ıhhh olmaz o zaman, arkasını oku bak halıya felan kullanmayın diyo eğer benimkisindense :18:toz cnım, pembe kabı
evet eşimebu alkışlar nigarcımın eşine.
Benimki de öğrensin benimki deeeeeeeeeeeeee
ay sağol canım, alayım bari....
Yatak odasıyla koridorları (en çok onlar kirli) kaynanam ben yıkarım dedi...
Yemek odasıyla mutfağı da ben sileyim bari...
toz cnım, pembe kabı
sağol canım , hoşgeldin....
oyulmuş kabak :)))
bende patates ezmesi :))))
valla bi sıyrılsak kalabalıktan çok iyi gelecek sana da bana da :))
uykusuzluk kalabalık sinir oluyorum eşime kızıyorum dün gene olmadık yere sinir oldum adam yumuşatsın diye sarılıyo öpüyo, onada müsade etmiyorum itiyorum bağırıyorumSonrada çok üzülüyorum onun suçu yok çünkü, bu sfeerde daha daha çok özlüyorum üfff öle işte
kız bu site almanca buraya da yolluyorlar mı yani? Bi de bunlar euro fiyatıdır dimi yoksa baya ucuz da :)))
kızlarya benim bugün kasık ağrım var neden olur bilen varmı üşüttüğümde ağrıyo ama şimdi bişe yoktur demi
ben de 1:30 da yatıp, 6:30 da kalktım zuzumm 5 saatcik uyumuşum
gözlerim kapanıyor
kız bu site almanca buraya da yolluyorlar mı yani? Bi de bunlar euro fiyatıdır dimi yoksa baya ucuz da :)))
cnm bende genelde adetten önce olur kasık ağrım ama sen üşütünce olurt demişsin belki gece farkında olmadan üşüttüysen...:26:
ben de az önce yarın için randevu aldım kadın doğumdan. dün eşime bahsettim rahim ağzı kanseri falan dio bu dedim tedirgin oldu bi kontrole gidim diorum....:26:
bi sen farkettincanım bilmiyorumki euro dur ya yoksa bu kadar ucuz olması mümkün değil ama çok hoş şeyler var dimi
ben eşime cadalozluk yapmasam o hep böyle olucakda ben illa huysuzluk çıkartacak bişi buluyorum
domestosun el sabunlarını kullanıyorum ben, onlardan da çok memnunun antibakteriel, herşeysi iyi galiba domestosun
kızlarya benim bugün kasık ağrım var neden olur bilen varmı üşüttüğümde ağrıyo ama şimdi bişe yoktur demi
ne zaman teslim edilecek cnm?eve gitsem ev bomboş olsa temiz olsa her yer ( şuanda evimi b.k götürüyo afedersiniz. ) haftasonu olsa uyusam öle üzerimde bi sıcak battaniye falan öle yani.............
bide şu aşldıgım ev tesli,m edilse
evet yaa baktım da baya hoş kıyafetler üf yaa burda yok ki böle mağazalar(
Nek ben de öyle hissediyorum bazen fakir miyiz biz bu dolap niye boş diyorum içimden
şimdi hamile iken resimlerime baktım ne güzeldi yaaa
ayy ne güzel ya çok ucuzdur keşke bende gidebilsemfundacım ben biliyorum bu mağazayı almanyada var ben gitmiştim yıllar önce tatile:)ve ordan bi sürü alışveriş yapmıştım indirimdeydi şimdi bu mağaza istanbuldada açıldı ama gönderim varmı onu bilmiyorum ürünleri güzel kullanışlı yani.
yapmadım canım ama siteye baktım alman sitesi ve fiyatlar tl mi euro mu belli değil
ayy cnm deme öyle yeniden yaşıyacaksın inşallah en kısa zamanda..
bana da oluyo o dönem dönem
dün işe gitmeden çok seviyorum diye bir sürü elmalı soda almış bana aşkım, 4-5 tane çikolata da koymuş dolabın kapağına birde üzerine not yapıştırmış sadece bi kalp, eskiden lisede erkekler aşık olunca kalp yaparlar ya ortasından ok geçen ondan yapmış yaa krocanım benimtelefonda da kumbarana bak dedi, baktım 50 tl atmış, böyle beni şımartmasına bayılıyorumm
cnm bende genelde adetten önce olur kasık ağrım ama sen üşütünce olurt demişsin belki gece farkında olmadan üşüttüysen...:26:
ben de az önce yarın için randevu aldım kadın doğumdan. dün eşime bahsettim rahim ağzı kanseri falan dio bu dedim tedirgin oldu bi kontrole gidim diorum....:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?