- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Selam millettttt ben gelldddiiimmmmmm, yine kim hamileee yaaaa
3- 4 gün sonra yumurtlama günün oluyor. Bence sabret bi kaç gün olmasın sonra başlayın
bende arse nerde diye dün kızlara soruyordum hoşgeldin
37. Haftada mecbur ayrılıyrsun zaten
kızlar eylülde hamiş kalanlar kız doğuracakmış çinçangçunnn öle diyo...
Pardon düzeltiyorum yanlış hesap ben öle yaş olarak bu sene hamiş kalırsam eylül kız ekim olursa erkek hadi hayırlısı....
evt cnm biliyorm 37 ye kadar dayanamamda zaten 32 de diyodum benim müdür çatlak biraz göndermek istiyo bakacam işte ne kadar kalabilirsem şöle 35 falan olsa bile ii olur..
evet en mantıklısı 1 gün arayla :89:nasıl kalitesi düşüyor yaaa birinci kalite istiyorum ben offf bizimkini hazırlasak yine düşermi bu kalite valla bir gün olsun bir gün olmasın ozman napim yani..
Selam millettttt ben gelldddiiimmmmmm, yine kim hamileee yaaaa
henüz tam karar vermedim cnm nezamn ayrılacağıma müdürlede konuşamadım zaten daha..
cnm bak eczanede ovulasyon testleri varmış nette hesaplanan herzaman doğru olmayabiliyomuş aldığın test tükrükle falan yapılıyomuş ve sana günleri gösteriyo kesin sonuç yani istersen onlardan al..
desene beraber hamile kalabiliriz... Allah yüzümüzü güldürsün inş. Miray...
Bu arada çiçekle ilgisi olan var mı b,şey sormak istiyorum
Benimde yumurtlama günlerim aynı :)) Ama benim dün değil bi önceki gün bitti reglim. dünde güzel bi randevu verdim gitti :))):78:
Funda gel.......
elfişş yumurtlama günleri felan hesaplanmış, çalışmalara mı başladınııızBenimde yumurtlama günlerim aynı :)) Ama benim dün değil bi önceki gün bitti reglim. dünde güzel bi randevu verdim gitti :))):78:
ben 36 da ayrılmıştım ama osmaniyeye gtme işi olmasa 37 ye kadr çalışırdım sonradan daha ii olur arılmak koyar biraz erkenden
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipeki bebişlimiydi???
bizim bebek işide git gide erteleniyor. Biz k.validem var diye 125 metrekare ev aldık taksitlerimizde ondan yüksek. Yoksa bize 95 de yeterli. Aralarında 50.000 tl fark var. Dün k.validem diyorki ben paramı biriktiricem yeni eve gelmicem burda kalıcam. Onun için para biriktiricem. Eşimde bende sessiz kaldık. Sonra yatakta eşime dedim buda nerden çıktı senin maaş ile sadece ev taksidini ödeyebiliriz. Benim işsiz kaldığım dönem olacak çocuk olursa. Ve çocuk masrafları. Bunlar nasıl olacak. Biz anne baba olamayacağız galiba dedim. Eşimde bende umutsuzluğa kapıldık. Hem eve şu an hiç bi katkısı yok maaşından 5 kuruş harcamıyor eve hemde biriktirip kira verip evde kalacakmış.
ilk başta şu kiloları vrmrem lazım biraz................inşallah cnm biraz kendimize doping yapalım ama sende yapp cevizli sucuk felan pekmez iyi olur...
Bizim bebek işide git gide erteleniyor. Biz k.validem var diye 125 metrekare ev aldık taksitlerimizde ondan yüksek. yoksa bize 95 de yeterli. aralarında 50.000 tl fark var. Dün k.validem diyorki ben paramı biriktiricem yeni eve gelmicem burda kalıcam. Onun için para biriktiricem. eşimde bende sessiz kaldık. Sonra yatakta eşime dedim buda nerden çıktı senin maaş ile sadece ev taksidini ödeyebiliriz. benim işsiz kaldığım dönem olacak çocuk olursa. Ve çocuk masrafları. Bunlar nasıl olacak. Biz anne baba olamayacağız galiba dedim. eşimde bende umutsuzluğa kapıldık. hem eve şu an hiç bi katkısı yok maaşından 5 kuruş harcamıyor eve hemde biriktirip kira verip evde kalacakmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?