2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

allah rahmet etsin dilek:26:annen için zor olmuştur genç yaşta annesini kaybetmekayy ne güzel biz ananemlede babaannemlede hiç bi zaman böyle olamadık acayip bi jenerasyon farkı var aramızdaama ilerde bende torularımla böyle olmak isterim

miray numunelik bitane buldum
valla ben sildim sanıyodum, geri dönüşüme baktım tektek
albüme koyayım dileekkkk

Toprağı bol olsun canım

Babaanneyede maşallah.

Miraycım o dayanamaz bugün gider anneme. Onun için ben karışmıyım diyorum ama baktım işler sarpa sarıyor o zaman araya girerim tabi.

moralim çok bozuk,atıştık patronla

bi müşterinin yazarkasa kullanım süresini kaçırmışım,dün sonmuş git bide müşteriye anlat bunu, yine girdi bana

bende öle olsun isterim çocuğumla annem ii olsun ben torunumla çünkü babaannem cidden müthiştir yaa

babam onu koca bebeğim napıosun die sever
benim eşim arar yafrumm napıosun ne var ne yok der

biz ona gidince benim eşime eniştem napıosun dio
seni görünce bunu hiç sevmioum dio benden için eşimde amann onu boşver yafrum dio kadını mıncıklıo
bende kıskançlıktan sinir oluoum

Bi müşterinin yazarkasa kullanım süresini kaçırmışım,dün sonmuş Git bide müşteriye anlat bunu, yine girdi bana

bütün herşeyide sana yüklüyo olurmu canım sen hangi birini yapıp hangi birini aklında tutacaksın

off fundaaa 2dk da nasıl şiştim varya....
şimdi gidiyorum müşteriye anlatmaya

canım benim üzülme ajanda gibi bişey tut unutmamk için veya masa takvimide işe yarıyobenim hem ajandam hem masa takvimim var iyi oluyo..bizde insanız unutabiliriz ne varmış bu kadar kızacak

funda not alıyorum bende..oda kaydını almışım yazarkasayı yazmamışım notuma

bide cezasıda 600 falan

üf yaa ben yemekten önce bir sürü şey alıntılamıştım :26: uçmuş hepsi, kızlar çağırınca koştum bıraktım geride kalmim diye.. neyse geri gitmim şimdi :26:

bi müşterinin yazarkasa kullanım süresini kaçırmışım,dün sonmuş git bide müşteriye anlat bunu, yine girdi bana
zuzum yaa ne desem ki, inş sen ödemezsin cezasını

açlıktan öldüm adamları bekliyorum 2 ye doğru gelecekler bende ancak kaçta yerim yemeği belli olmaz heyecanlandım sanki istemeye geliyolar haa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…