of yaa çok tuhaf geliyo bana bu olay
ben de hiç yaptırmadım öyle testler Fundam
ne bilim yaa kadın olsun, erkek olsun mincodan muayene tuhaf geliyo bana :18: :18:
biz küçükken öyle diyoduk kardeşimlebende çok utanıyorum yanasıl doğum yapıcaksam minco mu ilahi nektar nerden buluyon böyle isimleri
ayy korkarım ben canım ya:26:acıyomubide ne kadara yaptırdın
kızlar şimdi siz ne zaman düşünüyosunuz bebekbirlikte hamile kalsak keşke
bizim fikirler sürekli gidip geliyorkızlar şimdi siz ne zaman düşünüyosunuz bebekbirlikte hamile kalsak keşke
bizim bebiş olayı için herhangi bir net karar yok henüz. net olan tek şey 2012'den erken olmayacağı, yani bir süpriz durumu dışındaben şahsen 365. gece çocuğu çok istiyordum fakat ikna edemedim eşimi. sonrası da kaldı. şimdilik durum böyle yani.
365. gece 31.12 nin son dakikalarımı canım
Benim kardeşim 12 ye 5 varmış doğmuş ama bizimkiler 5 dk. için 88 değil de 89 lu kaydetmişler 01.01.1989 doğumlu :)
kızkardeşimin kızı da 01.01 eşim de 01.01365. gece 31.12 nin son dakikalarımı canım
Benim kardeşim 12 ye 5 varmış doğmuş ama bizimkiler 5 dk. için 88 değil de 89 lu kaydetmişler 01.01.1989 doğumlu :)
bende seneye yazın düşübnüyorum bahardada doğum ypmak istiyorum hamileliğim ve doğumum yaza gelsin istemiyorum bakalım artık hayırlısı
yok canım evlilik yıl dönümümüzde tohumunu atalım demiştim, 20 haziran 2011 yaniama yemedi
kızkardeşimin kızı da 01.01 eşim de 01.01aslında eşim de aralık ama ocak yazılmış
bencede kızlar hepiniz için sölüyorum planlı bir bebek olacaksa kesinlikle yaza gelmesin hamileliğiniz gerçekten çok zorluyor insanı(
evet yazın hamilelik çok zor geçiyomuş helede bol ikimizde sıcak memleketteyiz:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?