2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

of yaa çok tuhaf geliyo bana bu olay
ben de hiç yaptırmadım öyle testler Fundam
ne bilim yaa kadın olsun, erkek olsun mincodan muayene tuhaf geliyo bana :18: :18:

bende çok utanıyorum yanasıl doğum yapıcaksamminco muilahi nektar nerden buluyon böyle isimleri

işin komik tarafı eşime bişi anlatıcaksam da böyle anlatıyorum (yanlış anlaşılmasın, bi sorun sıkıntı felan )
alıştı o da artık

ben Ocak ayında gitcem doktora tüm gerekli testler için. kontrollü hamilelik olayı herhangi bir takviyeye ihtiyacım varsa yaklaşık5-6 ay ideal olur sanırım. ama ben de hiç hoşlanmıyorum o çatal olayından ya, çok utanıyorum:78::78::78:

bi de ablam diyo ki hamilelik döneminde iyi kötü alışıyorsun açmaya

Son düzenleme:
ayy korkarım ben canım ya:26:acıyomubide ne kadara yaptırdın

yok canım acımıyor uzun bi pamuklu çubuğu koyuyo içine sıvı alıyor. Onlar için basit bi durum ama o çatala yatmak çok feci bişey ben 2 kere yattım. bi kere adet sancısından bayılmıştım daha 1 haftalık evliydim. Kimlikte evliyi görünce alttan muayene etti sanki ultrasonla karnımdan baksa ne olurdu. Alltan muayene çok daha feci bişey. Kazık gibi bişey ıyyyyyyyyyyyykk

kızlar şimdi siz ne zaman düşünüyosunuz bebekbirlikte hamile kalsak keşke

Bende yarenay gibi ocaktan sonra gitmeyi düşünüyorum testlerimi yapayım sonra hamile kalayım diye düşünüyoruz. Yani geçen eşimle konuştuk yılbaşından sonra durumumuza bakmamız lazım biliyorsunuz eşimin işten çıkarılma durumu var ( O bi kesinleşsin sonra başlıcaz

kızlar şimdi siz ne zaman düşünüyosunuz bebekbirlikte hamile kalsak keşke
bizim fikirler sürekli gidip geliyor bazen hemen istiyoruz bazen bekleyelim diyoruz, ama en net konuştuğumuz mayısta felan çalışmalara başlarız oldu.. nezaman olursa artık

bizim bebiş olayı için herhangi bir net karar yok henüz. net olan tek şey 2012'den erken olmayacağı, yani bir süpriz durumu dışında ben şahsen 365. gece çocuğu çok istiyordum fakat ikna edemedim eşimi. sonrası da kaldı. şimdilik durum böyle yani.

365. gece 31.12 nin son dakikalarımı canım

Benim kardeşim 12 ye 5 varmış doğmuş ama bizimkiler 5 dk. için 88 değil de 89 lu kaydetmişler 01.01.1989 doğumlu :)

bende seneye yazın düşübnüyorum bahardada doğum ypmak istiyorum hamileliğim ve doğumum yaza gelsin istemiyorum bakalım artık hayırlısı

Niyeyse bende hiç 2013 istemiyorum. 13 ve tek sayılı yıllara baktım çift sayılar daha iyi geçmiş.Mesela 2010 da evlendim 10 çift sayı hayatımın en güzel yılı. 2011 e girdik borça harç bi şekilde geçti 2012 güzel olacak gibi. 2013 hepten bozuyor çünkü 13 rakamını sevmiyorum

Benim kardeşim 12 ye 5 varmış doğmuş ama bizimkiler 5 dk. için 88 değil de 89 lu kaydetmişler 01.01.1989 doğumlu :)

yok canım evlilik yıl dönümümüzde tohumunu atalım demiştim, 20 haziran 2011 yani ama yemedi

kızkardeşimin kızı da 01.01 eşim de 01.01 aslında eşim de aralık ama ocak yazılmış

bende seneye yazın düşübnüyorum bahardada doğum ypmak istiyorum hamileliğim ve doğumum yaza gelsin istemiyorum bakalım artık hayırlısı

bencede kızlar hepiniz için sölüyorum planlı bir bebek olacaksa kesinlikle yaza gelmesin hamileliğiniz gerçekten çok zorluyor insanı(

Son düzenleme:
kızkardeşimin kızı da 01.01 eşim de 01.01 aslında eşim de aralık ama ocak yazılmış

Benim annem babamda 01.01 ama o zamanlar köyde kimlikleri geç çıkarıyorlarmış herkesi 01.01. olarak kaydediyorlarmış. Annem normalde 10 haziran doğumlu kaynak : Annanem :)) Babamınki bilinmiyor :))

yok canım. bizim planımıza göre bir terslik çıkmazsa 2012 Temmuz'da döncez. benim çalışma iznim Temmuz'un 1'inde, eşiminki 14'ünde bitiyor. çalışma izinlerimizi yenilemeden dönelim diyoruz. hoş eşim geçenlerde bi sene daha mı kalsak dedi ama ben olmaz dedim. ya 4-5 sene daha burdayız der, kendi eşyalarımızı alıp ona göre düzen kurarız yada Temmuz'da yolcudur abbas, bağlasan durmaz dedim. bakalım artık nasibimizde ne var, hayırlısı nedir Allah bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…