2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sağolun kızlar sağol dilsadcım senden alıntı yapmamış, umarım hasta olmam akşam harnup pekmezi de yicem onu ldım bugün..fundacım bu ay da olmadı bizim önümüzdeki maçlara bakıcaz
inşallah olur luxorcum siz çalışmaları artırın:89::94::94:
geçmiş olsun canım
hadi bakalım hayırlısı olsun

evet hayırlısı neyse o olsun

uff yaaaaaaa iadre müdürümüz yeni telefonunu çözdün mü dedi, ben de kurcalaya kurcalaya bozdum bile dedim, niye noldu dedi, tivit ve faceye giremiyorum oviden dedim..senin tivitin mi var, ne orda ismin dedi.. ***** dedim, e işyeriyle ilgili sövdüğüm saydığım oldu tövbe herşeyi görecek ay ben naaptım yaa

ne yaptın nektar..keşke söylemeseydin..buarada senin tivitin olduğunu bilmiyodum

Keşke patronumuz her sabah kargalar b*kunu yemeden teşrif etse. Kocaman sırıtmasıyla dalsa şirkete. Pozitif enerji yumağı yaa!
işyerindeki ilk kavgamı da yaptım! pişmanmıyım? hiiiiç! hıncımı alamadım hatta! sevimsizler yaa!!
NEKTAR SENİ BULDUM YAWRUMBUDA İŞ YERİNLE İLGİLİ YAZDIĞIN BAZI ŞEYLER..KIZMADIN UMARIM BANABEN KAÇIYORUM ÖPTÜM SİİZİ:79:

:26: Sil yazdığın mesajları tivit te , olmuyomu öyle....
silebilirim ama evde

ne yaptın nektar..keşke söylemeseydin..buarada senin tivitin olduğunu bilmiyodum
var benim tivitim ama çok yazmıyorum
ay nasıl buldun beni fundaa :26: soyadım yokki okadar kolay mı bulunuyomuş yaa

evet neler yazmışım dimmi öyle

ayy nektar alemsin kız başka bişe deseydin bari neyse canım adam hemen girip ona bakacak sen eve gidip silersin boşver:)

smileylerin çıktısını aldım kodlarına bakmak için pencere açmaktan bıktım, özellikle albümlere yorum yazarken

çay içmekten midem bulanıyooo çok abarttım bugün
ben çıkıp son işlerimi yapim, öptüm sizi kızlar

iyi akşamlar millet, ben geldim. bizim gıcık patron yüzünden giremedim yine. zaten bu aralar işler de yoğun biraz.

önlükleri gördüm bayıldımmm, tam benlik, zıpırrrrrr

dilşad gelmiş, ben atlamışım sanırım, hoşgelmiş sefa gelmiş. foto gördük mü kızlar, kendini tanıtmış ama kimse foto sormamış anladığım kadarıyla. foto istiyoruzzzzz bebişin de hayırlı olsun bu arada dilşadcım, Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah.

karışık kızartma yapmaya gidiyorum, görüşürüz kızlar

silebilirim ama evde

var benim tivitim ama çok yazmıyorum

ay nasıl buldun beni fundaa :26: soyadım yokki okadar kolay mı bulunuyomuş yaa

evet neler yazmışım dimmi öyle
bulurum nektarcım valla hiçde zor olmadı yawrumcanım şaka bi yana kolay bulunuyo..benim tivitim yok..ben alsam çok fena içimi dökerim ama
funda bulur çinkim o herşeyi bilen kadınn

yanisi :)))))

ay bende bi bakim dedim bulamadım daha doğrusu pek arayamadım :)

çok zekicevalla bende fotolara bakarken smiley koymaya üşeniyom
bende zeytinyağlı dolmam vardı onu yedim k.validemde pek yiyemioum da
niye kayınvalden kötümü yemek yapıyo dilekcim

hadi afiyet olsun canım gün boyu onun hayalini kurdun:90:bende yağlamamı yaptım yedik şimdi çayımızı içiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…