ya patron dışardayken aradım dedim sağlık karnesini çıkarıp geleyim. Ben gelince gidersin dedi. Onun hemen arkasından da bir sürü iş ve müşteri geldi. Kaldım yine. Yarın özele gitcem mecbur. O da şimdi muayene ücretiydi, röntgendi dünyanın parasını alacak benden
ssk olunca okadar almıyolar canım ..boşver özele git güzelce muayene ol
canım o Türkiye'de geçerli. burda öyle birşey yok maalesef. ve burda insanların geliri çok yüksek olduğundan bu tür hizmet ücretleri de yüksek. ama tabii ki sağlığımdan önemli değil. yarın sabah mutlaka gitcem. daha fazla ilerlemesini istemiyorum.
kıyamam canım yaaevt cnm bencede valla:)
ya eşimde ankarada insan tedirgin oluyo aradım hemen neyseki bişe yok ya oz uzakta olunca kolum kanadım yok sanki sürekli ağlamak geliyo içimden hiç ii değilim yaa bugün(
dilekkk gecenizin güzel geçmesine çok sevindimmmm
Kızlarr sabhdan beri çok yoğunumm....ssk müfettişi geldi bi müşteriye inceleme :18: Onunla uğraştık....şimdi dışarı çıktılar iki dk yazayım dedim..
Fundiş gözün aydın ve geçmiş olsun :)
kıyamam canım yaacumayı bi son iş günün diye beklemiyosun yanii, eşine kavuşacaksınn :))
çok kalıyomuş ama gidince yaa, bebek olunca 1 haftalığına gittiğinde annenlerde mi kalırsın yine :/
..
ne çok yedim ben bugün :26: rosto köfte ve patates püresi süperdii :26:
hiç o konuda dr gitmedim kontrole falanda gitmedim :26:gitmem lazım aslında dimi:26:
bol canim senin Dogum Nezaman ?
tabi ki git
smear testini yap 6 ayda bir gitmek gerek
ben hep giderdim 6 ayda bir.
kadın doğumamı gidicem canım smear testi ne:26:bu konuda çok cahil gördüm kendimi
rahim ağzı kanseri ile ilgili bi test. En son gittiğimde banada yaptılar içinden bi sıvı alıp teste götürüyorlar. Bilinçli bir şekilde hamile kalmak isteyen her anne adayınında yaptırması gereken bir test.
tam olarak nasıl yapılıyo canım testseninki temiz çıktı dimi
rahim ağzı kanseri ile ilgili bi test. En son gittiğimde banada yaptılar içinden bi sıvı alıp teste götürüyorlar. Bilinçli bir şekilde hamile kalmak isteyen her anne adayınında yaptırması gereken bir test.
of yaa çok tuhaf geliyo bana bu olayBana göre iğrenç bi durum. Ama sağlık en başta gelir. Çatala yatıyorsun ne şırınga gibi bişeyle genitalinden sıvı çekiyor. Evet canım benim temiz çıkmıştı. Çok akıntım var diye mantar testide yapmıştı mantar çıkmıştı ama o geçti çok şükür.
bana göre iğrenç bi durum. Ama sağlık en başta gelir. çatala yatıyorsun ne şırınga gibi bişeyle genitalinden sıvı çekiyor. Evet canım benim temiz çıkmıştı. çok akıntım var diye mantar testide yapmıştı mantar çıkmıştı ama o geçti çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?