2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bolcum hayırlısıyla sağlıklı sıhatli gelsin de meleğin varsın biraz erken olsun. hem fena mı koklaya koklaya geçirirsin zamanını :)

Bolcum cuma gününden sonra yokmusun? Evde bol bol dinlenirsin.

ayhhh küçük prensesss gelsn bi an önce rabbim korusun meleğiiini

amin kızlar inşallah hayırlısıyla kucağıma alım başka bişe istemiyorum..
cuma son inşallah ama cumayı beklemek bile gözümde büyüyo zamn geçmiyosanki çok yorgun hissediyorm kendimi çünkü saat 7 den önce çıkamıyorm zaten birgüne birgün sen çık demedi sağolsun ne yapalım artık yüzdük yüzdk kuyruğuna geldik

yaa burda ankarada kızılayda patlama oldu yaralı ve ölüler var ben hastanelerin olduğu bölgelere yakınım ambulanslar susmuo

yazmıyosun ki

kızlaar ben gibi kırmızı biber hastasıysanız şuan fiyatları çok ucuz 1,8 tl ye düşmüşş pazarda daha ucuzdur bile
alıp közleyip buzluğa atmak lazım kışın 5 tl ye çıkıyo marketlerde
ben hafta sonu 1,5 kg alıp közledim, soyup attım buzluğa ikiye bölüp..
ama hafta sonu 3-4 kilo alıp yine közlemek istiyorum

yaa burda ankarada kızılayda patlama oldu yaralı ve ölüler var ben hastanelerin olduğu bölgelere yakınım ambulanslar susmuo
patlama neden olmuş canım

canım telde konuşuyodum ondan dolayı yazamadımevet iyi olur aslında nektarcım patlıcanda közleyip koymadım ben domates sosu yapıcaktım oda duruyo

Ay Allahım, neden olmuş ki :44:

canım telde konuşuyodum ondan dolayı yazamadımevet iyi olur aslında nektarcım patlıcanda közleyip koymadım ben domates sosu yapıcaktım oda duruyo
domates sosu ben de yapmak istiyorum canım, ama o kavanozu kapatma olayını becerebilirmiyim bilmiyorum :44:
domates alıp yapmak lazım ama 1 gün izinliyiz zaten onda da tüm gün domates kabuğu soymakla kim uğraşıcak yaa çok gıcıkta bi iş

ay evet ben kabuk soyma olayını tamamen unuttum yapan arkadaşlar bize kolaylık sunsunlar yardımlarını bekliyoruz

yine iyi sabrettin maşallah sana canım

evt cnm bencede valla:)

ya eşimde ankarada insan tedirgin oluyo aradım hemen neyseki bişe yok ya oz uzakta olunca kolum kanadım yok sanki sürekli ağlamak geliyo içimden hiç ii değilim yaa bugün(

evt cnm bencede valla:)

ya eşimde ankarada insan tedirgin oluyo aradım hemen neyseki bişe yok ya oz uzakta olunca kolum kanadım yok sanki sürekli ağlamak geliyo içimden hiç ii değilim yaa bugün(

korkma canım evet insanın eşi uzakta olunca aklına hep kötü şeyler geliyo aklına bişey getirme canımne zaman dönücek??

anlaşıldı senin niye iyi olmadığın kıyamamannenlerde kalıcaksın dimi canım..keşke eşinin şehır dışına gite olayı olmasa:26:

( evt cnm annemlerde eskişehirdelerdi kardeşim için babam geldi gece annem orda kalmış kardeşim apart yurt tutmuşlar onun yanında oda yarın dönecek ben yinede onlarda kaldım gitmedim kaynanama rahat edemem biliyorum çünkü..

iyi yapmışın canım hamilesin şimd moralini bozacak üzecek bişey falan söyler en iyisi ailenin yanında kalmanzuzu nerelerdebi görüündü geri kayboldu

ya patron dışardayken aradım dedim sağlık karnesini çıkarıp geleyim. ben gelince gidersin dedi. onun hemen arkasından da bir sürü iş ve müşteri geldi. kaldım yine. yarın özele gitcem mecbur. o da şimdi muayene ücretiydi, röntgendi dünyanın parasını alacak benden

ssk olunca okadar almıyolar canım ..boşver özele git güzelce muayene ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…