2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

3- 4 gün sonra yumurtlama günün oluyor. Bence sabret bi kaç gün olmasın sonra başlayın

iyi pazara kadar beklicem olmadı pazartesi napim artık...Bana olmaz diyo hazırlanmadım daha ne hazırlancaksa anlamadım ben daha hazır hissetmiyorum kendimi diyo mnykmı ne yaaa.....valla zorla yaparım dedimki yaparım ....( nasıl olcak zorla diyo..... hani ngarın sorduğu şey varya sizin pek sevmediniz onu kullanırsa alırım atmam bende hıhhhh günah atılrımı hiç dedim)..............arkdaşlarımın hepsinin bebişi var yaaaaaaaaaa....

Kızlar Eylülde hamiş kalanlar kız doğuracakmış çinçangçunnn öle diyo...

pardon düzeltiyorum yanlış hesap ben öle yaş olarak bu sene hamiş kalırsam eylül kız ekim olursa erkek hadi hayırlısı....

Son düzenleme:
Sessiz bir mecra şimdi hayat
Sen giderken soğuktan soğuk
Dondu yüreğim, durdu yaşam
Savaş sonrası gibi kalbimin içi
Kan ve sendeyim.com revan
Büyür git gide inan yokluğun azap
Yeryüzünde günahlarımla boyanmış
Bir hayat var geriye kalan
Gözyaşlarıyla yazılmış her satır sözlerimde
Direniyorum acılarına yine dünya
Yalanmış aşklarında
İnadına yaşıyorum ama sorma
Kıyamet ortasında
Yalanmış aşklarında
Kıyamet ortasında...
Savaş sonrası gibi kalbimin içi
Kan ve sendeyim.com revan
Büyür git gide inan yokluğun azap
Yeryüzünde günahlarımla boyanmış
Bir hayat var geriye kalan
Gözyaşlarıyla yazılmış her satır sözlerimde
Yalanmış sendeyim.com aşklarında
Kıyamet ortasında
Yalanmış aşklarında
Kıyamet ortasında

bende arse nerde diye dün kızlara soruyordum hoşgeldin

37. Haftada mecbur ayrılıyrsun zaten

evt cnm biliyorm 37 ye kadar dayanamamda zaten 32 de diyodum benim müdür çatlak biraz göndermek istiyo bakacam işte ne kadar kalabilirsem şöle 35 falan olsa bile ii olur..

kasım-aralık-ocak için ne diyolar

evt cnm biliyorm 37 ye kadar dayanamamda zaten 32 de diyodum benim müdür çatlak biraz göndermek istiyo bakacam işte ne kadar kalabilirsem şöle 35 falan olsa bile ii olur..

ben 36 da ayrılmıştım ama osmaniyeye gtme işi olmasa 37 ye kadr çalışırdım sonradan daha ii olur arılmak koyar biraz erkenden

nasıl kalitesi düşüyor yaaa birinci kalite istiyorum ben offf bizimkini hazırlasak yine düşermi bu kalite valla bir gün olsun bir gün olmasın ozman napim yani..
evet en mantıklısı 1 gün arayla :89:
..
ay dün gece eşim su içmeye kalkmış, uykusu kaçmış azcık sarılıyo sımsıkı "bitane bebeğim olsun yaa artık annesi gibi şirin" felan mırıldıyo kulağıma, "allam yaa gece gece uyuyorum beeen" dedim döndüm sırtımı, arada coşuyo bebiş isteği benim eşimin de
..
Fatmacım, bu tür yazılar okuyunca daha çok üzülmüyormusun? yapma bunu kendine
yada okuyunca daha mı iyi hissediyosun kendini, için mi rahatlıyo bilemedim şimdi

yani nezaman yapıcağını söylüyor öylemi alayım ben bugün yaa çıkıştaa eşime sölemiim ona göre yaparım anlamaz zati......kendim tükürsem yeter dimi...
En azından ona göre yaparım

Bizim bebek işide git gide erteleniyor. Biz k.validem var diye 125 metrekare ev aldık taksitlerimizde ondan yüksek. yoksa bize 95 de yeterli. aralarında 50.000 tl fark var. Dün k.validem diyorki ben paramı biriktiricem yeni eve gelmicem burda kalıcam. Onun için para biriktiricem. eşimde bende sessiz kaldık. Sonra yatakta eşime dedim buda nerden çıktı senin maaş ile sadece ev taksidini ödeyebiliriz. benim işsiz kaldığım dönem olacak çocuk olursa. Ve çocuk masrafları. Bunlar nasıl olacak. Biz anne baba olamayacağız galiba dedim. eşimde bende umutsuzluğa kapıldık. hem eve şu an hiç bi katkısı yok maaşından 5 kuruş harcamıyor eve hemde biriktirip kira verip evde kalacakmış.

ben 36 da ayrılmıştım ama osmaniyeye gtme işi olmasa 37 ye kadr çalışırdım sonradan daha ii olur arılmak koyar biraz erkenden

evt cnm sonrası var işte 32 de ayrılmak 2 aylık çocuğu bırak gel işe çok üzülecem gerçi hertürlü üzülecemde bıraktığım için napalım artık onun geleceği için mecburuz işte..

fatma bende nektara katılıyom cnm bencede okuma öyle şeyler daha çok acı çekiyo insan aklını dağıtacak şeylerle bak biraz..

ben hiç sanmıyorum kaynananın sizden ayrılacağını...bukadar rahatı varken tek kalmaz ..
Ayrıca şuan maaşı vermiyo e peki yeni evde vercekmiydiki...siz onu konuştunuzmu evi almadan

inşallah cnm biraz kendimize doping yapalım ama sende yapp cevizli sucuk felan pekmez iyi olur...
ilk başta şu kiloları vrmrem lazım biraz................

eşin konuşsun annesiyle böle böle diye oda torun lafını duyunca aşka gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…