2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bugün kimseyede bişey yazamadım yarencim inş. çabucak taşınırsınız.

Zeynepcim evde dinlenmen en mantıklısı. İyiki kiraya çıkmışsınızda ev almamışsınızç Krediniz olsa zorlanırdınız. Ailenin tepsinide söylemedin hala.

Nigarcım eşin iş bakıyomu? Yıl sonu galiba benimde eşim iş bakacak işler yok ve patron konuşmuş dün. Yıl sonuna kadar satış olmazsa yolunuz açık olsun demiş (

zuzum kıyamam ya ne çok yoruluyorsun öyle. İşin zor valla.

Fatmacım ya evinde misafir olması çok saçma yani eşinle baş başa kalmak istemen çok doğal. tam toparlanıyorsunuz birbirinize desteğinizin arttığı zamanlar ama evde misafirrr

Miray yarın için başarılar sana.

Ayşecim geçmiş olsun erken önlem iyidir. İyiki randevu almışsın. Umarım kötü bişey yokturr

Başka ne gelişmeler olmuştu ya unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar kafamda çok dalgın.

kızlar fikirleriniz için hepinize tşk ederim bir de gidip saatçilerde bakim paralarına bakim :26:

Bende istiyorum küçüklüğünden bi foto..

Akşam faceden al da albüme koy, bakınca silersin lüffennn

alemsin haaa valla yine güldüm...yazamadan geçemedim ...bu gidşle işe kendimi veremicem site kolik oldum çıktım bee...

Canım çözüm çok ama yanaşmıyorki hiç birine. Evinde ona hizmet edecek bi uşağı olacak. O ne isterse o olacak. Bencilliğin hat safhasını düşünün

Elfişim senin eşin için de hayırlısı olsun, inş daha iyi işler bulurlar kendilerine :26:
görümcen de çıkacak o zaman işten?

Bende istiyorum küçüklüğünden bi foto..

Akşam faceden al da albüme koy, bakınca silersin lüffennn
benim mi zuzum? elfiş, funda yada facemde ekli olan çalıp ekleyebilir bir-kaç dakkalığına benim küççüklüğümü kendi albümlerine.. öyle çok bişi değil hem siyah m.ö fotosu

İşyerini kapatırsam önce satınalma çıkar demiş. yani eşim ve 2 kişi daha. bilmiyorum görümcemi o muhasebede.

Ben eklerim kendi özel albümlerinden birine.

bakın ne bulduuıuummmm

ben hamileymişim yaaa arkadaşım yanlış bakmış 118.7 çıkmış
yani hamileyim demek 4-5 haftalık avr demek anam elerim titirio annemi olacam bn yaaaaaaaaaaa
ayyy ağlıcam şimdi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

vaybeeee ne günler geçmiş

sizler bunu hak ettiniz bence ben ilk sevincimi burda paylaştım albme yiğit i koycam 10-15 dk silicem ok

evet canım çok yorulmuştum iyi geldi demekki haayırlısı buymuş ikilemde kalmıştık ama kiralık ev bulunca hemen hopladık evet zorlanırdık ailem çok sevindi ama yanlarında olamadığım için bilmiyorum kardeşimde çok sevindi istanbuldan tahinini isteyecekti vazgeçti bırakmam seni diyor eşimin aileside çok sevindi kaynanam özellikle erkek olsun diyor niye diyorum kız olunca büyütüp elin oğluna veriyosun diyor dedim sağlıklı olsunda ne olursa olsun fark etmez dedim canın ne isterse yapalım falan dedim bişe istemiyor

bakın ne bulduuıuummmm

vaybeeee ne günler geçmiş

cnm bakma bunlara daha çok üzüyosun kendini insan kendi kendine acı çektirmeyi ne kadar seviyo düşünmemeye çalış biliyorm çok zor ama başka şeylerle oyalan nebilim işte tekrar olacak ve bize burdan müjdeyi vereceksin inşallahh..

yok bol üzülmüyorum mutluyum ben........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…