evet güzel oldu çayla, soslu zeytin de getirmiştim o da yendi.. kahvaltı yaap, öyle bisküvi ile geçiştirme
güzel düşünmüşsün elfim, Allah kabul etsinn :))
evet öyle oluyo Fundam, çok özendimdi(
ama hepsi yendi, güzel olmuş dediler de ben kendi diğer poğaçamı bildiğim için kıyaslama yapıyorum onlar yapmıyo tabisi :26:
Unutursun unutursun
Zaman geçer avunursun
İsyan etsen de derinden
Hayat tutar ellerinden
Bir gün gelir unutursun
Önce yaşayamam zannedersin acından
Ben de gidiyorum kalamam dersin kahrından
Bunun için merhamet dilersin Tanrından
Duymaz kimse sesini
Bıkarlar gözyaşından
Unutursun unutursun
Zaman geçer avunursun
İsyan etsen de derinden
Hayat tutar ellerinden
Bir gün gelir unutursun
Hani geçmeyecek gibi gelir günler
Hiç aydınlanmayacak kapkaranlık geceler
Kabuslar içinde dilin adını heceler
Paylaşamazsın acını yalnız yaşanır dertler
Unutursun unutursun
Zaman geçer avunursun
İsyan etsen de derinden
Hayat tutar ellerinden
Bir gün gelir unutursun
Sonra bir sabah uyanırsın hayata
Bakarsın durmamış dünya dönüyor etrafında
Anlarsın eskisi gibi olmaz bir daha
Ama yepyeni bir güçle sarılırsın hayata
Unutursun unutursun
Zaman geçer avunursun
İsyan etsen de derinden
Hayat tutar ellerinden
Bir gün gelir unutursun
O gün gelir unutursun.
seni mi kırcaz, ol kızzzz
Hadi herkez olmak istediğini yazsın :))))
nerdn geldiyse aklıma ben " kremşantili çilenkk":89: Olmak istedim:90:
sende daha başlardaymışın sinemcimşimdilik benimde ii gidiyo bakalım..ilerleyen sayfalarda fikrimi yazarım
zuzualemsin sapık şey seni:90::89:ımmm ben ne olsamm:44:fıstıklı çikolata oluyum bari
günaydın kızlarr,,
pogaçalar, kurabiyeler
siz beni neye benzettiniz bilmioum ama ben pamuk şekeri olmak istioum
zaten eşimde bana öle derve albümde de pamuk şekerli bi resmim var
siz ne diisiniz?
kiz yok 123 yazicagima 23 yazmisim.
Bulamadım bebeyim yaa :/sos dedinde sana sölylediğim sosu bulabildinmi kahvaltılık sos?:44:
hele öyle de oo affin baya ilerlemişin bakalım benimki inş elimde çok sürünmez pirayede güzelmiş bu bitsin onu da alıcam
hele öyle de oo affin baya ilerlemişin bakalım benimki inş elimde çok sürünmez pirayede güzelmiş bu bitsin onu da alıcam
ben pirayeyi çok sevdim sonunda ağlamıştım ardından yüreğim seni çok sevdiyi okudum yine canan tanın ama birebir aynı nerdeyse o yüzden onu çok sevmemiştim bu kadarda aynı yazılmaz diyosun yani ama pirayeyi mutlaka okuyun..
Bulamadım bebeyim yaa :/
her gittiğimde de bakıyorum, gerçi tipini felan görsem..ne aradığımı da bilmiyorum ki ...
Dilek bakmışsındır fotolara, kaldırıyorum :))))
ben seni güllaça benzettim ama sevmiosan çilekli puding olsun pamauklu şeker olman için kilolu olman lazım şişto ol pamuklu olursun...
evet gece okuyunca insan pek okuyamıyoben yatmadan okuyorum 3-4 sayfa okuyorum pat uykum geliyor.
öglenleri bu aralar pek evde olmuyorum alisveris ders calisiyorum kaynama gidiyorum falan derken okuyamiyorum ilk baslarda öglenleride okuyordum
ben pirayeyi çok sevdim sonunda ağlamıştım ardından yüreğim seni çok sevdiyi okudum yine canan tanın ama birebir aynı nerdeyse o yüzden onu çok sevmemiştim bu kadarda aynı yazılmaz diyosun yani ama pirayeyi mutlaka okuyun..
ben ikisinide sevmem ki
bende seni kazandibine benzettim
Bulamadım bebeyim yaa :/
her gittiğimde de bakıyorum, gerçi tipini felan görsem..ne aradığımı da bilmiyorum ki ...
Dilek bakmışsındır fotolara, kaldırıyorum :))))
katılıyorum iki kitabı aynı sıralamada okumuşuz bende aynısını düşündüm canan tan hep aynı mizacı kullanıyor konular benziyor...onlardan sonra zaten bir U dönüşü yaptım daha farklı kitaplar okuyorum türk yazarlardan vazgeçtim birsüre yabancı yazarların kitapları biraz daha sürükleyici oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?