2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Fundam ben döküyorum içimi, bazen küfür bile yazıyorum öyle en kötü küfürüm o patronumun kargalar b... yemeden ama olsun
iyi geliyo bazen insana, ay sildi gerçi bazılarını.. içim de el vermedi..o an öyle hissetmişim yazmışım, silmek iyi olmadı
..
of yaa Andy Whitfield ölmüş ya ben bugün hiç gazete okumadım resmen şok oldum, sanki aileden birini kaybettim gibi :/

herkes bi ceee diyip kaçıyo hee altta görüyorum demin fundayı gördüm az önce enkidu girdi çıktı (bu arada nasıl oldun canım yaa seni merak ediyoruz iyi misin?) demin de bi Nektar gördüm sanki

Ay önlüklere baktım çok esprikmiş yahuu... neysem kızlar ben şimdi çayımı aldıım sevgilimle film izlicez

ayyy uzun zamandır neden kızartma yapmamışım hatırladım uzuuuuuuuun bir süre daha da yapmam sanırım kocişe söyledim ya fritöz alalım ya da kızartmayı unut ne çok zaman kaybı, ne çok emek kaybı ya ama tadı başka birşeyde de yok işte maalesef kociş de diyor sen aşerdin bana niye laf söylüyon ki, adam da haklı napayım kendi kendime laf söyleyemem ya mecbur ona söylüyom komşular maça çağırdılar koşa koşa gitti, ben de annemlerle konuştum msnden. ah ne kaaa iyi geldi anlatamam kızlar. önce kızartma, sonra annemin güler yüzü, birazdan kociş gelir acık da ona şımarır sırnaşırım:89: yarına hazırımmmm

canım fritözler daha geç zamanda kızartıyo bende kızartma tenceresinde kızartıyorum daha çabuk kızarıyokızartma yapmayı bende hiç sevmem ya her taraf batıyo gibi oluyoarada yapıyorum kociş bayılıyoama en sağlıklısı fırında yapılması bence kızartamnın yeri ayrı fırında yapılanınki ayrı tabi orasıda varbende bulaşık makinasını boşalttım mutfağı temizledim ne çabuk batıyo offyoruluyorum ya

luxxor, diziyi izlerken siteye baktım sayfa açık uyuya kalmışım
sonra da kalkıp yatağıma geçtim, dizi felan yalan oldu.. eşim gelince uyandım sonra da uyku tutmadı
bi tuhaf haldeyim bugün :))

Günaydın herkese

fundam fritözler en azından çevresini kirletmiyor ya. valla o yağlar sıçradıkça canımdan can gidiyor sanki. bi de arada eline yüzüne falan geliyor en iyisi biz patates kızartma hevesimizi pizzacılardan falan almaya devam edelim

fritözü temizlerken ağlayasım geliyor benim..
1 defa kullandım (bir-kaç kez kızartıldı işte o yağ ile pattis) yıkadım kaldırdım
bazen alıp faliyete geçiriyim şunu tekrar diyorum, sonra yıkarkenki halim geliyor aklıma bırakıyorum geri

iççi çıkanlar oluyo ondan değilmi bende alacam valla fritöz kızartma yaparken hep bi taraflarımı yakıyorum

benim aslında Tefal Actifry de hevesim var, ama çok yavaş pişiriyomuş diyolar
başka yemekler de yapılabiliyomuş onda.. eşimden yıldönümü hediyesi olarak onu mu istesem acaba

benim aslında Tefal Actifry de hevesim var, ama çok yavaş pişiriyomuş diyolar
başka yemekler de yapılabiliyomuş onda.. eşimden yıldönümü hediyesi olarak onu mu istesem acaba

evt yaa oda güzel uzun sürede pişirsin nolurki yağ az gidiyo sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…