günaydıııınnnnnn hayırlı cumalar... alisha nın bbebeği varmış ben yeni gördüm.. Allah analı babalı büyütsün
Günaydın Kızlarrr :80:
yok cnm bende öyle sanmıştım onun değil bebek birinin demişte ailende hatırlamıyorum ama onun diil...
eltisinin bebişi o :)))günaydıııınnnnnn hayırlı cumalar... alisha nın bbebeği varmış ben yeni gördüm.. Allah analı babalı büyütsün
eltisinin bebişi o :)))
nasıl geçti yemekGünaydın herkese ...akşamdan kalma berbat haldeyim zor uyandım ve yine geç kaldım...!:111:
EVET İKİ BOĞAZI BÜYÜĞÜZ SENLEselammm ben geldimmm
dün akşam patlıcan yemeği yapmıştım, dün akşam ve bugün öğlen yedik bitti. şimdi makarna yapayım diyorum. yarına da evden hellim, domates falan götürcem sandviç yapayım. mutfağı yarın taşırlar. ocak kurulmaz falan hazırlıklı olayım. ama eşime ne yapcam bilmiyorum. olmazsa makarna götürsün, ton balığı da var evde.
fundam seninle benim boğazlarımız aynı ya. benim de canım sürekli birşeyler çeker. mesela şuanda karışık kızartma çekiyor canım ama yapacak halim yok. yapan olsa ne güzel yerim
selam kizlar...
bende bugün Dr gittim Her sey yolundaydi bizim pitircik 24 Cm ve 300 Gram olmus
Dr. pipisini cekip verdi ultrasyon kagidinda :):)
63 kiloolmusum normal dedi
Spora yazilmayi düsünüyorum sordum dr. iyi her hangi bir sakincasi yokmus bakalim spor salonlari ucuzsa yazilcam. Cok kilo alip Vucudum bozulsun istemiyorum.
EVET İKİ BOĞAZI BÜYÜĞÜZ SENLERAMAZANDA NE GÜZEL ERKEN ÇIKIYODUM RAHATLIKLA YEMEĞİMİ HAZIRLIYODUM ŞİMDİ EVE GİTMEYE SAAT 6 .30 OLUYO HEM YORGUN HEMDE ÇOK ACIKMIŞ OLUYORUM
AYY NE GÜZEL DUYGULAR BUNLAR SİNEM ÇOK İYİ DÜŞÜNMÜŞÜN SPORA YAZIL BENCEDE DÜN SAMSUNLU ARKADAŞIM VAR BURDA DEMİŞTİM YA O BANA KİLO ALMIŞIN DEDİ EŞİDE DEDİ EVET ALMIŞIN FUNDA DEDİ ..RAMAZANDA NE GÜZEL ZAYIFTIM YA
maşallah aslanına cnnmmmmm Nazar
2 günlük geçmişi anca okuyabildim. doktora gittim bugün nigarcım ama benim sigortam başlayalı daha bi ay falan oldu ya 90 gün mü ne dolması gerekiyormuş bilgisayarda görünmedi o yüzden ücretli muayene oldum. baktı bi yara var dedi ufak bi şey ben dokununca da kanadı o yüzden olmuştur o kanama da dedi. yine de ordan bi sıvı aldı smear e yolladı ama işte sigorta ayıtlı görünmediğim için onun bi sürü işlemleri var yapılması gerreken. zaten saat 4teydi randevum geç de olunca bi şey yapamadık. ama neyse ki içim rahatladı önemli bi şey değil dedi doktor. eşim de diyor ki ben demiştm sana yara o diye, ben diyince inanmıosun doktor diyince inanıosun :) alla alla lafa bak aynı şey sanki :)))
bugün babamın yanındaydım babam iki gündür yine hastanede. doktorlar bu sefer inş. bağırsakları içeri almak amacıya yatırdılar hastaneye. bi hafta bol gıda mama falan verelm beslensin ki ameliyat sonrası zayıflığı risk yaratmasın diye beslenme programı uyguluyorlar şu an. ama dün rahatsızlanmış enfeksiyon yine tabii kiateşi 40.2 lere falan çıkmış neyse ki bugün iyiydi.
kızlar cevap yazacaklarım vardı unuttum ama hepsini nolur kusura bakmayın uykuluyum braz sabah erken kalktım geç yatmıştım...
öpüorum hepinizi
hı bu arada dilekçim benim fotolarım albümümde var cnm arkadaşız diye biliyorum ben bizi bakabilirsin diilsek de istek gönder sen okiii muckkkkkkkkkkk
dün arkadaşın abisi kaza yaptı dediler hilmi ile haldur huldur koşarak gittik meğersem bişeyi yokmuş abisinin kızda 8 aylık falan hamile neyse ben kızı teselli etmeye gitmişklen ben başladım hüngür hüngür ağlamaya bu huyumdan nefret ediyrum ben kızı teselli edecekken o başladı beni teselli etmeye
nasıl geçti yemek
hayatta başına gelecek en acı şeyi yaşadın hiç kolay değil, ama geçecek..Allah sabır versin eşine de sana da...dün arkadaşın abisi kaza yaptı dediler hilmi ile haldur huldur koşarak gittik meğersem bişeyi yokmuş abisinin kızda 8 aylık falan hamile neyse ben kızı teselli etmeye gitmişklen ben başladım hüngür hüngür ağlamaya bu huyumdan nefret ediyrum ben kızı teselli edecekken o başladı beni teselli etmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?