inş. bol.....
bol albümüme dogumdan 1 gün çekilen resmim var koyayımda bak bakalım
senin oldu bitti fazla büyük olmadı karnın ben 2 aylıkken bile çıkmıştı şuanki karnım nerdeyse senin 9 aylığın öğleden sonra eklerim bak..
şimdi hamile iken resimlerime baktım ne güzeldi yaaa
kız türkçede seçilebiliyomuşadam gösterdi rezil oldum inceledim fiyatlar onlar euro fiyatıymış tahmin ettiğimiz gibi..alışverişte netten yapılmıyo sanırım
allahım sana güzel melekler yine nasip edecek canım yine o halde olacaksın
ayy ne güzel ya çok ucuzdur keşke bende gidebilsemdu bakıyım bi soruyum burdaki dış ticaretçiye haber veriyim sanada
evet canım belli değil bende anlamadım thanks tatlımdün facede konuşamadık acil çıkmam gerekti sende yatıyodun sanırım nasılsın düzeldinmi biraz??
bebeğim internetten alışveriş yapılamıyomuş ama:26:
evet yatıyorum canım iyiyim kanamam kesildi bakalım düzelip düzelmediğimi cuma günü doktora gidicem ozamn belli olacak ama insan sıkılıyor yat yatiştende çıktım napcaz bakalım
canım sen işten çıktınmı :26:ben bilmiyodum ..inşallah bişeyin yoktur canım güzelce dinlen canım ayaklarını uzat tv izleevet yatıyorum canım iyiyim kanamam kesildi bakalım düzelip düzelmediğimi cuma günü doktora gidicem ozamn belli olacak ama insan sıkılıyor yat yatiştende çıktım napcaz bakalım
canım baktımda zaten istanbul var bende diyorum bi yerden tanıdık geliyor meğerse nerdeyse tüm avm lerde varmış mağazası. Ama nette olduğu kadar güzel şeyler yok mağazalarında.
işten mi çıktın ben oraları kaçırdım yaa :26:
kanaman kesilmiş bak mecbur yatıp dinlenmelisi tatlım
evet canım 1hafta rapor verdiya ara ara verebiliriim dedi istirahat deyince tek çözüm eşim duramadı ha 2ay sonra ha 2 ay önce fark etmez dedi ben konuşmadan müdürle o konuşmuş müdürle patronla bekleriz demişler ama bizimki hayır demiş dinlenmesi gerekiyor demiş dinleniyorum zaten hayırlısıyla 4 ayı doldursak
siyahh asil duruyorrr erkeklerde....ama en baştakinide beğendim oda fena değil..
canım sen işten çıktınmı :26:ben bilmiyodum ..inşallah bişeyin yoktur canım güzelce dinlen canım ayaklarını uzat tv izle
hadi ya peki fiyatlar nasıldı canım:44:
Benimde yemekte midem bulandıyemek söyledim çok yemişim karnım çıktı off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?