sinem iz nasıl gidiyo ben sıkıldım yadaha 155 ci sayfadayım okuyasım yok
gecen günde kayinpederim esime demis ben iznimi ocak icin alicam
sen calisiyorsun ne olur ne olmaz ben evde olim ay ne kadar duygulandim biliyormusunuz
hemen anneme dedim annemde cok sevin di
düsünmesi bile yeter valla ya Allah Razi Olsun.
evet güzel bi düşünce allah razı olsun..ne zamandıki senin doğum canım ??
ocak 23-25 arasi olabilir dedi dr.
erkekler gec doguyormus herhalde 25 ocakda gelir
22 ocakda kaynimin dogum günü
belki amcasinin dogum gününe denk gelir :)
iyi gelmiş zuzumbizede 88 gelmiş bu ay sevindik akıllı saatin faydası oluyomuymuş canım:26:
haftada bir bulaşık makinesi miivalla bizim üst komşunun öle o da 10 dan sonra yapıyomuş herişini...ama gündüzde misal tv var ne bilim gece makinasını açıyo çamaşırı bulaşığı onada 50 gelmiş banada....ki ben haftada 2 kere makina açıyorum ,bulaşık makinasınıda sadece hafta sonu o da bazı hafta sonları yanii...tek çalışan buzdolabım var.....
ayy sanada az kalmış canım benim yaocak 23-25 arasi olabilir dedi dr.
erkekler gec doguyormus herhalde 25 ocakda gelir
22 ocakda kaynimin dogum günü
belki amcasinin dogum gününe denk gelir :)
valla bizim üst komşunun öle o da 10 dan sonra yapıyomuş herişini...ama gündüzde misal tv var ne bilim gece makinasını açıyo çamaşırı bulaşığı onada 50 gelmiş banada....ki ben haftada 2 kere makina açıyorum ,bulaşık makinasınıda sadece hafta sonu o da bazı hafta sonları yanii...tek çalışan buzdolabım var.....
haftada bir bulaşık makinesi miiBen 2 günde bir çalıştırıyorum
ama sen evde yemek yapmıyosun ondan öyledir.. çamaşır mak. De bizde hafatda 4 defa çalışır en az
Televizyon zaten eşim gündüz evde sayılır akşam ben o da ful çekiyo, fırını da sık sık kullanırım ben.. Bana da 70-80 geliyo(
ben de iki ya da üç gün de bir bulaşık makinası çalıştırırım. haftada en az 4 kez de çamaşır makinası. aynı anda hem laptop açık şarja takılı olarak hem de eşim masaüstünde oyun oynar ve tabii bu arada tv de açık. üstelik ramazanda o kadar da fırın çalıştı. 35,20 geldi. ii gelmiş demek ki. biz kışın hep salonda oturduk lcd açıktı elektrk daha çok geliordu. yazın oturma odasında normal flat tv çalıştı elektiriğimiz düştü. bence ona da dikkat edin.en az 8-10 lira fark ediyor.
konuları takip ediyorum ama daha yeni oldugum için cok oratasında kaldım sanırım :):)
ay evet plazma çok yakıyor diyolar :26: bizim tv de hiç kapanmaz, el. faturasında da farkediliyo tabi :26:ben de iki ya da üç gün de bir bulaşık makinası çalıştırırım. haftada en az 4 kez de çamaşır makinası. aynı anda hem laptop açık şarja takılı olarak hem de eşim masaüstünde oyun oynar ve tabii bu arada tv de açık. üstelik ramazanda o kadar da fırın çalıştı. 35,20 geldi. ii gelmiş demek ki. biz kışın hep salonda oturduk lcd açıktı elektrk daha çok geliordu. yazın oturma odasında normal flat tv çalıştı elektiriğimiz düştü. bence ona da dikkat edin.en az 8-10 lira fark ediyor.
aa klima da 1 saatse evet sana çok geliyo o zaman zuzum :26:evet canm pazarları kahvaltı yapıyoruz ya sadece ...bazen koyuyorum makinaya (haftaiçi bardak mardak koyduysam) bazen koymuyorum ...genellikle koyarım ama
Makina da hafta sonu yıkıyorum en az 2 oluyo benimde....
Bunlara 50 tl çok ama....bitek buzdolabım var çünkü....geceleride 1 saat klima okadar
konuları takip ediyorum ama daha yeni oldugum için cok oratasında kaldım sanırım :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?