Burda fırınlara veriyosun fırınlarda közlüyosüper oluyo..zaten vericem patlıcanları közleticem nektarcım sonra dolaba atıcam
tamam ertesi gün normal haline çevriyorsun zaten yazmamışmıyım...
uğurderindondurucualıyor insanlar kışlıklarını orda depoluyor, aslında iyi fikir
biz hala klima, vantilatöre yapışık yaşıyoruz, hele benim evim hamam gibii :84: kışın bile kalorifer yakma rahat yaşarsın yanii
hepsi süper pratik olmuş, sadece kabak kötü oluyor buzluktan çıkınca.. yeşil kabaktan bahsedilmişse tabii..
ben de fazla gelmişti kabak yemeği yaparken doğradığım kabaklar buzluğa atmıştım..sonra çıkardım kullanamadım sulandılar yumuşadılar kötü oldular çok
zuzum kaynana konusunda ne şanslısın yaYemeğiniz bir olabilir ama eviniz ayrı kadın hep senide düşünüyor. Halını bile yıkıyor. Benim kaynana ile aynı evde olmamıza rağmen elini tek bi işe sürmüyo. Işyerinde yoruluyor o da haklı ama bende yoruluyorum :95:
allah razi olsun benim kaynamam da benim halilarimi yikamis biz ttürkiyedeyken hepsini gelmis toplamis kayinpederim ile
ha size bişey deyimde gülün bizde yağlama diye bişey var lahmacun gibi düşünün onun yuvarlak yuvarlak hamurları oluyo (şebit)onlardan yaptık 20 tane kayseride annemle getirdim buzluğa attımkıyma sosunu hazırla üzerine sür bitti onu bile buzluğa attım yani
bizde pikniğe gittik orda közledim koydum yoksa evde yapmanın tadı olmuyo pek....
şuan sinirimden köpürüyorum
[lıst=1]
[/lıst]
kayınvalidemde ne yapsa bana da verir dondurucudan kuruttuklarından falan.
sizin ordaki fırınlardan bakkallardan vs her mahalleye bi tane lazım zaten maşallah :)))))
sizin ordaki fırınlardan bakkallardan vs her mahalleye bi tane lazım zaten maşallah :)))))
ohh yarasın bebişe de annesine de
buzlukta küçücük bir yer Ayşam, neresine sığdırıcaz
benim şuan buzluğumda 1 poşet tart var, azcık nohut, bir-kaç paket kıyma, burger salam ve yarısı dolu görünüyo(
ev salçası süper oluyo yaa, domates, sarımsak, havuç, kırmızı biber mmmekmeğine sür ye
zaten başka ele alınır bi yanı yok buranın..ben çok fazla bişey veredim fırına ama burdaki bayanlar acayip hazırcı herşeyi fırına veriyo aklına ne yemek geliyosa fırına gönderiyolar karşılığında ekmek alıyolar sadece para falan vermiyolar ..mesela lahmacunu süper oluyo kıyma içi hazırlıyolar fırına veriyolar fırın lahmacun yapıp veriyo patlıcanları doğruyolar aralarına köfte yapıp koyuyolar alsana kebab onuda fırın yapıyo henüz ben tam alışamadım fırına verme olayına ama acayip kolaylık
zaten başka ele alınır bi yanı yok buranın..ben çok fazla bişey veredim fırına ama burdaki bayanlar acayip hazırcı herşeyi fırına veriyo aklına ne yemek geliyosa fırına gönderiyolar karşılığında ekmek alıyolar sadece para falan vermiyolar ..mesela lahmacunu süper oluyo kıyma içi hazırlıyolar fırına veriyolar fırın lahmacun yapıp veriyo patlıcanları doğruyolar aralarına köfte yapıp koyuyolar alsana kebab onuda fırın yapıyo henüz ben tam alışamadım fırına verme olayına ama acayip kolaylık
daha fazla da dayanır bence, :26: ben lazım oldu çıkartıp kullandım :))hadi yatadı değişmemesi süper işten geliyoruz ya yorgun oluyorum patlıcan kzöleyesim olmuyo bide onları soyup uğraşmak zaman alıyo 1 ay dayanması süpermiş bende koyuyum
canım benim ya herkes buzluğundakileri yazmış bende mi yazsam
noldu Fatma?bizde pikniğe gittik orda közledim koydum yoksa evde yapmanın tadı olmuyo pek....
şuan sinirimden köpürüyorum
ah nerde bende öyle düşünceli kaynanakayınvalidemde ne yapsa bana da verir dondurucudan kuruttuklarından falan.
soymadan atma ama :)) kabuğuyla iyice haşırneşir olmasın :)Burda fırınlara veriyosun fırınlarda közlüyosüper oluyo..zaten vericem patlıcanları közleticem nektarcım sonra dolaba atıcam
ilk geldiğimde bende anlamamıştım..hatta şoklardaydımaaa büyük kolaylık walla. Ama fırının bu işten karını anlamadım ben para falan vermiolar mı yani :44: :44: :44:
nerdesin ki sen.... Bi gün fırsat buldugumda tuzda tavuk yapıcam ...
Neden sinirlendim aptal şube müdrüm işde ben bebeğimi kaybettim ya burdaki arkadaşımla onu konuşuyorlarmış arkadaşım işde demiş bi daha olur o zman acısı hafifler vs falan demiş öküz de demişki ne var 5 lık iş yaparlar demiş hemde bi kaç defa öküz yaaa
daha fazla da dayanır bence, :26: Ben lazım oldu çıkartıp kullandım :))
noldu fatma?
Ah nerde bende öyle düşünceli kaynana
Soymadan atma ama :)) kabuğuyla iyice haşırneşir olmasın :)
ilk geldiğimde bende anlamamıştım..hatta şoklardaydımama şimdi alıştım kayınvaldem herşeyi fırına gönderiyo karşısı fırın bi karları yok canım hizmet
ş.urfa..tuzda tavuk nasıl oluyo:44:
nerdesin ki sen.... bi gün fırsat buldugumda tuzda tavuk yapıcam ...
neden sinirlendim aptal şube müdrüm işde ben bebeğimi kaybettim ya burdaki arkadaşımla onu konuşuyorlarmış arkadaşım işde demiş bi daha olur o zman acısı hafifler vs falan demiş öküz de demişki ne var 5 lık iş yaparlar demiş hemde bi kaç defa öküz yaaa
eşimde orda okumuş üniyi oda hep der bende dicektim urfa mı diye.. bende tarifini aldım ama yapmafdım daha tuzlu tavuk oluyo ya böle kırıyorsun tuzu falan anladınız mı
eşimde orda okumuş üniyi oda hep der bende dicektim urfa mı diye.. bende tarifini aldım ama yapmafdım daha tuzlu tavuk oluyo ya böle kırıyorsun tuzu falan anladınız mı
tam bilmiyorum hiç yapmadım ama kaya tuzuyla yumurta beyazını karıştırıyorsunuz çiğ tavuğu bu karışımla kaplıyorsunuz. fırın da tuz da pişiyor. sonra kırıp kızarmış tavuğu çıkarıyorsunuz içinden.
ben tv de izlemiştim yapılışını cnm ama tuzlu olmuyomuş çünkü sert tuzun için tüm tavuğu oturtup her tarafı kapanacak şekilde tuzla kaplıyosun kalın oluyo tuz tabi baya pişiyo fırında çıkarınca kırıyosun tuzu içinden çıkarıp alıyon tavuğu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?