inşallah olur luxorcum siz çalışmaları artırın:89::94::94:sağolun kızlar sağol dilsadcım senden alıntı yapmamış, umarım hasta olmam akşam harnup pekmezi de yicem onu ldım bugün..fundacım bu ay da olmadı bizim önümüzdeki maçlara bakıcaz
geçmiş olsun canımofff ne kötü bi gün yaa hem işten başımı alamıoum
Hemde kötü hbrler beni üzüoEşimin babası rahatsızlanmış hastaneye götürmüşler zature başlangıcı ve kanında zehir varmış sanırım gidicem işten çıkınca.
hadi bakalım hayırlısı olsun
uff yaaaaaaa iadre müdürümüz yeni telefonunu çözdün mü dedi, ben de kurcalaya kurcalaya bozdum bile dedim, niye noldu dedi, tivit ve faceye giremiyorum oviden dedim..senin tivitin mi var, ne orda ismin dedi.. ***** dedim, e işyeriyle ilgili sövdüğüm saydığım oldu tövbe herşeyi görecek ay ben naaptım yaa
Elfişşnerelerdesin canım bugün hiç sohbete katılmadın
silebilirim ama evde:26: Sil yazdığın mesajları tivit te , olmuyomu öyle....
var benim tivitim ama çok yazmıyorumne yaptın nektar..keşke söylemeseydin..buarada senin tivitin olduğunu bilmiyodum
Keşke patronumuz her sabah kargalar b*kunu yemeden teşrif etse. Kocaman sırıtmasıyla dalsa şirkete. Pozitif enerji yumağı yaa!
işyerindeki ilk kavgamı da yaptım! pişmanmıyım? hiiiiç! hıncımı alamadım hatta! sevimsizler yaa!!
NEKTAR SENİ BULDUM YAWRUMBUDA İŞ YERİNLE İLGİLİ YAZDIĞIN BAZI ŞEYLER ..KIZMADIN UMARIM BANA BEN KAÇIYORUM ÖPTÜM SİİZİ:79:
uff yaaaaaaa iadre müdürümüz yeni telefonunu çözdün mü dedi, ben de kurcalaya kurcalaya bozdum bile dedim, niye noldu dedi, tivit ve faceye giremiyorum oviden dedim..senin tivitin mi var, ne orda ismin dedi.. ***** dedim, e işyeriyle ilgili sövdüğüm saydığım oldu tövbe herşeyi görecek ay ben naaptım yaa
funda bulur çinkim o herşeyi bilen kadınnBende aradım bulamadım seni nigar :)))
funda bulur çinkim o herşeyi bilen kadınn
bakar o şimdi bile bakarayy nektar alemsin kız başka bişe deseydin bari neyse canım adam hemen girip ona bakacak sen eve gidip silersin boşver:)
silebilirim ama evde
var benim tivitim ama çok yazmıyorum
ay nasıl buldun beni fundaa :26: soyadım yokki okadar kolay mı bulunuyomuş yaa
evet neler yazmışım dimmi öyle
funda bulur çinkim o herşeyi bilen kadınn
yanisi :)))))
ay bende bi bakim dedim bulamadım daha doğrusu pek arayamadım :)
çok zekicesmileylerin çıktısını aldımkodlarına bakmak için pencere açmaktan bıktım, özellikle albümlere yorum yazarken
çay içmekten midem bulanıyooo çok abarttım bugün
ben çıkıp son işlerimi yapim, öptüm sizi kızlar
niye kayınvalden kötümü yemek yapıyo dilekcimbende zeytinyağlı dolmam vardı onu yedim k.validemde pek yiyemioum da
iyi akşamlar millet, ben geldim. bizim gıcık patron yüzünden giremedim yine. zaten bu aralar işler de yoğun biraz.
önlükleri gördüm bayıldımmm, tam benlik, zıpırrrrrr
dilşad gelmiş, ben atlamışım sanırım, hoşgelmiş sefa gelmiş. foto gördük mü kızlar, kendini tanıtmış ama kimse foto sormamış anladığım kadarıyla. foto istiyoruzzzzzbebişin de hayırlı olsun bu arada dilşadcım, Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah.
karışık kızartma yapmaya gidiyorum, görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?