2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar bilmiyorum denediniz mi ama ben kuru soğanı boş vaktim olunca minik minik yemeklik doğrayıp dondurucuya atıyorum acil yemek yapmam gerektiğinde işten eve gidince falan hemen çıkarıp kavuruyorum soymaya doğramaya uğraşmıyorum.

alla allaaaaaa daha neler duyucam sen çok becerikliymişsin cnm yaa peki mesela baya bi doğrayıp bi kaba koysak istediğimiz kadarını alabiliyo muyuz kabın içinden yani donunca hepsi birbirine yapışıyorsa ayırmak zor olur diye sordum yoksa az az ayırıp mı koymak lazım?

ben dondurucuya saklama kabı koymuyorum yer tutuyor die zaten. soğanları da tek yemeklik poşetliyorum canım. eğer büyük kaba koyarsan bıçakla bi noktasına dik vurunca ordan ayırabilirsin heralde.

yapışır o Ayşam, kalıp gibi olur o soğanlar
1 soğan doğrayıp ayrı poşete doğra, diğerini ayrı poşete mesela.. öyel olmaz mı ?

ben dondurucuya saklama kabı koymuyorum yer tutuyor die zaten. soğanları da tek yemeklik poşetliyorum canım. eğer büyük kaba koyarsan bıçakla bi noktasına dik vurunca ordan ayırabilirsin heralde.

tamam ben bu haftayı kendime kışa hazırlık ilan ediyorum yarın itibariyle elde olanlarla başlıcaktır çalışmlarımız...

kızlr dr.oetker pelte çıkarmış jöle ararken gördüm aldık eşimle akşam yapiim diorum deneyen var mı tadı nasıl ki acaba?

amanııınnn tam konusunda açmışım

kızlar ben ne zamandır böyle yemek muhabbetlerine katılmıyorum acaba

eee napıyosunuz, 5 dk lık duraksadım hemen açayım bakayım napıyo kızlar dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…