luxxor, diziyi izlerken siteye baktım sayfa açık uyuya kalmışımherkes bi ceee diyip kaçıyo hee altta görüyorum demin fundayı gördüm az önce enkidu girdi çıktı (bu arada nasıl oldun canım yaa seni merak ediyoruz iyi misin?) demin de bi Nektar gördüm sanki
Ay önlüklere baktım çok esprikmiş yahuu... neysem kızlar ben şimdi çayımı aldıım sevgilimle film izlicez
canım fritözler daha geç zamanda kızartıyo bende kızartma tenceresinde kızartıyorum daha çabuk kızarıyokızartma yapmayı bende hiç sevmem ya her taraf batıyo gibi oluyo arada yapıyorum kociş bayılıyo ama en sağlıklısı fırında yapılması bence kızartamnın yeri ayrı fırında yapılanınki ayrı tabi orasıda var bende bulaşık makinasını boşalttım mutfağı temizledim ne çabuk batıyo off yoruluyorum ya
fritözü temizlerken ağlayasım geliyor benim..fundam fritözler en azından çevresini kirletmiyor ya. valla o yağlar sıçradıkça canımdan can gidiyor sanki. bi de arada eline yüzüne falan geliyoren iyisi biz patates kızartma hevesimizi pizzacılardan falan almaya devam edelim
fritözü temizlerken ağlayasım geliyor benim..
1 defa kullandım (bir-kaç kez kızartıldı işte o yağ ile pattis) yıkadım kaldırdım
bazen alıp faliyete geçiriyim şunu tekrar diyorum, sonra yıkarkenki halim geliyor aklıma bırakıyorum geri
içinde çıkan bi sepeti var işteiççi çıkanlar oluyo ondan değilmi bende alacam valla fritöz kızartma yaparken hep bi taraflarımı yakıyorum
içinde çıkan bi sepeti var işte
hımm yok ondan değil benimkisi, evet ondan olsa iyi olurmuşyaa kazan kısmı var ya sepeti değil yağ koydugun hazne çıkanları var onlardan olsa ii oluyo onlar
hımm yok ondan değil benimkisi, evet ondan olsa iyi olurmuş
du bakim nette onların fiyatları felan nasılmış.. zaten minik fritöz yeter bize
benim aslında Tefal Actifry de hevesim var, ama çok yavaş pişiriyomuş diyolar
başka yemekler de yapılabiliyomuş onda.. eşimden yıldönümü hediyesi olarak onu mu istesem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?