olsa bile ailemle yaşamaktan vazgeçmezdim.. annemsiz düşünemiyorum yaa. ne demek anneme giderken belli bir zaman kalıcam? insanın ailesinin yanında büyümesinden/yaşamasından güzel bişi yokki.. anneannen gelip sizle kalsa??

sensin tatlıı
benim küçükken saçlarım sapsarıydı inş kızım da sarışın olur eşime benzerse siyah olucak ama sağlıklı olsun tabisi öncelikle cumartesi değişip ekliycem inş kuaför faciası yaşamam ama :18: :18:

Son düzenleme:
Kızlar dün gittim Zaradan pantolon aldım gri bileklerde üzerinede şık fırfırlı bir gömlek aldım bunları yarın giymem gerekiyor büyük gün Orta Doğu Üniv.den profosörler gelecek onları yemeğe götürcem 7 memede yaptığımız proje ortaklarımız onlar yanında yabancı biride gelecekmiş yarın benim için büyük gün hiç pot kırmamam lazım Çetin hocayı tanıyorum zaten ondan pek çekinmem ama gelecek (yabancı)adamın söyleyeceklerini iyi not almam lazım bizimkiler a dese ne dedi diye soracaklar anlamıyorlar çünki ... ona slayt hazırlıcam bide off aslında şimdi hazırlamam lazım yarın öğleden sonra vermem gerekiyor slaytı adama...Ben çalışmak istemiyorum yaa gidip evde TV izlemek istiyorum...

Zeynepcim annem tek kardeş

nektarcım anneannem bencil dedim ya kendinden başka kimseyi düşünmez evinde otursun kimse olmasın ama geceleri tek yatmaktan korktuğu için yanında biri olsun yeter ona. ama o kişiyede çok çektiriyor. Zamanında gittiğimde dedim nede olsa annemlerle yakınız her okul çıkışı önce annemlere giderdim. İşe girdim yine aynı hergün ailemi görmeden tek gün bil geçirmedim. annem her akşam anneannemin evine kadar götürürdü beni. hepimiz bi fedakarlık yaptık onun için.

benimde çok fazla tv de alışkanlıklarım yok ama yinede izliyorum sabahları doktorları nette takılıyorum bugün eşimin film koleksiyonunu çıkardım bütün filmler var hababam sınıfını izlicem 5 filmi falan var kitap alıcam kitap okurum 4 aylık olsun ingilizce kursum vardı ona devam edicem 3 kur kaldı 1 ay zaten 2 ay sürüyor benim için iyi olacak işallah çabucak geçer

[elficim valla zor iş peki maaşı falan varsa bi yatılı bakıcı bulsanz yanına olmazmı?

ayy gözlerim kapanıyo çok uykum geldiii..

Son düzenleme:
Elfim cidden çok büyük fedakarlık yapmışınız herkes yapmaz sizin yaptığınızı
Elfi bi face gelsene

Miroş şıkımsı olucaksın yani yarıın süslüüü :))çalış o zaman biraz canım, slayt hazırlamaktan nefret ediyorum, eski işimde ürünlerin tanıtımıyla ilgili slayt yptırırlardı bana nefret ederdimm

Elfimm, saat başı gitsen orda yaşamak gibi değil hiç değil
walla helal olsun sana en büyük fedakarlığı sen yapmışsın, 8 yıll hemde :26:
üff evlenmeden önce arkadaşımın kına ve düğünü için 3 gece evden ayrı kaldım annem saat başı aradı, nasıl özlemiştim yaa, 3. günü ağliycaktı nerdeyse annem "sensiz ev çok boş" diye
bolun dediği çok mantıklı, yatılı bir bakıcı olayı

Son düzenleme:
hoşbulduk canım nasılsın yorgunluğun gittimi biraz dinenebildinmi

idare ediyoruz canım....

allah korusunn:26:

şimdi hamile iken resimlerime baktım ne güzeldi yaaa

üzülme canımm

kız türkçede seçilebiliyomuşadam gösterdi rezil oldum inceledim fiyatlar onlar euro fiyatıymış tahmin ettiğimiz gibi..alışverişte netten yapılmıyo sanırım

puhahahaa

evet yatıyorum canım iyiyim kanamam kesildi bakalım düzelip düzelmediğimi cuma günü doktora gidicem ozamn belli olacak ama insan sıkılıyor yat yatiştende çıktım napcaz bakalım

yapcak bişey yok canım, siz iyi olun yeter

Eki Görüntüle 252591

2. ve 4.

Canım anneannem çok küçük evlendiği için annemide küçük evlendirdiği için anneannem 57 yaşında. Belki kiminizin annesiyle yaşıttır. Gayet dinç kendine bakabiliyor. ama yalnızlıktan çok korkuyor ve tek çocuğu var zaten torunların 3 ü gitti ben evlendim iki kız sakaryada. Kalıyor 3 çocuk annem babam. birlikte yaşanılabilir ama fazlasıyla rahatlığına düşkün.

Geliyorum funda

Bende nefret ediyorum ben hep hazırlıyorum çünkü projelerin tanıtmını slaytta hazırlamak ve çevirmek cabası bana kalıyor neyse ben başladım ara ara okurum artık zaten bişidende eksik kalayım artık...buarda şık olacam da kredi kartı yine girdi eksilere tam eşime ödetmiştim zaten yine dio dün almışsın yine büsürü şeyy iyimisin dio valla o adamlar önemli ben öyle püskül püskül giyinmeyi sevmem...Tarzım olsun adamların aklında ...Ne demiş hoca ye kürküm yeee aynen öyle burdada kıyafet çok önemli...:82:

Annenle kalsın cnm olmazmı daha gençmiş annen en güzeli başkasına tahamül edemezki??

canım annenlerle annaanneler yakın demişsin.....gündüzleri aradabir annem yoklasın kendi annesini...annanende gece yatmaya annenlere gitsin, olsun bitsin....
Sen kocanı bırakıp annanene gidemiyeceğine göre:82: O bekarkendi:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…