2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

cumartesi günü bende alıp yapıcam ya. Eşim çok istiyor yaparız dedim.

yap canım..ben bayadır yemedim...kaynanamlar kışın her çarşamba yaparlar :)) çarşambaları bize balık eşimede tavuk yapar kaynanam fikis menü

Tabii yeni ya damat da , ablasının lafının üstüne laf söleyebilirmi Kalsın hevesi sonra yesin...hatunu yapsın ona

Annem tavada yapcaktır canım...ızgarada yapmıyo pek..

ayy burnuma mis gibi et sote koktucanım istedi ortada et sote falan yok işin komik tarafıakşam yapim bari

Yap bariii

gidin size değişiklik olurbalığın taze olması çok önemli canım dikkat edin
beni zehirledi ya ondan yiyemiyorum eskiden hamsi yerdim sadececanım sen ye balık hamilelikte çok önemli bebeğin zihinsel gelişimi içinbende artık hamile olursam balık hapı içerim napim
yap yap hamilelik riskin var canın çekmiş olabilir.

canım şimdiden çekermiki yok ya ben oburum ondan çekmiştir

ay deme öle yoktur belkide....heveslenmesin kıyamam
aynen insan heveslenince hayal kırıklığı kötü oluyo, senin olayını hatırla elfimm :))
birde öyle risk varken insan kendine sürekli belirti buluyo, bana da mide bulantısı geliyodu düşündükçe oluyo bunlar psikolojik olarak
hayırlısı olsun Fundalar hakkındaa gelirse bebiş, seviniriz hepbirlikte, teyze oluruz

benm pek deniz mahsüllerine düşkünlüğüm yoktur..bi balık yerim ama anlama ne balığı olduğunu
Kalamarı geçen denedim fena değil hoşuma gitti gibi...ama o 1 tanesinin yarısını yedim :)))

bikere karadiken yedimde arkilerin zoruyla öğğğ deniz tadı var sanki yosun yedim, çok tiksindim o yüzden deniz mahsülü yemiyom

ne güzel ben planlı şeyleri severim düşünsene her çarşamba balık yencek insan kendini ona göre ayarlar ve haftada 1 yemiş olur faydalı sonuçtaeşimde plan program hiç sevmezalmanlar çok planlı disiplinlilermiş bana diyoki aşkım sen bi almanla evlenmeliymişin diyo
şimdi biz misafir olmuş oluyoruz ya zuzum süper oluyohep bizim dediklerimi yapıyolarcanımızın istediklerini pişiriyolar
ay deme öle yoktur belkide....heveslenmesin kıyamam
heveslenmem canım korkmayın yoktur ya sanmıyorum

E tabi misafir oluyonuz uzaksanız yaa..hep sizin gönlünüzü yapcaklar ohh kebap :))))

Ay fundacım heveslendirmek için söylemedim. yanlış anlaşılmasın..

Nektarcım unuturmuyum o psikolojiyi. Kötü bi durum ya

bende artık hamile olursam balık hapı içerim napim
balık yağı o da kokar sana kokuyo o minik tablette jölemsi bi tipi var birde bana o daha tiksinç geliyo :18:

bende yemem zuzum deniz mahsülü, çoğusu çok iğrenç zaten..
öyle ahtapot, yengeç felan asla yiyemem ben böğğ :120:
mesela karidesin tadını çok merak ediyorum ama cesaret edip tadına bakamam, midye de aynı şekilde
kalamarı da arkadaşımın zoruyla tattım, çok sevdim

Yok kızlar ben ona bağlamadım ben oburum ya boğazım büyük bilirsinizevet nigarcım gelirse seviniriz gelmezsede üzülmeyizeğer varsa zaten ilk size söylücem:118::119::124:..aklıma süper geldi

bi bayan aradı CEO muzla görüşmek için, yoktu.. not aldım.. kim diyelim? dedim
E... Taş dedi.. Soyadına bak yaa Taş kız da güzelse ne havalı olur taş gibi kız

Yok kızlar ben ona bağlamadım ben oburum ya boğazım büyük bilirsinizevet nigarcım gelirse seviniriz gelmezsede üzülmeyizeğer varsa zaten ilk size söylücem:118::119::124:..aklıma süper geldi
nerden geldi Sindi bebek aklına
sahi o nerde yahu? internet mi yasak? işten mi çıktı acaba :44:

:))) bende yaa karides ıyy korkunççç böcükkk, çok çirkin ne o yaaa ıyğğ
karadiken yedin mi hiç..gerçi karadiken diye bilmezsin deniz kestanesi...o çok kötü tadı bana göre
burda bayılıyolar onaa.....

yok kızlar ben ona bağlamadım ben oburum ya boğazım büyük bilirsinizevet nigarcım gelirse seviniriz gelmezsede üzülmeyizeğer varsa zaten ilk size söylücem:118::119::124:..aklıma süper geldi

Onun smiley leri :))))

biz küçükken içirirdi annem boyumuz uzun olsun diye göyayine istediği olmadı zavallımın genetik çünkü..ben içemezdim midem bulanırdı kokusundan burnumu kapatarak içerdim

ıhh yemedim, o da tiksinç geliyo bana :120: (bu smileyi çok seviyorum)
o deniz kestanesi erkeklik hormonlarını coşturuyomuş, doğal afrodizyakmış, korkunç etkiliymiş "randevu" hayatına

biz küçükken içirirdi annem boyumuz uzun olsun diye göyayine istediği olmadı zavallımın genetik çünkü..ben içemezdim midem bulanırdı kokusundan burnumu kapatarak içerdim
annem de kardeşime içiriyor ordan biliyorum kokuyo evet

hadiya hapıda öyle kokuyomu gerçekten ben bilmiyodm hapın koktuğunu..

cidden ya uzun zamnadır yok ortalarda süper..

ayy bugün hiç zaman geçmedi sanki yaa..

bu ne ya denizden babam çıksa yerim hesabıevet iyi bildin onun smileyleri
nerden geldi sindi bebek aklına
Sahi o nerde yahu? Internet mi yasak? Işten mi çıktı acaba :44:
sindi bebek unutulurmu hiçhep bunları:119::119::122::124::118: Kullanıyodu ya ordan aklıma geldi

Demin haberlerde öyle bir geçer zamanki ile ilgili bişey okudum ben atlamışım orayı. Mustafa carolinin bebeği olabilir miş. Cemile yaşadıklarından dolayı düşük yapmış ve carolin kaçıp gittiği için bebeği sahiplenmiş olabilirmiş. Zaten evdeki kimse sevmiyor onu. cemile üzülerek bakıyor. Bitek babaanne sahiplenmiş

Olabilir aslında mantıklı geldi. Carolinde hamileydi çünkü

bana hiç mantıklı gelmiyor o olay :26: saçma olur öyle olursa, Cemile okadar da iyilik meleği olamaz herhalde
hiç bir kadın olamazz
Mustafaya öyle bakması normal, iyi şeyler hatırlamıyor ki çocuğa bakınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…