2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

güle güle kullanın dilekcim ikisi de çok güzel

tesekkur ederim canım daha iileri sizlerin olsun. Dilsadcım daha erken ama sende doğum hediyeni düşünmeye başla benim isticem hazır bile 2yıl sonrasının planını yapıoum

bebeğimin adının yazdığı kolye isticem ben

heyyy güzeller merhaba uzun zamandır giremedim nasıl herkesler iyimi bebek isteyen ya da hamile olanlar varmı aranızda kocişler nasıl iimi aralar güzelmi kavga gürültü yoktur inşallahh yağmur yağdım yağacak uslu puslu en sevdiğim mevsimmm kızım olursa adını eylül koyacam bu havada olması gerek hepinizi özlemişim

:)))) hiç düşünmedim ki canım. o bu bebeği bana vermeseydi ben tek nasıl yapardım vermiş bana vereceği ennn güzel hediyeyi :)

ben de en çok sonbaharı severimm hoşgeldin canım

uff süpermiş 1,30 saat mola

hoşgeldin canım ..biz seni unutmadık ama sen bizi ve topiğimizi unuttun uzun zamandı girmiyosunne yapıyosun bebek çalışmaları nasıl gidiyo

keşke daha çok olsaydı ben doyamadım uykuya. :) gece doğru düzgün uyuyamadım zaten malum olaydan dolayı eşimden çok utandım bi türlü dalamadım. eşim bana sarıldıkça da daha çok utandım. döndüm durdum. şimdi bi yatsam sabaha kadar uyurum heralde.
hamiş ler bebek şekeri yaptıracak mısınız?

bana annem yaptiracak Türkiyeden gelince.

bu ne aşk ve romantizm ama olsun genelde sorarlar ya aileleri ya kendileri benim kayınpederim sorar mesela

daha önümüzde 7 ay var ya belki ondan düşünmemişimdir canım ama eşim hemen foto kitap yapacakmış fotoğrafçı ya kendisi. bakalım başka ne düşünecek. ona bırakırım heralde.

istifra mı ettin canım? o mu malum olay ben kaçırmışım orayı

istifra mı ettin canım? o mu malum olay ben kaçırmışım orayı

evet canım halı falan battı yatak odamızda adam gece gece temizlik yaptı biraz önce aradı sakın eve gidince elini bi işe sürme ben gelince halıyı yıkıcam dior. çok üzüldüm çok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…