kız bişi dicem ben regli olunca bi çoşyom felan olyom yaa...:103::103::103: ayıp die soramadım sizede şeee oluyomuuuu?
bol teşekkürler cnm avatarın ne güzel öle...Biran önce bebiş yapıp yetiişmeye çalışyorum sana bişi sorcaktım yaa şimdi reglim bitiyo yaa yarın randevu olsa pazar olsaaa haftaya cmtsiye kadar fulll olsa olsaaaaaaaaaaa tutarmıki yani bide kız olması için bir çizelge vardı nasıl oluyordu hangi günlerde???
saol cnm:)
ama öle olmaz yumurtlama zamanı var bide hergün üst üste spermin kalitesi düşük ve verimsiz oluyo bildidğim kadarıyla sen yumurtlama gününü hesapla ona göre yap:)çin takvimine bakabilirsin ama benimki uymadı bende erkek yazıyodu kızım olacak:)
fatmacım yazı çok güzelmiş
Evettt takipteyim :)
vayyyHep randevu tam randevu:89:
Hadi hayırlısı bebiş içinn.....
çin takvimi yazarsan google çıkar hamile kalmak içinde ovulasyon tarihlerini bilmen gerek yani google gene yumurtlama tarihi hesaplama yada ovulasyon tarihi diye yaz çıkar
Miray reglden hemen sonra olmazki. En son adet tarihini yazarmısın?
her gün değil bir gün arayla olması gerekiyor randevu bildiğim kadarıyla, spermlerin kalitesi düşüyomuş her gün olunca.. netten bi araştır istersen canımm
ama öle olmaz yumurtlama zamanı var bide hergün üst üste spermin kalitesi düşük ve verimsiz oluyo bildidğim kadarıyla sen yumurtlama gününü hesapla ona göre yap:)çin takvimine bakabilirsin ama benimki uymadı bende erkek yazıyodu kızım olacak:)
nasıl kalitesi düşüyor yaaa birinci kalite istiyorum ben offf bizimkini hazırlasak yine düşermi bu kalite valla bir gün olsun bir gün olmasın ozman napim yani..
yalnız diilsin bebeğim merak etme
bakıyorum bakalım fatmanın dediğini araştırayım boşuna kürek sallamayalım neyse öle böle randevu olacak zatide regli bitince ....hergün olmasın söliim bari zaten o şuan bebiş hevesi geçti korkuyo bişi olur diye tekrar ama kader napalım bidaha göstermesin allah acısını...sen 1 ay kala ayrılcaksın dimi işten???
11 09 ile 16 09 arasında şansımın en yüksek olduğu dönemmiş..yani pazar başlıcam çalışmalara....bunlar ovulasyon hesaplaması...
11 09 ile 16 09 arasında şansımın en yüksek olduğu dönemmiş..yani pazar başlıcam çalışmalara....bunlar ovulasyon hesaplaması...
bende arse nerde diye dün kızlara soruyordum hoşgeldinselam millettttt ben gelldddiiimmmmmm, yine kim hamileee yaaaa
henüz tam karar vermedim cnm nezamn ayrılacağıma müdürlede konuşamadım zaten daha..
Cnm bak eczanede ovulasyon testleri varmış nette hesaplanan herzaman doğru olmayabiliyomuş aldığın test tükrükle falan yapılıyomuş ve sana günleri gösteriyo kesin sonuç yani istersen onlardan al..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?