2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilekcim çok sevindim güzel bir akşam geçirmenize. en kötü gününüz böyle olur inşallah.

bu arada kusurum buymuş, valla ne kadar doğru, hayatta beceremem

Cilve yapmak
Aman efendim sakın bozulmayın, fakat cilve yapayım derken kendinizi dalga konusu ediyorsunuz farkında değilsiniz. Aslında kendinizi bu konuda zorlamak yerine hoşlandığınız kişiye direkt söyleseniz daha işlevsel bir eylem yapmış olacaksınız. Herkes cilve yapma becerisine sahip olmayabilir. Bazen sadece kendimiz gibi davranmak daha albenili olmamızı sağlayabilir.

benim kusurum da buymuş, oysa hiç ara buluculuğum yoktur..karışmam ben öyle şeylere

Ara bulmak
Çabanızı takdir ediyoruz. Kavga etmiş arkadaşlarınzı barıştırmaya çalışmak erdemli bir davranış tabii. Herkes sizin gibi duyarlı olamaz. Fakat istemeden de olsa arada taşıdığınız laflar yüzünden ortalık iyice karışıyor. Siz kendinizce iyi bir şey söylediğinizi sanıyorsunuz fakat, söylediğiniz şeyler arkadaşlarınzın birbirlerine daha fazla kırılmalarına neden oluyor. Aslında galiba biraz uzaktan seyretseniz ya da sadece yatıştırmaya çalışsanız, hem arada kalmamış olursunuz, hem de işler daha kötüye gitmemiş olur.

kokum da buymuş ama ben hafif kokuları severim kiii

Baharatlı
Keskin ve sert bir mizacınız var. İlk bakışta fark edilenlerdensiniz. Kişiliğiniz pek çok köşegenin iç içe geçmiş hali sanki. Ne dediğiniz çok belli. Sesinizin tonundan giysilerinizin rengine kadar her şeyinizle hem eski hem zamansız bir şeyleri temsil ediyorsunuz. Ve elbette gizemli ve lezzetlisiniz.

dilek çok güzel bi akşam geçirmişiniz daha nice mutlu huzurlu yıllara inşallahçok sevindim senin adına canım

dilekcim ne güzel bi gece geçirmişsiniz..

fundacım burdayım ama hiç halim yok okuyorm sadece(nefes alamıyorum ya oturamıyorum daha çok gidiyo nefesim çünkü göbiş çok aşağı düştü artık

tamam canım sen yazma kendini yormaaz kaldı canım bu hafta son artık bol bol dinlenirsin

kızlar hepinize tsk ederim
hediyesi çiçeği zaten sölemiştim bana o yetti ama birde ayakkabı ve hırka almış kolları düğmeli ben çok severim onlardan. ama ayakkabı sıktı değişcem hırkanında başka rengine bakcam oda saatini daha spor bişi bakcakmış hediyeler uymadı ama olsun

bolcum hayırlısıyla sağlıklı sıhatli gelsin de meleğin varsın biraz erken olsun. hem fena mı koklaya koklaya geçirirsin zamanını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…