- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
canım annenlerle annaanneler yakın demişsin.....gündüzleri aradabir annem yoklasın kendi annesini...annanende gece yatmaya annenlere gitsin, olsun bitsin....
Sen kocanı bırakıp annanene gidemiyeceğine göre:82: O bekarkendi:82:
canım annenlerle annaanneler yakın demişsin.....gündüzleri aradabir annem yoklasın kendi annesini...annanende gece yatmaya annenlere gitsin, olsun bitsin....
Sen kocanı bırakıp annanene gidemiyeceğine göre:82: O bekarkendi:82:
Elfişim senin eşin için de hayırlısı olsun, inş daha iyi işler bulurlar kendilerine :26:bugün kimseyede bişey yazamadım yarencim inş. çabucak taşınırsınız.
Zeynepcim evde dinlenmen en mantıklısı. İyiki kiraya çıkmışsınızda ev almamışsınızç Krediniz olsa zorlanırdınız. Ailenin tepsinide söylemedin hala.
Nigarcım eşin iş bakıyomu? Yıl sonu galiba benimde eşim iş bakacak işler yok ve patron konuşmuş dün. Yıl sonuna kadar satış olmazsa yolunuz açık olsun demiş(
zuzum kıyamam ya ne çok yoruluyorsun öyle. İşin zor valla.
Fatmacım ya evinde misafir olması çok saçma yani eşinle baş başa kalmak istemen çok doğal. tam toparlanıyorsunuz birbirinize desteğinizin arttığı zamanlar ama evde misafirrr
Miray yarın için başarılar sana.
Ayşecim geçmiş olsun erken önlem iyidir. İyiki randevu almışsın. Umarım kötü bişey yokturr
Başka ne gelişmeler olmuştu ya unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar kafamda çok dalgın.
benim mi zuzum?Bende istiyorum küçüklüğünden bi foto..
Akşam faceden al da albüme koy, bakınca silersin lüffennn
Elfişim senin eşin için de hayırlısı olsun, inş daha iyi işler bulurlar kendilerine :26:
görümcen de çıkacak o zaman işten?
benim mi zuzum?elfiş, funda yada facemde ekli olan çalıp ekleyebilir bir-kaç dakkalığına benim küççüklüğümü kendi albümlerine.. öyle çok bişi değil hem siyah m.ö fotosu
Ekledim zuzu bakabilirsinminik nigar
ben hamileymişim yaaa arkadaşım yanlış bakmış 118.7 çıkmış
yani hamileyim demek 4-5 haftalık avr demek anam elerim titirio annemi olacam bn yaaaaaaaaaaa
ayyy ağlıcam şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet halada var halada başım dönüyo halada midem bulanıo ama çok değil..amaaaaaaaaaaaaaaaaaan yaaaaaaaa anne luyorum ben ya tabi rabbim 9 ayı hayırlısıyla geçirir kucagım alırsam yaa çok güzel yaaaaaaaaaaaaaaa
ben geldimmmmmmmmmmmmm
Ekledim zuzu bakabilirsinminik nigar
teşekkür ederim FundişEkledim zuzu bakabilirsinminik nigar
bakın ne bulduuıuummmm
vaybeeee ne günler geçmiş
bugün kimseyede bişey yazamadım yarencim inş. çabucak taşınırsınız.
Zeynepcim evde dinlenmen en mantıklısı. İyiki kiraya çıkmışsınızda ev almamışsınızç Krediniz olsa zorlanırdınız. Ailenin tepsinide söylemedin hala.
Nigarcım eşin iş bakıyomu? Yıl sonu galiba benimde eşim iş bakacak işler yok ve patron konuşmuş dün. Yıl sonuna kadar satış olmazsa yolunuz açık olsun demiş(
zuzum kıyamam ya ne çok yoruluyorsun öyle. İşin zor valla.
Fatmacım ya evinde misafir olması çok saçma yani eşinle baş başa kalmak istemen çok doğal. tam toparlanıyorsunuz birbirinize desteğinizin arttığı zamanlar ama evde misafirrr
Miray yarın için başarılar sana.
Ayşecim geçmiş olsun erken önlem iyidir. İyiki randevu almışsın. Umarım kötü bişey yokturr
Başka ne gelişmeler olmuştu ya unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar kafamda çok dalgın.
bakın ne bulduuıuummmm
en kısa zamanda Allahım tekrar yaşatsın sana bu güzel duyguları canım....bakın ne bulduuıuummmm
hoşgeldn cnm..
kız nigoş hiç benzemiyon ha şimdi halinle alakası yok aynı yabancıların çocukları gibi çıkmışsın:)
cnm bakma bunlara daha çok üzüyosun kendini insan kendi kendine acı çektirmeyi ne kadar seviyo düşünmemeye çalış biliyorm çok zor ama başka şeylerle oyalan nebilim işte tekrar olacak ve bize burdan müjdeyi vereceksin inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?