dilşad nasıl geçti kontrol? Duydunuz mu kalp atışlarını minişin?
evet burdada hava serinhatta uzun kol gömlek giydim ben
elletip elletip geliyosun yaniiimıncıklanmadık yer koymuyolr desene
günayyddııınnnn
Kış kendini göstermeye başladı. Artık çıktığımda hava karanlık. Bende hırka giydim. Sırtım çok kötü ya dün evde hiç kalkamadım. Yemek yerken balkon kapısı açıktı ordan yine sırtıma soğuk vurdu galiba. 4 gömlek vardı dizi izlerken ütüledim. Ütü bitti sırtım tutuldu uzandım kalkamadım. Eşim voltoren sürdü. Şimdide az ağrı var
benimde kalktim yanlarim acayip sizliyor niye anlamadim bende üsütüm mü ne acaba
ben de aynıyım canım ya eşim resmen çeke çeke getirdi.Koluna girdim zorla geldim. Gece de ilk kez hamileliğin kötü yanını yaşadım. Yatak odamızın halısı battı. Yazık adamcağız gecenin bi vakti temizlik yaptı. Bugün de işe gelmek zorundaydım. Portal için gelecek bi bilgisayarcı. Her yerim ağrıyor kasıklarım batıyor. ölüyorum heralde dedim gece adamı uyandırıp.
ben de aynıyım canım ya eşim resmen çeke çeke getirdi.Koluna girdim zorla geldim. Gece de ilk kez hamileliğin kötü yanını yaşadım. Yatak odamızın halısı battı. Yazık adamcağız gecenin bi vakti temizlik yaptı. Bugün de işe gelmek zorundaydım. Portal için gelecek bi bilgisayarcı. Her yerim ağrıyor kasıklarım batıyor. ölüyorum heralde dedim gece adamı uyandırıp.
gene yağmur başladı...bi başlıyo şakır şakır 1-2 dk sonra azalıyo bitiyo :)
funda 50 tl geldi bu ay....ama ben akıllı saate geçicem hani gece 10 dan sonra oluyo yaa, öle yapcam
hamilelik cidden çok zor bu dönemde eşlerin yardım etmesi lazım her açıdan yoksa işkence gibi sen şanslıymışın eşin yardımcı oluyomuş ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?