2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet güzel bi düşünce allah razı olsun..ne zamandıki senin doğum canım ??

ocak 23-25 arasi olabilir dedi dr.

erkekler gec doguyormus herhalde 25 ocakda gelir

22 ocakda kaynimin dogum günü

belki amcasinin dogum gününe denk gelir :)

benm de kaynım kasımda askere gidiyor bebek doğduğunda askerde olacak ve o geldiğinde 9 aylık olacak üzülüyor çok. ilk zamanlarını göremiycem, ben gelene kadar nerdeyse yürüyecek diyor.

iyi gelmiş zuzumbizede 88 gelmiş bu ay sevindikakıllı saatin faydası oluyomuymuş canım:26:

valla bizim üst komşunun öle o da 10 dan sonra yapıyomuş herişini...ama gündüzde misal tv var ne bilim gece makinasını açıyo çamaşırı bulaşığı onada 50 gelmiş banada....ki ben haftada 2 kere makina açıyorum ,bulaşık makinasınıda sadece hafta sonu o da bazı hafta sonları yanii...tek çalışan buzdolabım var.....

gnydn kızlarrr,
ne güzel heryerde hava serinlemiş bizde hala sıcakları çekiyoz valla klimada çalışıyo gece napalım ben hiç yatamıyorum yoksa(

haftada bir bulaşık makinesi mii ben 2 günde bir çalıştırıyorum
ama sen evde yemek yapmıyosun ondan öyledir.. çamaşır mak. de bizde hafatda 4 defa çalışır en az
televizyon zaten eşim gündüz evde sayılır akşam ben o da ful çekiyo, fırını da sık sık kullanırım ben.. bana da 70-80 geliyo (

ocak 23-25 arasi olabilir dedi dr.

erkekler gec doguyormus herhalde 25 ocakda gelir

22 ocakda kaynimin dogum günü

belki amcasinin dogum gününe denk gelir :)
ayy sanada az kalmış canım benim yatopiğin minnakları yavaş yavaş gelecek

bak benim çamaşır makinam çok çalışır bulaşık mak da öyle ..klima sabaha kadar çalışıyo tv pek izlemeyiz bilgisayar açık olur..senin klimanın markası ne?omu çok yakıyo acaba:26:

günaydın kızlarr

dün işlerim yoğundu giremedim pek fazla şimdi yazılanları okudum.
Alttan muayeneyi kaçırmışım benim başıma 1 kere geldi ama ben pek utanmıoum lazerden alışkınım sanırım açmaya
sinemcim ne kadar fullsun ya neredeyse hiç boş zamanın yok gibi.
bolcumm az kalmış seninde aslında düşündüm de kasımda güzel bende mi öle ayarlasam gerçi eşim ağustosta istio kendiyle aynı ay doğumlu olcakmış ama ben iki aslan burcuyla nası uğraşırım :18:
yarenay senin eşin izmire dönünce mi istio senin gibi olsun die tutturmuo sanırım:44:

bu arada faturalarınız yüksekmiş gerçi benimde 38 gelmiş doğalgazım 13 tl gelmiş ona şaşırdım çok az ama faturalarla iş bitmio ki hesapladım da 1.770 tl borç ödüouz her ay fatura ev alışverişi falan yok içinde artık kredi kartlarının asgarisi de geçerli olmıcakmış sanırım bu ay 2 kartıda kapattırcam sanırım

ben de iki ya da üç gün de bir bulaşık makinası çalıştırırım. haftada en az 4 kez de çamaşır makinası. aynı anda hem laptop açık şarja takılı olarak hem de eşim masaüstünde oyun oynar ve tabii bu arada tv de açık. üstelik ramazanda o kadar da fırın çalıştı. 35,20 geldi. ii gelmiş demek ki. biz kışın hep salonda oturduk lcd açıktı elektrk daha çok geliordu. yazın oturma odasında normal flat tv çalıştı elektiriğimiz düştü. bence ona da dikkat edin.en az 8-10 lira fark ediyor.

evet canm pazarları kahvaltı yapıyoruz ya sadece ...bazen koyuyorum makinaya (haftaiçi bardak mardak koyduysam) bazen koymuyorum ...genellikle koyarım ama

Makina da hafta sonu yıkıyorum en az 2 oluyo benimde....

Bunlara 50 tl çok ama....bitek buzdolabım var çünkü....geceleride 1 saat klima okadar

canım bizi klimalar mahvediyo hem yatak odasında hemde oturma odasında klima var sıcaktan duramadığımız için illaki açıyoruz yoksa bizede okadar gelmez iki kişiyiz zaten

Yatak odasındaki beko ama dediğim gibi 1 saate kuruyoruz biz yatarken açıyoruz okdr yaniii....

Salondaki general iklimsanın ....o çok iyi az yakıyo ama onuda açmıyoz zaten şuan oturma odasına taşındık :) orda bişy yok

ay evet plazma çok yakıyor diyolar :26: bizim tv de hiç kapanmaz, el. faturasında da farkediliyo tabi :26:

aa klima da 1 saatse evet sana çok geliyo o zaman zuzum :26:

konuları takip ediyorum ama daha yeni oldugum için cok oratasında kaldım sanırım :):)

mrh cikolata biz tanışmamıştık sanırm hoşgeldin aramıza bende yeni sayılırım dimi kızlar :44:
gir mevzulara bi yerinden sen faturanı yaz kendinle ilgili bişi yaz bizlere yorum yap
böle böle kaynaşırız yarenay mutlaka sölemiştir ama ben mi kaçırdım fotolarına bakmış mıydık :98: o mutlaka ister
hangi şehirdesin kaç yaşındasın ne iş yapıosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…