hayır iç malzemesi kıyma soğan salça kırmızı biber tuz
elfi ben kıymayı yemeklerde sevmem ama mesela bazen böyle canımız isterse (nadiren) o kavrulmuş kıymaya bi yumurta kırarım gerçi kırarım demek ne kadar doğru eşim kırar desem daha iyi olur. üstüne de yumurtanın kokusunu alsın die karabiber falan güzel oluyor seviyorsan yapabilirsin
nohut dedniz de ben de geçenlerde yarım kilo nohut almıştım hepsini attım düdüklüye haşladım az fazla haşlanmış sanki ama olsun attım hepsini bölüp bölüp buzluğa hazır bulundurmak çok iyi oluyor yaa acil işler için. yakın zamanda aynısını fasulye için deyapsam iyi olur o da bitti
kışa hazırlık mevzusunda bu sene, 20 adet domates konservesi yaptım karnıyarık şeklinde patlıcan koydum patlıcan közleyip koydum kırmızı biberden hep dolmalık hem kızartmalık koydum 3 poşet yeşilfasulye koydum. küçük biber turşusu yaptım birsürü
elfi ben kıymayı yemeklerde sevmem ama mesela bazen böyle canımız isterse (nadiren) o kavrulmuş kıymaya bi yumurta kırarım gerçi kırarım demek ne kadar doğru eşim kırar desem daha iyi olur. üstüne de yumurtanın kokusunu alsın die karabiber falan güzel oluyor seviyorsan yapabilirsin
nohut dedniz de ben de geçenlerde yarım kilo nohut almıştım hepsini attım düdüklüye haşladım az fazla haşlanmış sanki ama olsun attım hepsini bölüp bölüp buzluğa hazır bulundurmak çok iyi oluyor yaa acil işler için. Yakın zamanda aynısını fasulye için deyapsam iyi olur o da bitti
ooo maşallah fatmacım baya hazırlık yapmışsın sen ya. Ben hiç bir hazırlık yapmadım kış için. Fundam ya ben de kaç gündür karışık kızartma istiyorum. Bu akşam yapcam çok kararlıyım
fatmacım maşallah sen baya hazırlık yapmışsın. aslında o domates konserveleri süper oluyor ya hazır domat bolken alıp yapmak lazım. bi de kaynanam acı biber sosu yapar domates turşuluk biber maydonoz soğan falan o da güzel olur bak hatırlatiim de birlikte yapalım :)))kışa hazırlık mevzusunda bu sene, 20 adet domates konservesi yaptım karnıyarık şeklinde patlıcan koydum patlıcan közleyip koydum kırmızı biberden hep dolmalık hem kızartmalık koydum 3 poşet yeşilfasulye koydum. küçük biber turşusu yaptım birsürü
biz de köydeyken yapıyoduk bunların hepsini, ne güzel oluyo yaakışa hazırlık mevzusunda bu sene, 20 adet domates konservesi yaptım karnıyarık şeklinde patlıcan koydum patlıcan közleyip koydum kırmızı biberden hep dolmalık hem kızartmalık koydum 3 poşet yeşilfasulye koydum. küçük biber turşusu yaptım birsürü
biz de köydeyken yapıyoduk bunların hepsini, ne güzel oluyo yaa
kardeşim bir sürü salça yapmış geçen telefonda söyledi bana da göndericek inş, akasya balı çekmişler ondan da göndericek :)) büyük şehirlerde her mevsimde herşeyi rahat bulabildiği için yapmıyo insanlar galiba bu tür şeyler
biz de köydeyken yapıyoduk bunların hepsini, ne güzel oluyo yaa
kardeşim bir sürü salça yapmış geçen telefonda söyledi bana da göndericek inş, akasya balı çekmişler ondan da göndericek :)) büyük şehirlerde her mevsimde herşeyi rahat bulabildiği için yapmıyo insanlar galiba bu tür şeyler
ohh yarasın bebişe de annesine debenimde annem kahvaltilik yapmis bana yollayacak esim ekimde gidiyor onunla yollayacak.
buzlukta küçücük bir yer Ayşam, neresine sığdırıcazya evet ama aslında yapmak lazım mevsiminde alınan sebzeler kışın satılanlara göre mutlaka farkediyor (tabi artık eskisi kadar farkı kalmamış olsa da) annem kışın doru dürüst hiç eve sokmaz domates salatalığı mesela...özendim haa zaten ne duysam özeniom ben de yapıcam. bu hafta dersim yok evdeyim hep belki böyle şeylerle oyalanırım. ama önce buzluğu bi düzene sokmak lazım...
dondurulmuş sebze ben de denemedim hiç cesaret edemedim ya olmazsa diye yani tadı olmazsa diye...
zuzum kaynana konusunda ne şanslısın yayemeğiniz bir olabilir ama eviniz ayrı kadın hep senide düşünüyor. Halını bile yıkıyor. Benim kaynana ile aynı evde olmamıza rağmen elini tek bi işe sürmüyo. İşyerinde yoruluyor o da haklı ama bende yoruluyorum :95:
ohh yarasın bebişe de annesine de
buzlukta küçücük bir yer Ayşam, neresine sığdırıcaz
benim şuan buzluğumda 1 poşet tart var, azcık nohut, bir-kaç paket kıyma, burger salam ve yarısı dolu görünüyo(
ev salçası süper oluyo yaa, domates, sarımsak, havuç, kırmızı biber mmmekmeğine sür ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?