ay hayır yemeğe çıkmazsan farketseler de kendine edersin :26: bişe yapmazlar..ya bende nektarcım bi görsen çayı zaten parayla satıyo burdaki çaycı ona bile isterken bi çay alabilirmiyim hjerkese karşı gayet nazik davranıyorum kimseyi kırmıyorum ama artık sinirlenmeye başladım ..kimseye tepeden bakmayı sevmem insana insan olduğu için değer veriyorum sadece ama dediğin gibi malesef öyle yapınca eziyolar insanlıktan anlamıyolar ..bende burdaki çaycıyla konuşmuyorm eskiden kolay gelsin günaydın hep sohbet ederdim bi söz söyledi ondan beri artık asla konuşmuyorum ve böyle daha iyi oldu ..şimdi bana karşı daha iyi işini daha ii yapıyo ..ya yemek konusunu niyeyse konuşamıyorum bi türlü cesaret edip hakkımı savunamıyorum yemeğe hiç gitmesem far ederlermi acaba:26:
tebriklerr :)))hamileyim galiba :S
rica ederim canım, güle güle kullandu bakalım cesaret edebilirsem konuşucam:26:evet mesafeli olmak süper bişey..herkese haettiği değer canım sadece bu ..çok üzgünüm ama insanlar buna zorluyo
bu arada çok teşekkür ederim canım çok güzel anlatmışın
hazırlıksız mı yakalandın zuzumay regl olucam galiba....demin wc de geldimi gelmedimi tam anlayamadım :26:
ama öle bi psikoloji içine girdim...
eleman yemekten dönsünde gidip marketten alayım
tebriklerr :)))
rica ederim canım, güle güle kullan
Hazırlıksız mı yakalandın zuzum
ben yapim sanaevlilik tarihiniz neydi
kızlar eşimin saatini değiştim içim rahatladı valla beğendiği şeyi almış oldum
kendiminkileri tamamen iade ettim ve yerine kalpli tek taşlı kolye ucu aldım
resmini ekleyim olmazsa sonra :44:
kızlar eşimin saatini değiştim içim rahatladı valla beğendiği şeyi almış oldum
kendiminkileri tamamen iade ettim ve yerine kalpli tek taşlı kolye ucu aldım
resmini ekleyim olmazsa sonra :44:
bu nasıl :))bana da yappp
04.12.2010
yakın mı annenlere iş yerin dilşad :) ne güzel yaa kaç dakka molanöğle arasında annemlere gittim uyudum geldim de kızlar hava resmen ağustos gibi herkes ip askılı tişörtlü ben hırkalı.kara kış da kalmışım.
yaa usb yanımda diilmiş fotoyu ekleyemedim ama benzerini buldum ucunda minnacık tek taşlı yüzüğü var çok şirin
Eki Görüntüle 260160
bu da eşimin saati
Eki Görüntüle 260161
yaa usb yanımda diilmiş fotoyu ekleyemedim ama benzerini buldum ucunda minnacık tek taşlı yüzüğü var çok şirin
Eki Görüntüle 260160
bu da eşimin saati
Eki Görüntüle 260161
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?