2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

her gün değil bir gün arayla olması gerekiyor randevu bildiğim kadarıyla, spermlerin kalitesi düşüyomuş her gün olunca.. netten bi araştır istersen canımm

bol ne yaptın yaa miray çökmüştür kızın planlarını çökerttin resmen

bazen üzerindeki tüm toprağı eşelemek istiyorum ta ki senden kalanlara ulaşıncaya kadar,kendimi zor tutuyorum...senden geriye ne kaldıysa hepsini koyup bir kundağa kucaklamak istiyorum bir daha bırakmamacasına,onunla uyuyup onunla uyanmak istiyorum...ne güneş ne yağmur zarar vermesin sana,kimseye vermeden seni ,öpe okşaya yaşamak istiyorum seni ve sensizliği...ama sonra imanım yetişiyor imdadıma,orada değil bebeğin çok daha güvenli ve çok daha güzel bir yerde ve seni bekliyor büyük bir mutlulukla...yavrum fani bedenine dahi bu kadar hasretken tenim ve yanarken ciğerim,ruhuna olan uzaklığımı ve çektiklerimi sen düşün kuzucuğum hatta yok yok sakın düşünme canın yanmasın hiç bir şekilde sana kıyamam ben anneciğim ,rahat ve huzurlu olduğunu bilmek güzel ve sana kavuşacağımı da....

her gün değil bir gün arayla olması gerekiyor randevu bildiğim kadarıyla, spermlerin kalitesi düşüyomuş her gün olunca.. netten bi araştır istersen canımm

nasıl kalitesi düşüyor yaaa birinci kalite istiyorum ben offf bizimkini hazırlasak yine düşermi bu kalite valla bir gün olsun bir gün olmasın ozman napim yani..

Son düzenleme:
alishia arkadaşız ve albümü gördüm canım

ben başkasıyla karıştırdım galiba :44: şimdi fatmayı merak edioum :26: superide görmemiştim sanırım ve bi kaç kişi daha var ama :18:

bakıyorum bakalım fatmanın dediğini araştırayım boşuna kürek sallamayalım neyse öle böle randevu olacak zatide regli bitince ....hergün olmasın söliim bari zaten o şuan bebiş hevesi geçti korkuyo bişi olur diye tekrar ama kader napalım bidaha göstermesin allah acısını...sen 1 ay kala ayrılcaksın dimi işten???

bakıyorum bakalım fatmanın dediğini araştırayım boşuna kürek sallamayalım neyse öle böle randevu olacak zatide regli bitince ....hergün olmasın söliim bari zaten o şuan bebiş hevesi geçti korkuyo bişi olur diye tekrar ama kader napalım bidaha göstermesin allah acısını...sen 1 ay kala ayrılcaksın dimi işten???

3- 4 gün sonra yumurtlama günün oluyor. Bence sabret bi kaç gün olmasın sonra başlayın

11 09 ile 16 09 arasında şansımın en yüksek olduğu dönemmiş..yani pazar başlıcam çalışmalara ....bunlar ovulasyon hesaplaması...

henüz tam karar vermedim cnm nezamn ayrılacağıma müdürlede konuşamadım zaten daha..

11 09 ile 16 09 arasında şansımın en yüksek olduğu dönemmiş..yani pazar başlıcam çalışmalara ....bunlar ovulasyon hesaplaması...

cnm bak eczanede ovulasyon testleri varmış nette hesaplanan herzaman doğru olmayabiliyomuş aldığın test tükrükle falan yapılıyomuş ve sana günleri gösteriyo kesin sonuç yani istersen onlardan al..

desene beraber hamile kalabiliriz... Allah yüzümüzü güldürsün inş. Miray...

Bu arada çiçekle ilgisi olan var mı b,şey sormak istiyorum

selam millettttt ben gelldddiiimmmmmm, yine kim hamileee yaaaa
bende arse nerde diye dün kızlara soruyordum hoşgeldin

37. Haftada mecbur ayrılıyrsun zaten

Benimde yumurtlama günlerim aynı :)) Ama benim dün değil bi önceki gün bitti reglim. dünde güzel bi randevu verdim gitti :))):78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…