2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günaydın herkese ... akşamdan kalma berbat haldeyim zor uyandım ve yine geç kaldım...!:111:

EVET İKİ BOĞAZI BÜYÜĞÜZ SENLE RAMAZANDA NE GÜZEL ERKEN ÇIKIYODUM RAHATLIKLA YEMEĞİMİ HAZIRLIYODUM ŞİMDİ EVE GİTMEYE SAAT 6 .30 OLUYO HEM YORGUN HEMDE ÇOK ACIKMIŞ OLUYORUM
AYY NE GÜZEL DUYGULAR BUNLARSİNEM ÇOK İYİ DÜŞÜNMÜŞÜN SPORA YAZIL BENCEDEDÜN SAMSUNLU ARKADAŞIM VAR BURDA DEMİŞTİM YA O BANA KİLO ALMIŞIN DEDİEŞİDE DEDİ EVET ALMIŞIN FUNDA DEDİ ..RAMAZANDA NE GÜZEL ZAYIFTIM YA

Son düzenleme:
dün arkadaşın abisi kaza yaptı dediler hilmi ile haldur huldur koşarak gittik meğersem bişeyi yokmuş abisinin kızda 8 aylık falan hamile neyse ben kızı teselli etmeye gitmişklen ben başladım hüngür hüngür ağlamaya bu huyumdan nefret ediyrum ben kızı teselli edecekken o başladı beni teselli etmeye

Bakalim bizim burada bir spor salonu var gidicem oraya bugün 3 ay falan gidebilöirim anca herhalde karnim büyüdükce zorlanirim cünkü gidip gelmekte.

canm yaaa inşalah ameliyatı iyi geçer babanın...

bide 30 gün dolunca bakılabilirsn ama ssk dan açtırman lazım sadece

zamanla o durumunuda atlatırsın, şimdi daha yenii

günaydın buarada,bugün pek keyfim yok

nasıl geçti yemek

çok iyiydi cnm fazla sevdiler beni baya güzel hoş sohpetli mütevazi insanlar hiç havalı tipler değildi...Ben herşeyi not aldım gerekli açıklamaları yaptım..Heycendan yemek yiyemedim az yedim...Ama bu işi böyle rahat atlattım yaa gerisi önemli diil... Beni Ankara ODTÜ ye davet ettiler pohhaha eşim izin verse yarın giderim ...ama büyük ihtimal iş için gideriz gibime geliyor...Çok güzeldi herşey...Çok içtiler ben bişi içmedim ama eve 1 de gelmem çok kötü oldu eşim sürekli aradı zart zurt 1 de kendi aldı beni eve getirdi uyukluyordum zaten '' bana seninle gurur duyuyorum ne güzel bir eşim var dedi '' Dalgamı geçiyosun yaa dedim sabah yemeğe gitcem die bisürü şey söledin dedim..''kıskancam tabii karımsın sen benim dedi:123:...ama böyle güçlüsün yaa seni sevyorum dedi mestt ben'' ama en kötüsü bukadar romantik geldik ve ben regliydim yoksa bebiş yapardım yaaa...böyle yumuşak yakalamışken neyse hafta sonuna artık bakalım...:103::132::132::127:

hayatta başına gelecek en acı şeyi yaşadın hiç kolay değil, ama geçecek..Allah sabır versin eşine de sana da...

Miray, çok sevindim canım güzel geçmesine yemeğinn
kişilerle iyi iletişim kurmak, iyi elektirk almak nekadar önemli dimmi.. geceni keyifli kılmış :)
afferim sana eşin de aşka gelmişken fırsatı kaçırmışsın kötü olmuş hafta sonu için bol şans artık :89:
leoaparlı geceliği faliyete geçir

miraycım hiç bi fırsatı da kaçırmıosun ama imkanlar el vermio dimi

alishia geçmiş olsun canım baban için ben bakim bi ark. listesi ve albüme.

sinemcin maşallah canım bebişimiz iiymiş. Bencede spora git hemen başla imkanın varsa

günaydın kızlarrrr,

ayşecim geçmiş olsun inşallah bu kez herşey yoluna girer ve ameliyat ii sonuçlanır tatlım..

miraycım yemeğinin ii geçmesine sevindim..

fatmacım inşallah bugünleri atlatacaksın cnm en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…