2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

valla elficim zormuş bir ananeymiş sizinkisi niye böyle yapıyoki doktora falan gitmezmi acaba tedavi falan olsa genç diyosun bide yani insan çocuğuna,torununa böyle davranırmı..

yaa tatlımm haklısın vicdan azabı kötü ama annene de maşallah az çenemi tutim demio

bir sürü iş çıktı sana. Kolay gelsin

yaa bu öz annene dimi ben gerçekten çok şaşıoum yaa yazdıklarını okuyunca nası tuhaf bi yapısı varmış kadının torununun nişan atmasına bile sevinmiş yani

yalnız kalmıcak diye sevindi.

Canım anneannem elden ayaktan düşmüş bi insan değilki 57 yaşında. Benden dinç. Tek başına 6 metrekarelik ağır halı bile silkeliyor. Evine çok düşkün. annemi ve beni zaten yıllarca ezdi. Anneminde canına tak etti. Zaten öyle cani olsak 8 yıl kalmazdım onda. O zaman derdik aman ne hali varsa görsün. Oda aynı mantıkta. Malım mülküm var ben onlara muhtaç değilim onlar ban muhtaç diye düşünüyor. ama öyle değil işte. bizim gözümüz yok onun malında. Korkuyor diye kalıyoruz yanında ama o bize köle muamelesi yaptı hep. Kardeşim camdan atlamayı düşünmüş. o anki sinirle atlasa ne olacakti kim verecekti hesabını. İş arkadaşının yanında rezil etmiş onu arkadaşı anneannen diye öyle ağır konuştu ki demiş. Gece kızı yatıyor sanıp arkasında bir sürü laf ediyormuş Sesi odaya geliyormuş kendi kendine oturmuş sayıyormuş kıza. O da kalkmış benden istiyorsun istemiyorsan giderim demiş. git demiş

cnm geç saatte kadar adamlarla olucam büyük ihtimal yemekten sonra biraz içerler yabancıda varya...kimbilir kaçta biticek ama gece çekmeden yatmam herhalde eve gidince yada adama diyim arkadaşlar foto istediii hadi çizzz diyip sarılam....:98ff eşim kıskançlık krizine girdi zaten...gitmiceksin dedi durdu...! mnykmsn dedim ....sabah bi gözünü açmış diğeri kapalı : ooo özlem hnm bu ne böyle adamlar beğensin diyemi bunlar tabii diğer gözünüde açtı bakıo tip tip nie bu kdar süslendin die kızdı durdu saçmalama dedim yemek bu üstelik önemli kişiler adamlar trilyonluk adamlar banamı bakcaklar yaaa dedim...saçma herkes aşkıma göre potansiyel sapık zaten... biraazda ondan geç kaldım...

saol canım valla çöktüm annem arayınca anneannen sonunda yalnız kaldı ama aradınız peki bugün yada o sizi aramadı mı gece

saol canım valla çöktüm annem arayınca anneannen sonunda yalnız kaldı ama aradınız peki bugün yada o sizi aramadı mı gece

Günde 10 kere annemi arayan kadın dün hiç aramadı. bizim tahminimize göre o da istiyor tek kalmayı. Kardeşimin iş çıkış saatinden yarım saat sonra aradı annem göndermiyorum dedi. Oda mezarımaa gelmeyin dedi öyle bi tartıştılar

yaa tatlımm haklısın vicdan azabı kötü ama annene de maşallah az çenemi tutim demio

sen bizimkini görsen çenesi yarış atı gibi bazen diyorum anneanne çenende motor gibi maşallah...hiç durmuyo hmen küsyodu...benim annem ve teyzzemle kalıo teyzem filizin dediği gibi tahamül edemiyo artık...Bazen herkesi kovuyo defolun gidin param var şunu yaparım bunu yaparım bazen evde mangal yaptıryo herkesi davet edio gelgitleri çok yani...Çenesi insanı deli eder ama hele birgün bişi dedim bana ne dedi bilyomusun: sende baban gibisin kanın bozuk dedi bir canım skıldı çok ağlattı beni halbuki beni çok sever...(babamı hiç sevmez )...Bu yaşlıların bazılarında kalp kırma gibi marifetler çok ama ölürse ben düşünemiyorum ne hale gelirim çokkkkkk seviyorum işkenceli anneannem benim...

annen içinde zor bi durum bi tarafta evladı bi tarfta annesi kardeşin yine iyimiş başkası olsa hiç çekmez banane der ben kalmam der ananen çok bencillik yapıyo alttan alması lazımken iyi davranması gerekirken daha huysuzluk yapıyo..allah yardım etsin elfim size zor bi durum
yavrum yokki pc de:101:
Olsa eskilerden falan ekleyim ama yokk....telde var ama kablosu yok yanımda, başka nasıl yükleyim:101:

sinirlenmişekleme boşver biz gördük nasıl olsaşaka tabi yeniler yine alınıp tartışma çıkmasın

Bizde seviyoruz anneannemizi. Ama gelgit değilki bilinçli yapıyor.

Benim düğün davetiyemde onunda adı var biliyormusunuz? Benim adımı yazacaksın dedi yoksa düğününe kimse gelmez dedi. Çok itibarı varmış gibi bayramda evi bomboştu.
bende benim bi annem birde babam var onlarında adını yazmamız lazım nasıl olacak 3 isim dedim. ben anlamam olmazsa beni ve babanı yazarsın dedi. Niye benim annem yokmu dedi annemnde adını yazarım bi yolunu buluruz dedim. annemin adıda yazılacak diye kıyameti kopardı.

off zor valla beniim anneannem de öle zor 75 yaşında tahamül edilmesi imkansız yani daha yaşı geçnmiş benim kayınvalde bile 65 yaşında valla kadın herşeyini kendi yapıyor dediğin gibi...filiz biraz tek kalır ozman bisüre gitmeyin yanına bakalım napcak ama uzaktanda olsa napıo bi gözatın şimdi içerlenir bide hastalık durumuna girmesin..

Banada hep yapardı ben hiç küsüp gitmedim ama annem gelip konuşurdu hemen bana sarılıp özür dilerdi. tek kalamayınca yine gelecektir ama en azından yalnız kalmanın ne demek olduğunu bilir.

canlarım teşekkür ederim dün çok yoruldum eve gelincede moralim çok bozuldu 9 gibi geldik annemle eve anca bitti kokteyl eşimin suratı 5 karış noldu diyorum yok bişi diyor sürekli deli etti beni benim başarımla gurur duycağına sinirli davranıyo bi hoşgeldin günün nasıl geçti yoruldun mu hayatım bile demedim neden böyle bu adam ya ben iş konusunda okul konusunda hiç bişi konuşamıcakmıyım bu adamla ya sinirlerim çok bozuk böle kendi kabuğuma çekilmek istiyorum kimse bana ulaşamasın kendimi fatmanın dediği gibi oyulmuş kabak zuzunun değimiyle patates püresi gibi hissediyorum...

yorum yapmıyım dedim ama laf bize dilek ve ben yeni olduğumuz için....kimsenin sinirlenmesine gerek yok ...Bir foto yüzündende dilek ve benim alıncamızı düşünmüyorum okadar basit değiliz .....Ben istemedim farzedin....bananeyse....

noldu canım?

ayy dilek valla bi sürü iş çıkmış şimdi sana kolay gelsin cnm..

valla saolsunlar annem ve babam ilgilenio şuan annem öğlen gel bak istersen dedi benim iş ve ev 10 dk falan gelemem dedim akşamda yokuz dedim tmm biz ilgileniouz dedi

off çok zor haklısın genç oldunu bilmiyordum biraz yalnız kalsın kafasını dinlesin özlerde şimdi sizi....sanada çok çektirmiş ama neden böyle yapıosun diye sen gitsen konuşsan olmazmı seni seviyor belki anlayışlı olur biraz..?:44:

ben annemi hiç görmedim 79u 80 senesine bağlayan yılbaşı gecesi bi araç çarpıp kaçmış donarak ölmüş anneannem küçük teyzem bile 3 yaşındaymış

ama babaannemle iiyizdir arkadaşım o benim ve eşimin küfürler dalgalar beraber film izlemeler pöfür pöfür karşılıklı tüttürmeler ve benim terzimdir ben ona mamış derim bişi alırım hemen giderim mamiş bunu çok beğendim ama bedeni yokmuş büyüğünü aldım daralt die bıktım senden die die yapar 85 yaşında kendisi müthişte örgü örer Allah sağlıklı ömür versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…