2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

senin oldu bitti fazla büyük olmadı karnın ben 2 aylıkken bile çıkmıştı şuanki karnım nerdeyse senin 9 aylığın öğleden sonra eklerim bak..

evt canım benim boy uzun ya birde iç karnımda genişmş... osmaniyedeki dr da demişti çocuga göre karnında ne kadarda küçük diye

kız türkçede seçilebiliyomuşadam gösterdi rezil oldum inceledim fiyatlar onlar euro fiyatıymış tahmin ettiğimiz gibi..alışverişte netten yapılmıyo sanırım

evet yatıyorum canım iyiyim kanamam kesildi bakalım düzelip düzelmediğimi cuma günü doktora gidicem ozamn belli olacak ama insan sıkılıyor yat yatiştende çıktım napcaz bakalım

evet yatıyorum canım iyiyim kanamam kesildi bakalım düzelip düzelmediğimi cuma günü doktora gidicem ozamn belli olacak ama insan sıkılıyor yat yatiştende çıktım napcaz bakalım

işten mi çıktın ben oraları kaçırdım yaa :26:

kanaman kesilmiş bak mecbur yatıp dinlenmelisi tatlım

canım sen işten çıktınmı :26:ben bilmiyodum ..inşallah bişeyin yoktur canım güzelce dinlen canım ayaklarını uzat tv izle
canım baktımda zaten istanbul var bende diyorum bi yerden tanıdık geliyor meğerse nerdeyse tüm avm lerde varmış mağazası. Ama nette olduğu kadar güzel şeyler yok mağazalarında.

hadi ya peki fiyatlar nasıldı canım:44:
Benimde yemekte midem bulandıyemek söyledim çok yemişim karnım çıktı off

işten mi çıktın ben oraları kaçırdım yaa :26:

kanaman kesilmiş bak mecbur yatıp dinlenmelisi tatlım

evet canım 1hafta rapor verdiya ara ara verebiliriim dedi istirahat deyince tek çözüm eşim duramadı ha 2ay sonra ha 2 ay önce fark etmez dedi ben konuşmadan müdürle o konuşmuş müdürle patronla bekleriz demişler ama bizimki hayır demiş dinlenmesi gerekiyor demiş dinleniyorum zaten hayırlısıyla 4 ayı doldursak

ayy canım ne güzel eşin seni düşünmüş hemen telaşa kapılmış sen dinlenmene bak 4 ayı inşallah sorunsuz atlatırsın ve bebişinle eşinle hep mutlu olursun

siyahh asil duruyorrr erkeklerde.... ama en baştakinide beğendim oda fena değil..

tatlım tşk ederim ben kahverengi tercih edioum eşim kahveyi çok sever senin beğendiğin siyahın kahvesini düşündüm açıkcası montu ayakkabı pantolanları kışlık herşeyi kahve sayılır hem siyah 170 tl kahve aynısı ama 142 tl

canım yinede yardımın için saol

Kızlar "bir derdim var" bölümüne mi yazsam diye düşündüm ama en iyi fikri siz verirsiniz.

biliyorsunuz anneannem yalnız diye 8 sene onunla kaldım ben gidincede kız kardeşim gitti 1 yıldır onunla oturuyor.
2 kız kardeşim sakaryadalar artık. Ben yokum bu kız kardeşimde evlenirse kimse kalmıyor anneannemin yanında.

Anneannem çok geçimsiz ve acayip derecede bencildir. Şimdiden kendi derdine düşmüş olacak ki kardeşimle çok uğraşıyor. Gerçi 8 sene ondan çok çektim sürekli suyuna gittim. Ama kardeşim yapamıyor mesela annemlere gidip 1 saat fazla otursa vay efendim niye geç geldin ama ben huyunu bildiğim için kendi ailemin evine gitsem erkenden dönerdim. dün yine basit bişeyden tartışmışlar ve kardeşim çok ağlamış sabaha kadar. bide panik atak var onda. Çok kötü olmuş sabah işe gitmiş beni aradı durumu anlattı daha gitmem ben oraya diyor. annemi aradım annem şu an kardeşimle konuşuyor.. annemde diyorki alıcam onu ordan. Sen dayanıyordun ama kardeşin dayanamıyor. bide hasta panik ataktan sanırım durduk yere bayılıyor ve kendine gelmesi zor oluyor. annem o yapamaz dedi anneannemde bencilliğiyle baş başa kalacak. Ne olacak şimdi bilmiyorum.

evet canım çıktım rapor bittikten sonra dönücektim ama eşim istemedi işallah bişe yoktur canım bebişimin kalp atışlarını duyucam cuma günü dinleniyorum canım tv izlemekten sıkıldım artık 4aylık olsa hayırlısıyla ayaklanırım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…