2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlarya benim bugün kasık ağrım var neden olur bilen varmı üşüttüğümde ağrıyo ama şimdi bişe yoktur demi

eve gitsem ev bomboş olsa temiz olsa her yer ( şuanda evimi b.k götürüyo afedersiniz. ) haftasonu olsa uyusam öle üzerimde bi sıcak battaniye falan öle yani.............

bide şu aşldıgım ev tesli,m edilse

toz cnım, pembe kabı
ıhhh olmaz o zaman, arkasını oku bak halıya felan kullanmayın diyo eğer benimkisindense :18:

bu alkışlar nigarcımın eşine.

Benimki de öğrensin benimki deeeeeeeeeeeeee
evet eşime böyle minik hediyeler konusunda felan hep afferimi hakediyo benim eşim ama çiçekkkk
buzdolabı boş olunca benim eşimde şey der hep kapağı açıp "çok fakir hissediyorum bizi " der

hoşbulduk canım nasılsın yorgunluğun gittimi biraz dinenebildinmi

kızlarr
Sale | H&M DE bu siteden hiç alışveriş yapan varmı:26:
kız bu site almanca buraya da yolluyorlar mı yani? Bi de bunlar euro fiyatıdır dimi yoksa baya ucuz da :)))
kızlarya benim bugün kasık ağrım var neden olur bilen varmı üşüttüğümde ağrıyo ama şimdi bişe yoktur demi

cnm bende genelde adetten önce olur kasık ağrım ama sen üşütünce olurt demişsin belki gece farkında olmadan üşüttüysen...:26:

ben de az önce yarın için randevu aldım kadın doğumdan. dün eşime bahsettim rahim ağzı kanseri falan dio bu dedim tedirgin oldu bi kontrole gidim diorum....:26:

ben de 1:30 da yatıp, 6:30 da kalktım zuzumm 5 saatcik uyumuşum
gözlerim kapanıyor

senin yüzünden bende geç yattım hıhhh baktım sen varsın girim dedim konuya cevap yazana kadar telden sana miyop olcaktım neyseki yazdım...

Son düzenleme:

bi sen farkettin canım bilmiyorumki euro dur ya yoksa bu kadar ucuz olması mümkün değil ama çok hoş şeyler var dimi

bi sen farkettin canım bilmiyorumki euro dur ya yoksa bu kadar ucuz olması mümkün değil ama çok hoş şeyler var dimi

evet yaa baktım da baya hoş kıyafetler üf yaa burda yok ki böle mağazalar (

Nek ben de öyle hissediyorum bazen fakir miyiz biz bu dolap niye boş diyorum içimden

ben eşime cadalozluk yapmasam o hep böyle olucakda ben illa huysuzluk çıkartacak bişi buluyorum
domestosun el sabunlarını kullanıyorum ben, onlardan da çok memnunun antibakteriel, herşeysi iyi galiba domestosun

sende yapma daha ne yapıyon böle kocaya:)

cnm ağrılar olur normaldir:)

eve gitsem ev bomboş olsa temiz olsa her yer ( şuanda evimi b.k götürüyo afedersiniz. ) haftasonu olsa uyusam öle üzerimde bi sıcak battaniye falan öle yani.............

bide şu aşldıgım ev tesli,m edilse
ne zaman teslim edilecek cnm?

kızlarr
Sale | H&M DE bu siteden hiç alışveriş yapan varmı:26:

fundacım ben biliyorum bu mağazayı almanyada var ben gitmiştim yıllar önce tatile:)ve ordan bi sürü alışveriş yapmıştım indirimdeydi şimdi bu mağaza istanbuldada açıldı ama gönderim varmı onu bilmiyorum ürünleri güzel kullanışlı yani.

ayy ne güzel ya çok ucuzdur keşke bende gidebilsem du bakıyım bi soruyum burdaki dış ticaretçiye haber veriyim sanada
yapmadım canım ama siteye baktım alman sitesi ve fiyatlar tl mi euro mu belli değil

evet canım belli değil bende anlamadım thanks tatlımdün facede konuşamadık acil çıkmam gerekti sende yatıyodun sanırım nasılsın düzeldinmi biraz??

maşallah sizi gidi gumrula sizi....

bende de adetten önce olurdum ama ayaklarımdn üşütürsemde ağrırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…