2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ssk olunca okadar almıyolar canım ..boşver özele git güzelce muayene ol

ssk olunca okadar almıyolar canım ..boşver özele git güzelce muayene ol

canım o Türkiye'de geçerli. burda öyle birşey yok maalesef. ve burda insanların geliri çok yüksek olduğundan bu tür hizmet ücretleri de yüksek. ama tabii ki sağlığımdan önemli değil. yarın sabah mutlaka gitcem. daha fazla ilerlemesini istemiyorum.

kıbrıs amma çekilmez bi yermişevet git canım dikkat et kendine geçmiş olsun

evt cnm bencede valla:)

ya eşimde ankarada insan tedirgin oluyo aradım hemen neyseki bişe yok ya oz uzakta olunca kolum kanadım yok sanki sürekli ağlamak geliyo içimden hiç ii değilim yaa bugün(
kıyamam canım yaa cumayı bi son iş günün diye beklemiyosun yanii, eşine kavuşacaksınn :))
çok kalıyomuş ama gidince yaa, bebek olunca 1 haftalığına gittiğinde annenlerde mi kalırsın yine :/
..
ne çok yedim ben bugün :26: rosto köfte ve patates püresi süperdii :26:

Dilekkk gecenizin güzel geçmesine çok sevindimmmm

Kızlarr sabhdan beri çok yoğunumm....ssk müfettişi geldi bi müşteriye inceleme :18: Onunla uğraştık....şimdi dışarı çıktılar iki dk yazayım dedim..

Fundiş gözün aydın ve geçmiş olsun :)

teşekkür ederim canımanneler artık bebek istiyodaha biz hazır eğiliz ama

evt tabiki oda var:)aslında seyahatlari normalde en fazla 3 gün oluyo ama bu eğitim olunca bu kadar uzun oldu(umarım bidaha bu kadar uzun olmaz..valla hiç bilmiyorm bebiş olunca nasıl olur aslında o olunca evde kalmak istiyorum korkumu yenmek için arada annemlerede giderim ben yine:))

afiyet olsun bu arada cnm:)

Son düzenleme:
kadın doğumamı gidicem canım smear testi ne:26:bu konuda çok cahil gördüm kendimi

Rahim ağzı kanseri ile ilgili bi test. En son gittiğimde banada yaptılar içinden bi sıvı alıp teste götürüyorlar. Bilinçli bir şekilde hamile kalmak isteyen her anne adayınında yaptırması gereken bir test.

tam olarak nasıl yapılıyo canım testseninki temiz çıktı dimi

Bana göre iğrenç bi durum. Ama sağlık en başta gelir. Çatala yatıyorsun ne şırınga gibi bişeyle genitalinden sıvı çekiyor. Evet canım benim temiz çıkmıştı. Çok akıntım var diye mantar testide yapmıştı mantar çıkmıştı ama o geçti çok şükür.

of yaa çok tuhaf geliyo bana bu olay
ben de hiç yaptırmadım öyle testler Fundam
ne bilim yaa kadın olsun, erkek olsun mincodan muayene tuhaf geliyo bana :18: :18:

ayy korkarım ben canım ya:26:acıyomubide ne kadara yaptırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…