2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilşad nasıl geçti kontrol? Duydunuz mu kalp atışlarını minişin?

canım maslesef duyamadık göremedik de. Hastanedeki odalarında ultrason yok. Ortak bir ultrason var onda da perşembe 11,10a randevu verdiler. özelinize gelelim dedi eşim dün akşam için. Tam gün yasası çıktığı için muayenehanemi kapattım dedi doktor. Yarına kaldı bakalım. Ama babamız gelemiycek dün izin aldığı için.

Kış kendini göstermeye başladı. Artık çıktığımda hava karanlık. Bende hırka giydim. Sırtım çok kötü ya dün evde hiç kalkamadım. Yemek yerken balkon kapısı açıktı ordan yine sırtıma soğuk vurdu galiba. 4 gömlek vardı dizi izlerken ütüledim. Ütü bitti sırtım tutuldu uzandım kalkamadım. Eşim voltoren sürdü. Şimdide az ağrı var

elletip elletip geliyosun yaniii mıncıklanmadık yer koymuyolr desene

günayyddııınnnn

valla ya ilk ne tuhafima cikmisti ayy dedim bu nee nereden geldim nalet olsun

birde catala cikarken örtü mörtü vermiyorlar sinir oldum esimde yanimda diyorum ben bir daha gelmem valla

hapim bitince gidiyorduk 6 ay da hep

benimde kalktim yanlarim acayip sizliyor niye anlamadim bende üsütüm mü ne acaba

benimde kalktim yanlarim acayip sizliyor niye anlamadim bende üsütüm mü ne acaba

ben de aynıyım canım ya eşim resmen çeke çeke getirdi. Koluna girdim zorla geldim. Gece de ilk kez hamileliğin kötü yanını yaşadım. Yatak odamızın halısı battı. Yazık adamcağız gecenin bi vakti temizlik yaptı. Bugün de işe gelmek zorundaydım. Portal için gelecek bi bilgisayarcı. Her yerim ağrıyor kasıklarım batıyor. ölüyorum heralde dedim gece adamı uyandırıp.

gene yağmur başladı...bi başlıyo şakır şakır 1-2 dk sonra azalıyo bitiyo :)

funda 50 tl geldi bu ay....ama ben akıllı saate geçicem hani gece 10 dan sonra oluyo yaa, öle yapcam

hamilelik cidden çok zor bu dönemde eşlerin yardım etmesi lazım her açıdan yoksa işkence gibi sen şanslıymışın eşin yardımcı oluyomuş ne güzel

olur böyle seyler naparsin

bendün erkenden uyumusum valla Öyle bir gecer Zaman ki Bitti ben yataga girdim

bizim burda saat 10:20 geciyordu pat uyumusum hemen havada serin artik zaten.

erkende kalkiyorum okula gidiyorum yemek yap ders calis spora git derken vucut yoruluyor tabi.

gene yağmur başladı...bi başlıyo şakır şakır 1-2 dk sonra azalıyo bitiyo :)

funda 50 tl geldi bu ay....ama ben akıllı saate geçicem hani gece 10 dan sonra oluyo yaa, öle yapcam

iyi gelmiş zuzumbizede 88 gelmiş bu ay sevindikakıllı saatin faydası oluyomuymuş canım:26:

hamilelik cidden çok zor bu dönemde eşlerin yardım etmesi lazım her açıdan yoksa işkence gibi sen şanslıymışın eşin yardımcı oluyomuş ne güzel

evet eslere büyük görev düsüyor özelikle son aylarda

esim gecen diyor.

artik diyor yaklasti bir gece sancin tutucak beni kaldiracaksin diyor simdiden onun hayalini kuruyor dedim belki gündüz tutacak :)))

gecen günde kayinpederim esime demis ben iznimi ocak icin alicam

sen calisiyorsun ne olur ne olmaz ben evde olim ay ne kadar duygulandim biliyormusunuz

hemen anneme dedim annemde cok sevin di

düsünmesi bile yeter valla ya Allah Razi Olsun.

DÜN BÜTÜN GÜN YANIMDAYDI. HOŞUMA DA GİTTİ. BİZ KAN ALDIRMAKTAN KORKUYORUZ. 5 ÜNİTE KAN ALINDI EŞİM SARILDI OMZUMDAN. GÖZLERİMİ KAPALI TUTUYOR KAN ALINIRKEN. HEMŞİRE BİZE GÜLDÜ. ÇOCUKLAR BİLE BU KADAR KORKMUYOR DİYE. AMA NAPİYİM :) AKŞAM ANNEMLERDEYDİK BEN 9DA YATTIM 11 DE EVE GİTTİK İİ Kİ YATMIŞIM ANNEMLERDE YOKSA DAHA KÖTÜ OLURMUŞUM. EŞİM ÖNCEDEN PEK YARDIM ETMEZDİ AMA ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR NERDEYSE BENİ KIMRATMIYCAK YERİMDEN. GELİP GİDİP ATEŞİMİ KONTROL EDİYOR. ELEKTRİK FATURAMIZ 35,20 GELDİ BUGÜN ÖDİCEKTİ EŞİM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…