2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Galiba yırttım :) üstüme kalmıcak.....

Dilek foto koydum bitane albüme haberin olsun 17sinden önce gör :)

küçük yastığım var sandalyede sırtıma koyuoum sözde
uyuklarkende masanın üstüne koyup yatıoum işte

küçük yastığım var sandalyede sırtıma koyuoum sözde
Uyuklarkende masanın üstüne koyup yatıoum işte
vayy hatun rahatımızada pek düşkünüz
galiba yırttım :) üstüme kalmıcak.....

Dilek foto koydum bitane albüme haberin olsun 17sinden önce gör :)

hadi bakalım inş canım
Uyuyorum resmennn:18::18:

Zuzum ya bana göre bugün son bence 08.08.2011 08.09 2011 al sana 1 ay işte. bence çaktırma ben bugün son biliyordum falan deseydin adama.

kızlar geçmişi okumadım. umarım herkes iyidir. biz yeni yere yerleşmeye çalışıyoruz. akşam evden katılırım artık. byeeee

hımmm gördüm canım ve bölelikle tanışmış olduk
ve cidden topiğimiz özenle seçilmiş güzellerle dolu

dimmi hepimiz çok güzeliz hııh

vayy hatun rahatımızada pek düşkünüz

hadi bakalım inş canım
Uyuyorum resmennn:18::18:

benimde başım ağrıdı

Zuzum ya bana göre bugün son bence 08.08.2011 08.09 2011 al sana 1 ay işte. bence çaktırma ben bugün son biliyordum falan deseydin adama.

yok canım y.kasa kullanım süresi işe başlama tarihinden 30 gün içinde...
08.08.11 de başlama... 9 ağustosdan say 30. gün dün oluyor

kızlar geçmişi okumadım. umarım herkes iyidir. biz yeni yere yerleşmeye çalışıyoruz. akşam evden katılırım artık. byeeee

canıımm özledim seniiiii

Ayşam tahdıra - doktora (ay komşu teyzemiz böyle diyo çok seviyorum ben onuu ) gitcekti, noldu acaba :26:

Fundaaaa babam bundan tutmuş :104::104: Akşam annem yapıcak oraya gitcem

fundaaaa babam bundan tutmuş :104::104: Akşam annem yapıcak oraya gitcem

zuzu kayseride pikniğe gittik dedim ya kardeşimin eşi aramış diyoki mangalda balık yapalım ımmm diyo ballandıra ballandıra anlatıyodedimki ben balık yiyemiyorum midem bulanıyo dedim :104::104:balık yenmezmi ya diyo çocuğun hevesi kursağında kaldı
Zuzum afiyet olsun balık cidden çok faydalı keşke bende yiyebilsem ama mümkün değil:104:siz fırındamı yapacaksınız

Ayy burnuma mis gibi et sote koktucanım istedi ortada et sote falan yok işin komik tarafıakşam yapim bari

ay benim de canım çok çekiyo balık bu ara
en çok kalamar tava üffff sosuna batırıcan böyle sıcak sıcak yicen
sonra hamsi tava, geçen günde sayıkladım ben bunları
hafta sonu eşime söylim götürsün benii balıkçıya

benimde pek aram yok balıkla sadece hamsi tavayı çok severim diğerlerinide şimdi ara ara yemeye çalışıyorum mecburiyetten çok sık olmasada ben evde yaptıkmı ızgaram var onda yapıyoruz.
pazar günü evlilik yıldönümü ya şehirfırsatından aldım bi balıkçı vardı bakalım beyefendi ne yapacak:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…