2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

size 50 tl çok bile ozaman zuzuiklimsa az yakarda beko elektriği resmen hoplatır annemin bekoydu beyaz eşyaları boş şuan hepsi elektrik faturası resmen yarı yarıya düştü

ay evet plazma çok yakıyor diyolar :26: bizim tv de hiç kapanmaz, el. faturasında da farkediliyo tabi :26:

aa klima da 1 saatse evet sana çok geliyo o zaman zuzum :26:

plazma mı lcd mi? alırken biz ona dikkat ettik. çünkü lcd zaten çok elektirk harcıyor plazma, lcd nin 4 katı harcıyormuş.

size 50 tl çok bile ozaman zuzuiklimsa az yakarda beko elektriği resmen hoplatır annemin bekoydu beyaz eşyaları boş şuan hepsi elektrik faturası resmen yarı yarıya düştü

evet nek funda bana görede çok, o yüzden gece 10dan sonraki tarifeye geçicem yaaa....zaten gündüz yokuz makinamı da 10 da açarım hafta sonu gece beklerim enazından ertesi gün pazar....
Gene süpürgemi c.ertesi 10dan sonra yaparım gündüzde silerim
öle düşündüm

çok zuzum sizin beyaz eşyalardan bazıları elektriği çok yakıyo ondan fatura çok geliyo evet canım öyle yap ..faturalara giden paraya insan acıyo en çok da int tel faturasına

Olsun bol cum napıcaksın...
Yavaş yavaş orasıda serinler....

inşallah canım..

ya ne tarifesiymiş bu ben hiç duymadım kızlar?

bu arada konuya bedne dahil olayım:)

elektirik 40 civarı geliyor
su 25-30 arası ve dogalgazda şidi 7-8 geliyor

bulasık neredeyse hergün calısıyor camasırda haftada en az iki

tv aksamdan aksama
bide tabi buzdolabı var

Sar beniiiii başkasına yasaklaaaaa
Al beni sevdammmmmm kucaklaaaaaaa
Bir daha gelsemmm şu dünyayaaaaaaa
Yine seni severdimmmmmmm bu aşkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…