- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Ince ince ağrılarım başladı...uykumda geldi...dışarda şakır şakır yağmurrr
yağmurlu havalara da, yağmura da bayılırım..eşim yanımdaysa ölürüm, biterimInce ince ağrılarım başladı...uykumda geldi...dışarda şakır şakır yağmurrr
tam uyku modu valla. Uykun var yağmur yağıyor ve ağrın başlamak üzere. Nasıl uyulur varyaaa
yağmurlu havalara da, yağmura da bayılırım..eşim yanımdaysa ölürüm, biterim
güle güle kullanın dilekcim ikisi de çok güzel
yakın mı annenlere iş yerin dilşad :) ne güzel yaa kaç dakka molan
QUOTE]
annemlerin eviyle yürüyerek 7-8 dk bişe. benm evimle yaklaşık yarım saat.
benm müdürüm babam. :) o yüzden biraz geç gelsem de olur. normalde 12-13.30 öğle arası ama ben 12 ye on kala çıktım yemek yeyip yattım annem kaldırmaya kıyamamış 13-35 de kalktım geldim.
tesekkur ederim canım daha iileri sizlerin olsun. Dilsadcım daha erken ama sende doğum hediyeni düşünmeye başla benim isticem hazır bile 2yıl sonrasının planını yapıoum
bebeğimin adının yazdığı kolye isticem ben
ben de en çok sonbaharı severimmheyyy güzeller merhaba uzun zamandır giremedim nasıl herkesler iyimi bebek isteyen ya da hamile olanlar varmı aranızda kocişler nasıl iimi aralar güzelmi kavga gürültü yoktur inşallahhyağmur yağdım yağacak uslu puslu en sevdiğim mevsimmm kızım olursa adını eylül koyacam bu havada olması gerek hepinizi özlemişim
uff süpermiş 1,30 saat molaannemlerin eviyle yürüyerek 7-8 dk bişe. benm evimle yaklaşık yarım saat.
benm müdürüm babam. :) o yüzden biraz geç gelsem de olur. normalde 12-13.30 öğle arası ama ben 12 ye on kala çıktım yemek yeyip yattım annem kaldırmaya kıyamamış 13-35 de kalktım geldim.
ben de en çok sonbaharı severimmhoşgeldin canım
uff süpermiş 1,30 saat mola
heyyy güzeller merhaba uzun zamandır giremedim nasıl herkesler iyimi bebek isteyen ya da hamile olanlar varmı aranızda kocişler nasıl iimi aralar güzelmi kavga gürültü yoktur inşallahhyağmur yağdım yağacak uslu puslu en sevdiğim mevsimmm kızım olursa adını eylül koyacam bu havada olması gerek hepinizi özlemişim
:)))) hiç düşünmedim ki canım. o bu bebeği bana vermeseydi ben tek nasıl yapardımvermiş bana vereceği ennn güzel hediyeyi :)
keşke daha çok olsaydı ben doyamadım uykuya. :) gece doğru düzgün uyuyamadım zaten malum olaydan dolayı eşimden çok utandım bi türlü dalamadım. eşim bana sarıldıkça da daha çok utandım. döndüm durdum. şimdi bi yatsam sabaha kadar uyurum heralde.
hamiş lerbebek şekeri yaptıracak mısınız?
bu ne aşk ve romantizm ama olsun genelde sorarlar ya aileleri ya kendileri benim kayınpederim sorar mesela
istifra mı ettin canım? o mu malum olay ben kaçırmışım orayıkeşke daha çok olsaydı ben doyamadım uykuya. :) gece doğru düzgün uyuyamadım zaten malum olaydan dolayı eşimden çok utandım bi türlü dalamadım. eşim bana sarıldıkça da daha çok utandım. döndüm durdum. şimdi bi yatsam sabaha kadar uyurum heralde.
hamiş lerbebek şekeri yaptıracak mısınız?
istifra mı ettin canım? o mu malum olay ben kaçırmışım orayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?