2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım biz sadece çorbasını yiyoruz eşimde ben de kabaktan pek hoşlanmıyoruz. ha bir de kurusunu sadece ben yiyorum. çorbayı zaten blendır dan geçirdiğim için sorun yok :)

evet maşallah canım :)
perdeleride belkim bi odayı benm makinede, bi odayı onun makinede yıkarım...hemen bitsin perde işi :)

allah razi olsun benim kaynamam da benim halilarimi yikamis biz ttürkiyedeyken hepsini gelmis toplamis kayinpederim ile

sizede maşallh canım

ya onun lahmacundan ne farkı var...önüme koysan lahmacun derim :)

bizde pikniğe gittik orda közledim koydum yoksa evde yapmanın tadı olmuyo pek....

şuan sinirimden köpürüyorum

noldu yafruuu

[lıst=1]
[/lıst]
kayınvalidemde ne yapsa bana da verir dondurucudan kuruttuklarından falan.

sen yazınca aklıma geldi benm buzluktada var mısır ama haşlanmamış :)

sizin ordaki fırınlardan bakkallardan vs her mahalleye bi tane lazım zaten maşallah :)))))

dimmii

sizin ordaki fırınlardan bakkallardan vs her mahalleye bi tane lazım zaten maşallah :)))))

zaten başka ele alınır bi yanı yok buranın..ben çok fazla bişey veredim fırına ama burdaki bayanlar acayip hazırcı herşeyi fırına veriyoaklına ne yemek geliyosa fırına gönderiyolar karşılığında ekmek alıyolar sadece para falan vermiyolar..mesela lahmacunu süper oluyo kıyma içi hazırlıyolar fırına veriyolar fırın lahmacun yapıp veriyopatlıcanları doğruyolar aralarına köfte yapıp koyuyolar alsana kebab onuda fırın yapıyo henüz ben tam alışamadım fırına verme olayına ama acayip kolaylık

ayy valla biizm dolapta küçük oyüzden doğru dürüst bişe koyamıyorum yeni dolaplardan almak istiyorum aslında bizdeki eşimin bekar evinden gelme oda 1 sene önce almıştı kendine göre düğün zamanı masraf olmasın diye alamdık şimdide sıkıntı oluyo işte(

nerdesin ki sen.... bi gün fırsat buldugumda tuzda tavuk yapıcam ...

neden sinirlendim aptal şube müdrüm işde ben bebeğimi kaybettim ya burdaki arkadaşımla onu konuşuyorlarmış arkadaşım işde demiş bi daha olur o zman acısı hafifler vs falan demiş öküz de demişki ne var 5 lık iş yaparlar demiş hemde bi kaç defa öküz yaaa

Lahmacunun ekmeği farklı canımbunun ekmeğini kendin yapıyosun bide tadlarıda farklı oluyo üzerine sarımsaklı yoğurt döküyoruz

aaa büyük kolaylık walla. ama fırının bu işten karını anlamadım ben para falan vermiolar mı yani :44: :44: :44:

daha fazla da dayanır bence, :26: ben lazım oldu çıkartıp kullandım :))

bizde pikniğe gittik orda közledim koydum yoksa evde yapmanın tadı olmuyo pek....

şuan sinirimden köpürüyorum
noldu Fatma?

kayınvalidemde ne yapsa bana da verir dondurucudan kuruttuklarından falan.
ah nerde bende öyle düşünceli kaynana
Burda fırınlara veriyosun fırınlarda közlüyosüper oluyo..zaten vericem patlıcanları közleticem nektarcım sonra dolaba atıcam
soymadan atma ama :)) kabuğuyla iyice haşırneşir olmasın :)

aaa büyük kolaylık walla. Ama fırının bu işten karını anlamadım ben para falan vermiolar mı yani :44: :44: :44:
ilk geldiğimde bende anlamamıştım..hatta şoklardaydımama şimdi alıştım kayınvaldem herşeyi fırına gönderiyo karşısı fırınbi karları yok canım hizmet

ş.urfa..tuzda tavuk nasıl oluyo:44:

eşimde orda okumuş üniyi oda hep der bende dicektim urfa mı diye.. bende tarifini aldım ama yapmafdım daha tuzlu tavuk oluyo ya böle kırıyorsun tuzu falan anladınız mı

densiz

tam bilmiyorum hiç yapmadım ama kaya tuzuyla yumurta beyazını karıştırıyorsunuz çiğ tavuğu bu karışımla kaplıyorsunuz. fırın da tuz da pişiyor. sonra kırıp kızarmış tavuğu çıkarıyorsunuz içinden.

eşimde orda okumuş üniyi oda hep der bende dicektim urfa mı diye.. bende tarifini aldım ama yapmafdım daha tuzlu tavuk oluyo ya böle kırıyorsun tuzu falan anladınız mı

ben tv de izlemiştim yapılışını cnm ama tuzlu olmuyomuş çünkü sert tuzun için tüm tavuğu oturtup her tarafı kapanacak şekilde tuzla kaplıyosun kalın oluyo tuz tabi baya pişiyo fırında çıkarınca kırıyosun tuzu içinden çıkarıp alıyon tavuğu..

evt öle ama denemedim yapıp fırına götürcem yedim çok süper oluyo

cnım ben biliyorum gördüm ama hiç yapmadım işde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…