2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

:) evt cnm aynen öle oyüzden iz kitabını okumadım bile bende:))
ay fatma gökhan türkmenin şarkılarını çok seviyorum,kız pazara nasıl gittin çalışmıonmu?

çalışıyotrum ama yogun değil 20 dk hallettik hilmi ile ... yoksa kalırdı valla öğle arasıda yeşillik alıp eve giderim...

Bu arada dün benle eşimde annemlere gittik. Annem kardeşimi işyerinden almaya gitti. Seni yollamıyorum biraz tek kalsında burnu sürtsün dedi Kardeşimin morali çok bozuktu sonra anneannem aradı gelmicekmi dedi. annem yollamıyorum dedi sonra telefonu kapattı yarım saat sonra tekrar aradı dedi ki ya şimdi gelsin gelmicekse mezarımada gelmeyin. annem sen nasıl istersen dedi kapattı. Dün hep düşündük acaba nasıl tek kaldı diye ama ona bi ders olacak. Çünkü bu şekilde gitmez yani.

bu arada dilek ben koyu saçı sana daha bi çok yakıştırdım

fatmacım bende çok git gel yaşıoum ama sarıdan yıllardır vazgeçemioum ilk 16 yaşında boyattım ve o kadar benimsioum ki çikolata yapıoum ama akıp bulanık bişi olunca sinir oluoum sarıda yıpranmasa hiç düşünmem ölene kadar kullanırım herhalde

bilmem yaaa koyu renk daha hoş gösteriyo seni....

off çok fena:26: zor olmuştur onun için yalnız kalmak korkmuştur yani ama annene hak vermeden edemicem ona da tak etti demekki! peki annenle neden kalmıo o annenlerin evine gelse?

off çok fena:26: zor olmuştur onun için yalnız kalmak korkmuştur yani ama annene hak vermeden edemicem ona da tak etti demekki! peki annenle neden kalmıo o annenlerin evine gelse?

Yıllar önce birlikte yaşıyorduk ve evimiz çok huzursuzdu. Hep anneannemin dedikleri olmak zorundaydı. Sonra anneanem emekli olunca ev aldı ve ayrıldı tabi yalnız kalamadı. Benim için dediki benim elimde büyüdü bana filizi verin. bana sordular o zaman küçüktüm kabul ettim. ama beni çok ezdi. Ben evlenince diğer kardeşim gitti o benim gibi değil asi o. Öyle benim gibi herşeyi kabul edemedi. Tartıştılar ve kardeşim panik atak. gece tartıştıklarında kendine zarar vermiş hep saçlarını yolmuş.

belki bizim ordaki migrosta yoktur :26: ama kocaman bizim migros orda yoksa başka hiç bir yerde yoktur
bol şans hayatım, foto çek bugünn

tatlım baktım fotolara saol

gözler bi harika ama saçlarına bayıldım benim ki uzamadığı için imrendim yani
teşekkürler canım :))
niye kalamıyo ki tek :26: oturduğu semt nasıl bir yer?

zuzu düğün 17sinde miydi?

öyleyse daha var ama beklicez artık

evet canm 17 si :)

sende daha başlardaymışın sinemcimşimdilik benimde ii gidiyo bakalım..ilerleyen sayfalarda fikrimi yazarım
zuzualemsin sapık şey seni:90::89:ımmm ben ne olsamm:44:fıstıklı çikolata oluyum bari

böhöhöyyttt :))) ay buda kuzenin çocuğundan kaldı :) herşey böhöhöyyt diyo ivedik

niye kalamıyo ki tek :26: oturduğu semt nasıl bir yer?

Canım semtle alakası yok ki. Hep korkar o yalnızlıktan. ama yalnız kalsın diye elinden gelenide yapıyor. Kapımız merkezi sistemdi. Camlarımız yüksekti eve hırsız girmesi imkansız gibi bişeydi. Her gece hırsız avına kalkıyor. Evde birileri var sanıyor. Bi gece beni uyandırdı kalk diyor içerde birileri var. Salak gibi bomboş evi gezdik sonra uykuda tutmadı tabi. ya diyordum ki anneanne tutki içerde biri var niye kalkıyorsun malın canından kıymetlimi. bi hışımla odalara koşuyorsun bide yetmiyor benide uyandırıyorsun.

aaa çok kötü ya annene bencil demekki

evet canm 17 si :)

böhöhöyyttt :))) ay buda kuzenin çocuğundan kaldı :) herşey böhöhöyyt diyo ivedik :d
zuzu alemsin kız bitane bari ekleseydin seni merak ediyolar Ivediği hiç sevmiyorumçok kaba çocuklara ve gençlere kötü örnek
AYY ÜZÜLDÜM ELFİM YA SİZİ ZOR DURUMDA BIRAKIYO YAZIK SİZEDE YAŞLI İNSANLA GEÇİNMEK CİDDEN ÇOK ZOR..KARDEŞİN KAÇ YAŞINDA ELFİ??

Son düzenleme:
aaa çok kötü ya annene bencil demekki

Birde 5 parmağın beşi bir değilki. Sürekli kardeşime sen filizin tırnağı olamazsın sen filize kurban ol diyormuş. bi insan için kıyaslanmak ne kadar kötü bişey.

Kardeşim bana niye kurban olsun ki. Ben evlenip onu bıraktım diye bana nişanlıyken yapmadığını bırakmadı sonra hep demiş zaten filiz beni bırakıp gitti. Sanki o benim kocammışta onu aldatıp başkasına kaçmışım gibi davrandı. Benimde onunla birlikte o evde yaşlanmamı bekliyordu galiba

AYY ÜZÜLDÜM ELFİM YA SİZİ ZOR DURUMDA BIRAKIYO YAZIK SİZEDE YAŞLI İNSANLA GEÇİNMEK CİDDEN ÇOK ZOR..KARDEŞİN KAÇ YAŞINDA ELFİ??

Bende bir yaş küçük işte 24 yaşında. Kardeşimin bu yaz nişanı olacaktı ama ayrıldılar. O zamanlar diyormuş ki evlenemezsin en az 3 sene vermem seni. Kız gelmiş 24 yaşına niye mani oluyorsunki. en çokta o sevindi ayrılmalarına

ya 2 gündür tuvaletimin fayans aralarından su geliodu borularda sorun varmış şimdi annem aradı kırıolar tuvaleti die bir sürü iş ve masraf çıktı fayanslarımın aynısını bulur muyum acaba pembiş pembiş ne güzeldi offffffffffff

yavrum yokki pc de:101:
olsa eskilerden falan ekleyim ama yokk....telde var ama kablosu yok yanımda, başka nasıl yükleyim:101:

yaa bu öz annene dimi ben gerçekten çok şaşıoum yaa yazdıklarını okuyunca nası tuhaf bi yapısı varmış kadının torununun nişan atmasına bile sevinmiş yani

sorcaktım tam iyiki okumuşum geçmişi anneannen naptı diye cnm tek akalmıyosa bırakmasaydnız yaa bişi olursa vijdan azabı çekersiniz kadın yaşlı benim anneanemde çok sorunludur...Geçen annemlere benim param var zenginim hepinizi satın alırım demiş kadın bunadıkça bunuyor ama alttan alıyorlar...annemi çok üzüyor ama napsın tek kalamaz oda...cnm düşer bişi olur allah korusun yaşlı kadın yalnız bırakma kardesinle konuş bence alttan alsın bugün var yarın yok dünya böle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…