Birde 5 parmağın beşi bir değilki. Sürekli kardeşime sen filizin tırnağı olamazsın sen filize kurban ol diyormuş. bi insan için kıyaslanmak ne kadar kötü bişey.
Kardeşim bana niye kurban olsun ki. Ben evlenip onu bıraktım diye bana nişanlıyken yapmadığını bırakmadı sonra hep demiş zaten filiz beni bırakıp gitti. Sanki o benim kocammışta onu aldatıp başkasına kaçmışım gibi davrandı. Benimde onunla birlikte o evde yaşlanmamı bekliyordu galiba
Sende devlettesin aaa..bende cumartesi çalışmıyosun dimi ama şu 8 olayı sizdede mi var??? ben kalkamıyorum hep geç kalıyorum yaws..:93:
sorcaktım tam iyiki okumuşum geçmişi anneannen naptı diye cnm tek akalmıyosa bırakmasaydnız yaa bişi olursa vijdan azabı çekersiniz kadın yaşlı benim anneanemde çok sorunludur...Geçen annemlere benim param var zenginim hepinizi satın alırım demiş kadın bunadıkça bunuyor ama alttan alıyorlar...annemi çok üzüyor ama napsın tek kalamaz oda...cnm düşer bişi olur allah korusun yaşlı kadın yalnız bırakma kardesinle konuş bence alttan alsın bugün var yarın yok dünya böle...
ya 2 gündür tuvaletimin fayans aralarından su geliodu borularda sorun varmış şimdi annem aradı kırıolar tuvaleti die bir sürü iş ve masraf çıktı fayanslarımın aynısını bulur muyum acaba pembiş pembiş ne güzeldi offffffffffff
yaa bu öz annene dimi ben gerçekten çok şaşıoum yaa yazdıklarını okuyunca nası tuhaf bi yapısı varmış kadının torununun nişan atmasına bile sevinmiş yani
sorcaktım tam iyiki okumuşum geçmişi anneannen naptı diye cnm tek akalmıyosa bırakmasaydnız yaa bişi olursa vijdan azabı çekersiniz kadın yaşlı benim anneanemde çok sorunludur...Geçen annemlere benim param var zenginim hepinizi satın alırım demiş kadın bunadıkça bunuyor ama alttan alıyorlar...annemi çok üzüyor ama napsın tek kalamaz oda...cnm düşer bişi olur allah korusun yaşlı kadın yalnız bırakma kardesinle konuş bence alttan alsın bugün var yarın yok dünya böle...
belki bizim ordaki migrosta yoktur :26: ama kocaman bizim migros orda yoksa başka hiç bir yerde yoktur
bol şans hayatım, foto çek bugünn
teşekkürler canım :))
niye kalamıyo ki tek :26: oturduğu semt nasıl bir yer?
bir sürü iş çıktı sana. Kolay gelsin
yalnız kalmıcak diye sevindi.
Canım anneannem elden ayaktan düşmüş bi insan değilki 57 yaşında. Benden dinç. Tek başına 6 metrekarelik ağır halı bile silkeliyor. Evine çok düşkün. annemi ve beni zaten yıllarca ezdi. Anneminde canına tak etti. Zaten öyle cani olsak 8 yıl kalmazdım onda. O zaman derdik aman ne hali varsa görsün. Oda aynı mantıkta. Malım mülküm var ben onlara muhtaç değilim onlar ban muhtaç diye düşünüyor. ama öyle değil işte. bizim gözümüz yok onun malında. Korkuyor diye kalıyoruz yanında ama o bize köle muamelesi yaptı hep. Kardeşim camdan atlamayı düşünmüş. o anki sinirle atlasa ne olacakti kim verecekti hesabını. İş arkadaşının yanında rezil etmiş onu arkadaşı anneannen diye öyle ağır konuştu ki demiş. Gece kızı yatıyor sanıp arkasında bir sürü laf ediyormuş Sesi odaya geliyormuş kendi kendine oturmuş sayıyormuş kıza. O da kalkmış benden istiyorsun istemiyorsan giderim demiş. git demiş
saol canım valla çöktüm annem arayıncaanneannen sonunda yalnız kaldı ama aradınız peki bugün yada o sizi aramadı mı gece
yaa tatlımm haklısın vicdan azabı kötü ama annene de maşallah az çenemi tutim demio
uff sinirlendim yaaa..........
annen içinde zor bi durum bi tarafta evladı bi tarfta annesi kardeşin yine iyimiş başkası olsa hiç çekmez banane der ben kalmam der ananen çok bencillik yapıyo alttan alması lazımken iyi davranması gerekirken daha huysuzluk yapıyo..allah yardım etsin elfim size zor bi durumbende bir yaş küçük işte 24 yaşında. Kardeşimin bu yaz nişanı olacaktı ama ayrıldılar. O zamanlar diyormuş ki evlenemezsin en az 3 sene vermem seni. Kız gelmiş 24 yaşına niye mani oluyorsunki. En çokta o sevindi ayrılmalarına
yavrum yokki pc de:101:
Olsa eskilerden falan ekleyim ama yokk....telde var ama kablosu yok yanımda, başka nasıl yükleyim:101:
noldu canım?
ayy dilek valla bi sürü iş çıkmış şimdi sana kolay gelsin cnm..
bir sürü iş çıktı sana. Kolay gelsin
yalnız kalmıcak diye sevindi.
Canım anneannem elden ayaktan düşmüş bi insan değilki 57 yaşında. Benden dinç. Tek başına 6 metrekarelik ağır halı bile silkeliyor. Evine çok düşkün. annemi ve beni zaten yıllarca ezdi. Anneminde canına tak etti. Zaten öyle cani olsak 8 yıl kalmazdım onda. O zaman derdik aman ne hali varsa görsün. Oda aynı mantıkta. Malım mülküm var ben onlara muhtaç değilim onlar ban muhtaç diye düşünüyor. ama öyle değil işte. bizim gözümüz yok onun malında. Korkuyor diye kalıyoruz yanında ama o bize köle muamelesi yaptı hep. Kardeşim camdan atlamayı düşünmüş. o anki sinirle atlasa ne olacakti kim verecekti hesabını. İş arkadaşının yanında rezil etmiş onu arkadaşı anneannen diye öyle ağır konuştu ki demiş. Gece kızı yatıyor sanıp arkasında bir sürü laf ediyormuş Sesi odaya geliyormuş kendi kendine oturmuş sayıyormuş kıza. O da kalkmış benden istiyorsun istemiyorsan giderim demiş. git demiş
off zor valla beniim anneannem de öle zor 75 yaşında tahamül edilmesi imkansız yani daha yaşı geçnmiş benim kayınvalde bile 65 yaşında valla kadın herşeyini kendi yapıyor dediğin gibi...filiz biraz tek kalır ozman bisüre gitmeyin yanına bakalım napcak ama uzaktanda olsa napıo bi gözatın şimdi içerlenir bide hastalık durumuna girmesin..
cnm hayırlısıyla şu ayı da bi atlatırsan inş. her şey çok daha süper olacakkk
ay nigaaaaar bu saçların rengi ve modeli süpermişşşşşşş
kıssssssssssss naptın bakiim sen bi de gizli gizli söylicekmiş lafa bak lafaaman da amannnn heyecanlandım ama ben şimdidennn bi bebiş daha mı acaba kiiiiii
cnm yaaaa çok sevindim bu sayede sıkıntın falan da azalır hem. başka şeylerle oyalanmak çok iyi geliyor insana ayy cidden çok sevindim senin adına
gerçekten ya ne çok taşındım deme
aman canım dikkat et sallama hiç. daha doğum yapcaz, anne olcaz biz. bu tip konular sallamaya gelmez
biz de izliyorduk ama gıcık eşim Türkiye maçını açtı yaOsman'ın ağlamasına ben de çok sinir oldum. bi de o metenin yanındaki çapkına çok güldüm ya
aydancım yeni işin hayırlı olsun bu arada, çok sevindim canım. okul bitmeden deneyim kazanmak çok önemli. çünkü artık her yer deneyimli eleman istiyor. üniversite mezunu o kadar çok ki, artık diplomadan çok deneyime bakıyorlar.
alishia hoşgeldin
tatilinin güzel geçmesine sevindim. İş başvurun umarım olumlu cvpla geri döner. Kanama olayında da belki bi zorlama olmuştur :26:
miraycım senin eşinin misafir sevmediğini hepimiz ögrendik valla
nigarcım bende fundaya katılıoum sen bişi söleme bırak onlar ayarlasınlar.
fatma yaa valla ii dayanmışsın o kadar uzun süreli misafire. Bi de eşyaları mahvetmesi insanı çıldırtır
acomert işin hayırlı olsun canım
fundacımdurumun ne bugün nasılsın
zuzucum maşallah hiç eksik kalmıosun gezmelerden
yarenay kolay gelsin canım sanada
annen içinde zor bi durum bi tarafta evladı bi tarfta annesi kardeşin yine iyimiş başkası olsa hiç çekmez banane der ben kalmam der ananen çok bencillik yapıyo alttan alması lazımken iyi davranması gerekirken daha huysuzluk yapıyo..allah yardım etsin elfim size zor bi durum
sinirlenmiş ekleme boşver biz gördük nasıl olsa şaka tabi yeniler yine alınıp tartışma çıkmasın
noldu canım?
ayy dilek valla bi sürü iş çıkmış şimdi sana kolay gelsin cnm..
Bizde seviyoruz anneannemizi. Ama gelgit değilki bilinçli yapıyor.
Benim düğün davetiyemde onunda adı var biliyormusunuz? Benim adımı yazacaksın dedi yoksa düğününe kimse gelmez dedi. Çok itibarı varmış gibi bayramda evi bomboştu.
bende benim bi annem birde babam var onlarında adını yazmamız lazım nasıl olacak 3 isim dedim. ben anlamam olmazsa beni ve babanı yazarsın dedi. Niye benim annem yokmu dedi annemnde adını yazarım bi yolunu buluruz dedim. annemin adıda yazılacak diye kıyameti kopardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?