ben annemi hiç görmedim 79u 80 senesine bağlayan yılbaşı gecesi bi araç çarpıp kaçmışDonarak ölmüş anneannem Küçük teyzem bile 3 yaşındaymış
Ama babaannemle iiyizdir arkadaşım o benim ve eşimin küfürler dalgalar beraber film izlemeler pöfür pöfür karşılıklı tüttürmeler ve benim terzimdir ben ona mamış derim bişi alırım hemen giderim mamiş bunu çok beğendim ama bedeni yokmuş büyüğünü aldım daralt die bıktım senden die die yapar 85 yaşında kendisi müthişte örgü örerAllah sağlıklı ömür versin.
ben annemi hiç görmedim 79u 80 senesine bağlayan yılbaşı gecesi bi araç çarpıp kaçmışdonarak ölmüş anneannem küçük teyzem bile 3 yaşındaymış
ama babaannemle iiyizdir arkadaşım o benim ve eşimin küfürler dalgalar beraber film izlemeler pöfür pöfür karşılıklı tüttürmeler ve benim terzimdir ben ona mamış derim bişi alırım hemen giderim mamiş bunu çok beğendim ama bedeni yokmuş büyüğünü aldım daralt die bıktım senden die die yapar 85 yaşında kendisi müthişte örgü örerAllah sağlıklı ömür versin.
moralim çok bozuk,atıştık patronla
bi müşterinin yazarkasa kullanım süresini kaçırmışım,dün sonmuşgit bide müşteriye anlat bunu, yine girdi bana
Canım ya sıkma canını. Herşeyide sen takip etme ya. Onun işi ne orda.
moralim çok bozuk,atıştık patronla
Bi müşterinin yazarkasa kullanım süresini kaçırmışım,dün sonmuşGit bide müşteriye anlat bunu, yine girdi bana
bütün herşeyide sana yüklüyo olurmu canım sen hangi birini yapıp hangi birini aklında tutacaksın
off fundaaa 2dk da nasıl şiştim varya....
şimdi gidiyorum müşteriye anlatmaya
off fundaaa 2dk da nasıl şiştim varya....
şimdi gidiyorum müşteriye anlatmaya
funda not alıyorum bende..oda kaydını almışım yazarkasayı yazmamışım notuma
bide cezasıda 600 falan
Zuzum bilsem dün seni aradığımda söylerdim ya
funda not alıyorum bende..oda kaydını almışım yazarkasayı yazmamışım notuma
Bide cezasıda 600 falan
zuzum yaa ne desem ki, inş sen ödemezsin cezasınımoralim çok bozuk,atıştık patronla
bi müşterinin yazarkasa kullanım süresini kaçırmışım,dün sonmuşgit bide müşteriye anlat bunu, yine girdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?