2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay dikkat et canım yaa, tatilde hasta olmazsın inş :26:

:105::105:.............
kıyamaaaaam :)))))

iyi akşamlar Dilşad ve yarenn
Yarenim de gitti biliyorum

çok sıkıldıııım, kahve alıyım kitap okuyayım bari azcık

selam fıstıklarr
15 eylülde gitme kararı aldm hem özledm eşimide :) oda bizi özledi

ben yokken neler oldu ya okuyamadım çok ama üzüldüm yani.. nese sağlık olsun diyorum

2 yeni foto koydm balımlaa dün akşam düğüne gittk apartmanda çekildikk

ya ben buraya yazmayı çok özlemişimm

rabbim nazarlardan saklasın balımı.. görün diye kouyorum cnm.. uzak kaldk size zaten bi an önce kendi pc me kavuşmk istiyorum

inşallah hasta olmazsın canım..luxxor sizin bebek çalışmaları ne alemde canım biz geçen ay kazaya kurban gittik sanırsambu ay bakalım ne olacak

ay dikkat et canım yaa, tatilde hasta olmazsın inş :26:

kıyamaaaaam :)))))

Sağolun kızlar sağol dilsadcım senden alıntı yapmamış, umarım hasta olmam akşam harnup pekmezi de yicem onu ldım bugün..Fundacım bu ay da olmadı bizim önümüzdeki maçlara bakıcaz

offf ne kötü bi gün yaa hem işten başımı alamıoum
hemde kötü hbrler beni üzüo eşimin babası rahatsızlanmış hastaneye götürmüşler zature başlangıcı ve kanında zehir varmış sanırım gidicem işten çıkınca.

aaa canım çok geçmiş olsun yaa kanında nasıl zehir oluyor ki?? Allah şifa verir inş. en kısa zamanda

Geçmiş olsun canımm ,allah acil şifalar versin...

"sanırım" derken :) gitmek istemiyormusun

:26: geçmiş olsun canım, bence de git mutlaka

geçmiş olsun canım allah sağlık versin biran önce..

teşekkür ederim kızlar hepinize.

zuzucum araya nokta koymadığım için yanlış anlama olmuş. Sanırım kanında zehir varmış demek istemiştim sanırımı sona koyup nokta koymayınca senin anladığın gibi olmuş. Zehirli ishal falan olunur ya bu da öle bişi sanırım tam konuşamadığım için emin diilim.

ay evet canım..anladım şimdi ama bi ben öle anlamışım galiba :))))
ne kadar önemli dimi noktalama işaretleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…