2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bişiler atıştırsana canım, gelir gelmez yemiyceksiniz hem.. heycan yapma

poğaça gönder ordan çok açım evet ama bişi yok yanımda piskevitim bile yok niyeeee yokkk ...pohahhha piskevitim baba benim niye yok pohahahahah.....

valla belicem mecbur eşim de zart zurt arıyor kıskançlıktan kriz geçircen diye alay ettim yüzüme kapadı...aman nasılsa yüz kere arar daha gitmeden... yavs şu resimdeki kahveye bile özendim yeminediyorum...

Sıkıldım ben biras kitap okuyum en iyisihoş sohbetler size:79:
ben de biraz kitap okusam, heyecanlı bir yerindeyim :18:

kıskansınn, güzel bişi bu poğaçalar bitti kiii, ben de sade neskafe yaptım şimdi kitap okusam azcık, uyukliycam yoksa

evet kızlar adamlar yoldalar ben çıkyorum hepinize hoş sohpetler opüyorum nanaktannnnnnnnnnnnnn

filiz çıkmadan diyesim geldi ara anneanneyi napıyo bi sor bakalım merak ettim...Özlem merak etmiş de seni...

slm fatmacımm,
kimse yokk herkes yemekten sonra mayışıyo valla yine uyku bastı:26:

Anneannem aradı. Konuştuk işte dedim kıza ağır laflar etmişsin böyle böyle demişsin. yok dedi yalan söylüyo. Anneannemi tanımasam acaba dicem ama hep inkar eder. Sonra bana kızdı durdu evlendin kolumu kanadımı kırdın. Dedim evlenmeyip seninle yaşlanmamı istiyordun biliyorum ama ne yapsaydım ki dedim. Yok yok hayırlı olsun deyip durdu. Sanki yeni evlendim. Sürekli kolumu kanadımı kırdın dedi durdu. Bende dedim ne yapmamı istiyorsun bi söyle onu yapayım hiç bişey istemiyorum sadece sağ iken ölmeden bi bebeğini göreyim yeter dedi. Merak etme görürsün dedim. bi yandan fatura kesiyom acil gitmesi gerekiyor.bi yandan konuşuyorum sonra kapattım dedim ararım sonra seni. Beni çağırıyorlar.

napim valla hiçbişe yapasım yok benimde uykum geldi öle oturuyom:) eve gidip yatasım var valla..

dilekcim hayırlı olsn ii günlerde kullansın eşin..

valla elfi ilginç gerçekten bu ananen takmış senin evlenmene resmen onun başınımı beklicektin yani..

Son düzenleme:
tşk ederim kızlar saolun daha iileri sizlerin olsun
şimdi çok merak edioum eşim ne yapcak ya unutursa
ramazanın ayının karını bu ay alıo ramazanda da pek iş yapamamıştı bu ay durum çok ii diil dedi geçen gün :26:
yaa zaten pahalı bi hediye beklemioum ama unutmasın yaa:84:
biz düğün albümümüzü yaptıramadık hala bana 1.yılımızda onu yaptırcam sana diodu geçen gün albüm hala yok sözde 1. yıla yaptırcaktın gerçi ben onu hediye olarak kabul etmem dedim inceden msjı verdim

Ayy acayip uykum geldi kitap okumak insanın uykusunu getiriyo şimdi evde köşe koltuğuma uzanıp kitap okumak ve okurkende uyumak isterdimkitap okurken hep uyur giderimdilek hoş bi saat güle güle taksın eşn

güle güle kullansın :)))

uyukluyorum yaaaa :84: :84:

bende uyumuştum ark. patron geldi die dürttü bi kalktım apar topar şaka yapıomuş
yastığımı fırlattım kendisine

hıı bide fayanslarım boşuna kırılmış şimdi de antremin duvarını kırmışlar fayansında aynısı yokmuş nerden bulcam ya mahvoldu ayrıca boya yaptırmam gerekcek birde of yaa

Off çok ya 600 tl mi tam olarak.

off cidden kötü olmuş ya 600 tl az para değil inş sana ödetmezler

ayy zuzuşum inşallah sen ödemezsin valla çokmuşta

şimdi müşteriden geldim, dedim size sölemiştim 30 gün süresi var diye evet dedi..dün doldu o dedim...eğer bugün alırsanız kasayı belki memur yer hani işe başlama 8.8.11 bugün de 8.9.11 ya... aslında 30 gün 7.9.11 oluyor.....
şuan alamam bi bkayım genede dedi...baya bi konuştuk aynı şeyleri :) sonrada dedi napayım girerse girsin dedi...

daha patronla bunları konuşmadık, du bakam o ne dicek...

kızlar eşime hediyeyi aldım geldim
220 tl bayıldım ya

Eki Görüntüle 253121

bende uyumuştum ark. patron geldi die dürttü bi kalktım apar topar şaka yapıomuş
yastığımı fırlattım kendisine

n yastığı kız...n iş yapıyodun..

güle güle kullansın eşin

bol, eylül ve ekim gelinlerinde bitane daha hamiş var ay çok hızlı bizim kızlar yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…