Funda gelemediiiii :)))
anneane hala tekmi ???:100:
Miray, çok sevindim canım güzel geçmesine yemeğinn
kişilerle iyi iletişim kurmak, iyi elektirk almak nekadar önemli dimmi.. geceni keyifli kılmış :)
afferim sana eşin de aşka gelmişken fırsatı kaçırmışsın kötü olmuş hafta sonu için bol şans artık :89:
leoaparlı geceliği faliyete geçir
Yok canım akşam kardeşim iş çıkışı gitmiş anneannem sarılmış öpmüş ağlamış o da ağlamış. böylece barışmışlar
Fatmacımmm... Tüylerim diken diken oldu okurken
günaydın kızlarrrr,
ayşecim geçmiş olsun inşallah bu kez herşey yoluna girer ve ameliyat ii sonuçlanır tatlım..
miraycım yemeğinin ii geçmesine sevindim..
fatmacım inşallah bugünleri atlatacaksın cnm en kısa zamanda
miraycım hiç bi fırsatı da kaçırmıosunama imkanlar el vermio dimi
alishia geçmiş olsun canım baban içinben bakim bi ark. listesi ve albüme.
sinemcinmaşallah canım bebişimiz iiymiş. Bencede spora git hemen başla imkanın varsa
vay zuzuma bak takipte
Ben nie sadece grafiker olarak düşündüm ki :26: Herkes yapabilir
bol teşekkürler cnm avatarın ne güzel öle...biran önce bebiş yapıp yetiişmeye çalışyorum sana bişi sorcaktım yaa şimdi reglim bitiyo yaa yarın randevu olsa pazar olsaaa haftaya cmtsiye kadar fulll olsa olsaaaaaaaaaaa tutarmıki yani bide kız olması için bir çizelge vardı nasıl oluyordu hangi günlerde???
bol teşekkürler cnm avatarın ne güzel öle...Biran önce bebiş yapıp yetiişmeye çalışyorum sana bişi sorcaktım yaa şimdi reglim bitiyo yaa yarın randevu olsa pazar olsaaa haftaya cmtsiye kadar fulll olsa olsaaaaaaaaaaa tutarmıki yani bide kız olması için bir çizelge vardı nasıl oluyordu hangi günlerde???
bol teşekkürler cnm avatarın ne güzel öle...Biran önce bebiş yapıp yetiişmeye çalışyorum sana bişi sorcaktım yaa şimdi reglim bitiyo yaa yarın randevu olsa pazar olsaaa haftaya cmtsiye kadar fulll olsa olsaaaaaaaaaaa tutarmıki yani bide kız olması için bir çizelge vardı nasıl oluyordu hangi günlerde???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?