2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bunu zuzu çok kullanıyodu bi ara..

Buda güzel :) :83:

bölee sırtının tam ortasına bıçak saplanıyo gibimi ağrıyo....yel girmiştir :))

benm hamileliğim de ii zamana denk geldi sanırım mayısa denk geliyor doğum nasipse.
amasya da şiddetli kış olmaz zatenç çok da üşümicem yani.

cnm zaten hamileler üşümezmiş yanıyosun genelde:)bende normalde çok üşüyen biri olarak hep kışa gelsin isterdim hamileleğim ama olmadı neyse bitti sayılır artık:))

Acıkkttıımmmm ((

anneme gidicez bugün, eşimi beklicem 7,30 da buluşcaz öle gitcez anneme
7,30 a kadar burdayımmmm pufff işlerde varrr

Acıkkttıımmmm ((

anneme gidicez bugün, eşimi beklicem 7,30 da buluşcaz öle gitcez anneme
7,30 a kadar burdayımmmm pufff işlerde varrr

annem yok ama annemlere gidiyorum buzlukta mantı varmış onu pişirecem kendime babamda sonradan gelip yemek istemez inşallah tekrar kalkıp yapacak halim yok çünk(hemen yatmak istiyorum eşimde ii değilsen annemlere git dedi sanki bana bakacak kasın kazık gibi oturup kalacam bende yok zaten rahat edemiyorum sürekli yatak değişmekten dedim bişe demedi:)

insan kendi evinden başkayerde raht edemiyo dimmi...bide annesinin evinde genede kendi evin gibi olmazzz...
Kaynananlrda rahat oturamazsın bile evet...iyi yapmışın :)))

babanada yap canım süzme ama nolcak....kendinle bir haşla onunki acık sulu kalsın gelince yoğurtlar yerr

ay bolcum gitme annenden başka bir yere. hem rahat edemeyeceksin hem canını sıkıcaklar boşu boşuna.

yarın sabah için izin aldım, gitcem doktora. bu akşam ütü yapayım istiyorum ama korkuyorum bacağımı zorlamaktan. ne yapsam bilemedim:44::44:

sanırım kalkıyorum ütü yapmaya evet evet kalkmalıyım. bugün bir makina daha atcam çünkü. parça parça yaparım en azından. iyi akşamlar hepinize fıstıklar

bende çok utanıyorum yanasıl doğum yapıcaksamminco muilahi nektar nerden buluyon böyle isimleri

bende cok utaniyordum ama alistim

burada en sinir bozucu ciril cipalk soyuyorlar

sonra catala sonrada gögüslere bakiyorlar.

birde ben hep esimle gidiyorum

ama simdi catala cikmaktan kurtuldum iyyy

Ay ne alaka ya ne kadar sinir bozucu bir durummuş . Göğüsler ile kadın doğumun ne alakası var

ne alakaymış ya iğrenç ya göğüslere niye bakıyolarsa
günaydın kızlarr

elletip elletip geliyosun yaniii mıncıklanmadık yer koymuyolr desene

günayyddııınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…