2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

luxxor cum o video yu izlemiştim gerçekten anlamlı teşkrlr

ya kızım kızartmada ne varki zaman kaybı olsun...at yağa o kızrırken sen masanı hazırla :)) hiç üşenmem kızartmda valla :)) ama yağa bi atışım varki sanki basket atıyom bi metre öteden :))))hep elime sıçratırım özellikle biberde:18:

günydın buarad :) kahvaltımı yapıyorummm

evt yaa oda güzel uzun sürede pişirsin nolurki yağ az gidiyo sonuçta
evet en önemlisi 1 kaşık yağla pişirmesi, en azından kızartma yiyince vijdan azabı çekmiycem
şu firöz de nekadar güzelmişşş görsel olarak

Philips Airfryer Gerçek Bir Fritöz.Neden mi?Bu Fritöz Diğer Fritözlerden Çok Farklı Bir Yapıya Sahip.Bu Firtözle Köfte,Kızartma,Börek,Kumpir,Güveç,Balık Yada Brownie Gibi Tatlıyı Airfryer İle Yağsız Olarak Yapabileceksiniz.Sizlere Sıcaklık ve Süre Önerilerinde de Bulunuyor.Ayarlarını Otomatik Olarak Yapıyor.

Fiyat : 479 TL

Kızlar benim arkadaşlarım aldılar.Öve öve bitiremediler.Bir türlü Tefal magazasına gidip kızartmasını görüp yiyememiştim.O nedenle kafamda acaba haşlama gibi olur mu şüphesi kaldı.Ama aldım anneler gününde.Ve kaç değişik yemek yaptım.Kızlar gerçekten çok memnunum.Allah motoruna zeval vermesin :) Patatesleri yarım cm kalınlığında doğruyorum boyu farketmiyor uzun ya da kısa. 1 kaşık yağı 2 dk ısıtıyorum ve yıkanıp suyu kurutulmuş(salata kurutucusunda iyice kurutup) patateslerimi atıyorum.30 dk da gayet çıtır ve eşit şekilde yanmadan yapışmadan çıtır çıtır pişiriyor.O fast foodlardaki vıcık vıcık yağlı ağır patatesler gibi de olmuyor.İçi de çiğ kalmıyor.Hatta 1 kaşık yağı bile karıştırırken tüm patateslere sürüyor o yağ bile fazla geliyor.Memnun kalmayan arkadaşlar kesin kalın kalın doğramışlar ya da suyunu süzmeden atmışlardır.Kaç kez denedim tık demedi.Yalnız ilk denememde bir hata yaptım.Maksimum çizgisinden fazla(1 kg dan fazla)patates koydum sonra birazını geri aldım.2-3 dk sonra aynı patatesleri 2. kez çalıştırmayım diye yine ekledim.Onlar biraz yumuşak kaldı.Eğer ilk turda patates attıysanız o pişerken benim gibi üstüne eklemeyin.Bir de önceden sağlıklı olsun diye alüminyum folyoyu tepsiye serip fırına atıyordum.uçları yanıyordu ve fırının her tarafı sıçrayan yağlarla kirleniyordu.Hasret kalmıştım.Şimdi haftada bir yapıyorum.Tüm kalbimle söyleyebilirim çıtır çıtır olacak.Kalın kalın doğramayın ama.Ben strogonof,mantarlı tavuk,menemen,biber kızartması,tavuk kanat ve pekmezli but da yaptım.10 üzerinden 10 verdim.Tüm parçaların makineye girmesi süper ama Tek sıkıntı çarkının içinde tırtıklı yerde ufak tefek yemek artıkları birikiyor.Makineye atmadan kürdanla temizleyin.Bir de dakika başı yemek yandı mı derdi,karıştırma derdi yok.Çarkına sağlık :))) Tefalin hangi ürününü aldımsa memnun kaldım.Ben kurallara genelde uymayan bir müşteriyim bana rağmen sonuç iyi.Mesela mantarlı tavuk yaptım 150 gr mantar diyordu yarım kilo koydum :))) baya sulandı.motoruna kaçacak diye korktum birazını aldım kaçmamış valla :)))Bana rağmen ürün kaliteli
ŞÖYLE Bİ YAZI BULDUM KIZLAR

Güzel bir seye benziyor

Kullanan var Mi ß

Fiyatida güzel

sanirim yeni cikmis

uvvv bir seferde 1 kg patates mi kızartıyomuşş gerçi boyları vardır onun, ben ufak boyunu alırım mesela yada orta..
bizim yakınımızdaki migros AVM de Tefalim mağazası var, her hafta sonu o fritözden bitanesini kapının önüne çıkartıyolar ve sürekli pattis pişiyo onda, pişenler de yanında bi tabakta, gelen geçen tadabiliyo ama hiç cesaret edip tatmadım, utnanıyorum

evet canım 1 seferde 1 kilo kızartabiliyomuşboyları olduğunu bilmiyodum standart diye biliyodum:26:..bence tadına bakki canım ona göre al çünkü tadı konusunda herkesin fikri farklı

evet canım 1 seferde 1 kilo kızartabiliyomuşboyları olduğunu bilmiyodum standart diye biliyodum:26:..bence tadına bakki canım ona göre al çünkü tadı konusunda herkesin fikri farklı

Kızlar ya sabahları nasıl kahvaltı yapıyorsunuz? evdemi işyerindemi? İşyerinde ise hergün ne yiyorsunuz?

Ben evde kahvaltı yapamıyorum. İşyerindede hergün ne yicem derdi oluyordu şimdide evden getiriyorum zeytin peynir domates salatalık vs. ama öylede hazırlama derdim oluyor. O da zaman alıyor. Daha kahvaltı yapmadım

günaydın kızlarr

ben iyiyle kötü arasındayım. Şimdi işim var maalesef sonra paylaşırım sizinle

günaydın kızlarr,
sabah sabah bir kızartma frtöz muhabbeti almış gidiyo bendede tefal mini frtözü var ama kaç kere kullandın derseniz bir elin parmaklarını geçmez üşeniyom onla yapmaya yaa az az koymak gerek bide alacağım zamn bekledm içi çıkan üretsinler diye tefalden başka markalrda vardı bende almadım gitim tefalin içi çıkmayanını aldm deli gibi gerçi çıkanı alsamda yine üşenirdim heralde.
bizim komşuda vardı o az yağ ile yapılandan annem yemiş hamur gibi olmuştu dedi hiç kızartmya benzemiyo demişti bilmiyorm belkide komşumuz yapamamıştır.

ne bilim canım işte elimi uzatıp o tabaktan pattis alamıyorum, olmadı eşime aldırıyım tadına ben bakarım .1:
hımm hepsi mi 1 lt acaba, resimlerde bazıları çok minik görünüyo.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…