ay dikkat et canım yaa, tatilde hasta olmazsın inş :26:anladım anladım
ay bi de bebişin mi var yaa kıyamam sana ben Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah canım
Bu arada kızlar benim sabah bi kalktım boğazım şiş baktım bademcikler beyazlamış ama halsizliğim ateşim filan yok yarın daha kötü olmam inşallah tam tatil önü
kıyamaaaaam:105::105:.............
bolcum 24 regl olmuştum benimki 6 gün falan öne geldiği için 19-24 arası olmam lazım
inşallah hasta olmazsın canım..luxxor sizin bebek çalışmaları ne alemde canım biz geçen ay kazaya kurban gittik sanırsambu ay bakalım ne olacak
ay dikkat et canım yaa, tatilde hasta olmazsın inş :26:
kıyamaaaaam:)))))
offf ne kötü bi gün yaa hem işten başımı alamıoum
hemde kötü hbrler beni üzüoeşimin babası rahatsızlanmış hastaneye götürmüşler zature başlangıcı ve kanında zehir varmış sanırım gidicem işten çıkınca.
:26: geçmiş olsun canım, bence de git mutlakaofff ne kötü bi gün yaa hem işten başımı alamıoum
hemde kötü hbrler beni üzüoeşimin babası rahatsızlanmış hastaneye götürmüşler zature başlangıcı ve kanında zehir varmış sanırım gidicem işten çıkınca.
offf ne kötü bi gün yaa hem işten başımı alamıoum
teşekkür ederim kızlar hepinize.
Zuzucum araya nokta koymadığım için yanlış anlama olmuş. Sanırım kanında zehir varmış demek istemiştim sanırımı sona koyup nokta koymayınca senin anladığın gibi olmuş. Zehirli ishal falan olunur ya bu da öle bişi sanırım tam konuşamadığım için emin diilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?