- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Ayy burnuma mis gibi et sote koktucanım istedi ortada et sote falan yok işin komik tarafı akşam yapim bari
cumartesi günü bende alıp yapıcam ya. Eşim çok istiyor yaparız dedim.
zuzu kayseride pikniğe gittik dedim ya kardeşimin eşi aramış diyoki mangalda balık yapalım ımmm diyo ballandıra ballandıra anlatıyodedimki ben balık yiyemiyorum midem bulanıyo dedim :104::104:balık yenmezmi ya diyo çocuğun hevesi kursağında kaldı
Zuzum afiyet olsun balık cidden çok faydalı keşke bende yiyebilsem ama mümkün değil:104:siz fırındamı yapacaksınız
ayy burnuma mis gibi et sote koktucanım istedi ortada et sote falan yok işin komik tarafı akşam yapim bari
yap yap hamilelik riskin var canın çekmiş olabilir.
gidin size değişiklik oluray benim de canım çok çekiyo balık bu ara
en çok kalamar tava üffffSosuna batırıcan böyle sıcak sıcak yicen
sonra hamsi tava, geçen günde sayıkladım ben bunları
Hafta sonu eşime söylim götürsün benii balıkçıya
beni zehirledi ya ondan yiyemiyorum eskiden hamsi yerdim sadecebenimde pek aram yok balıkla sadece hamsi tavayı çok severim diğerlerinide şimdi ara ara yemeye çalışıyorum mecburiyetten çok sık olmasada ben evde yaptıkmı ızgaram var onda yapıyoruz.
Pazar günü evlilik yıldönümü ya şehirfırsatından aldım bi balıkçı vardı bakalım beyefendi ne yapacak:26:
yap yap hamilelik riskin var canın çekmiş olabilir.
aynen insan heveslenince hayal kırıklığı kötü oluyo, senin olayını hatırla elfimm :))ay deme öle yoktur belkide....heveslenmesin kıyamam
ay benim de canım çok çekiyo balık bu ara
en çok kalamar tava üffffSosuna batırıcan böyle sıcak sıcak yicen
sonra hamsi tava, geçen günde sayıkladım ben bunları
Hafta sonu eşime söylim götürsün benii balıkçıya
ne güzel ben planlı şeyleri severim düşünsene her çarşamba balık yencek insan kendini ona göre ayarlar ve haftada 1 yemiş olur faydalı sonuçtayap canım..ben bayadır yemedim...kaynanamlar kışın her çarşamba yaparlar :)) çarşambaları bize balık eşimede tavuk yapar kaynanam fikis menü
Tabii yeni ya damat da , ablasının lafının üstüne laf söleyebilirmi Kalsın hevesi sonra yesin...hatunu yapsın ona
Annem tavada yapcaktır canım...ızgarada yapmıyo pek..
Yap bariii
heveslenmem canım korkmayın yoktur ya sanmıyorumay deme öle yoktur belkide....heveslenmesin kıyamam
balık yağıbende artık hamile olursam balık hapı içerim napim
bende yemem zuzum deniz mahsülü, çoğusu çok iğrenç zaten..benm pek deniz mahsüllerine düşkünlüğüm yoktur..bi balık yerim ama anlama ne balığı olduğunu
Kalamarı geçen denedim fena değil hoşuma gitti gibi...ama o 1 tanesinin yarısını yedim :)))
bikere karadiken yedimde arkilerin zoruyla öğğğ deniz tadı var sanki yosun yedim, çok tiksindim o yüzden deniz mahsülü yemiyom
nerden geldi Sindi bebek aklınaYok kızlar ben ona bağlamadım ben oburum ya boğazım büyük bilirsinizevet nigarcım gelirse seviniriz gelmezsede üzülmeyiz eğer varsa zaten ilk size söylücem:118::119::124:..aklıma süper geldi
balık yağıO da kokar sana kokuyo o minik tablette Jölemsi bi tipi var birde bana o daha tiksinç geliyo :18:
Bende yemem zuzum deniz mahsülü, çoğusu çok iğrenç zaten..
öyle ahtapot, yengeç felan asla yiyemem ben böğğ :120:
Mesela karidesin tadını çok merak ediyorum ama cesaret edip tadına bakamam, midye de aynı şekilde
kalamarı da arkadaşımın zoruyla tattım, çok sevdim
yok kızlar ben ona bağlamadım ben oburum ya boğazım büyük bilirsinizevet nigarcım gelirse seviniriz gelmezsede üzülmeyiz eğer varsa zaten ilk size söylücem:118::119::124:..aklıma süper geldi
balık yağıO da kokar sana kokuyo o minik tablette Jölemsi bi tipi var birde bana o daha tiksinç geliyo :18:
Bende yemem zuzum deniz mahsülü, çoğusu çok iğrenç zaten..
öyle ahtapot, yengeç felan asla yiyemem ben böğğ :120:
Mesela karidesin tadını çok merak ediyorum ama cesaret edip tadına bakamam, midye de aynı şekilde
kalamarı da arkadaşımın zoruyla tattım, çok sevdim
ıhh yemedim, o da tiksinç geliyo bana :120: (bu smileyi çok seviyorum):))) bende yaa karides ıyy korkunççç böcükkk, çok çirkin ne o yaaa ıyğğ
karadiken yedin mi hiç..gerçi karadiken diye bilmezsin deniz kestanesi...o çok kötü tadı bana göre
burda bayılıyolar onaa.....
Onun smiley leri :))))
annem de kardeşime içiriyor ordan biliyorum kokuyo evetbiz küçükken içirirdi annem boyumuz uzun olsun diye göyayine istediği olmadı zavallımın genetik çünkü ..ben içemezdim midem bulanırdı kokusundan burnumu kapatarak içerdim
biz küçükken içirirdi annem boyumuz uzun olsun diye göyayine istediği olmadı zavallımın genetik çünkü ..ben içemezdim midem bulanırdı kokusundan burnumu kapatarak içerdim
bu ne ya denizden babam çıksa yerim hesabı:))) bende yaa karides ıyy korkunççç böcükkk, çok çirkin ne o yaaa ıyğğ
karadiken yedin mi hiç..gerçi karadiken diye bilmezsin deniz kestanesi...o çok kötü tadı bana göre
burda bayılıyolar onaa.....
Onun smiley leri :))))
sindi bebek unutulurmu hiçnerden geldi sindi bebek aklına
Sahi o nerde yahu? Internet mi yasak? Işten mi çıktı acaba :44:
bana hiç mantıklı gelmiyor o olay :26: saçma olur öyle olursa, Cemile okadar da iyilik meleği olamaz herhaldeDemin haberlerde öyle bir geçer zamanki ile ilgili bişey okudum ben atlamışım orayı. Mustafa carolinin bebeği olabilir miş. Cemile yaşadıklarından dolayı düşük yapmış ve carolin kaçıp gittiği için bebeği sahiplenmiş olabilirmiş. Zaten evdeki kimse sevmiyor onu. cemile üzülerek bakıyor. Bitek babaanne sahiplenmiş
Olabilir aslında mantıklı geldi. Carolinde hamileydi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?