bunlar nasılbende senin gibiyim ya sürekli açımdün 2.5 tane lahmacun yedim
Olur25.07.2010
Geçmiş olsun yarenşim dikkat et canım kendini çok yoruyosun ..akşama ne yapacağız kızlar ya
yarenim geçmiş olsun canım :26:Geçmiş olsun yarenşim dikkat et canım kendini çok yoruyosun ..akşama ne yapacağız kızlar ya
ay Allahım yaa niye öyle yapıyolar ki :26:Yemek güzeldi ama zehir gibi acıydıyiyemedim bende dışardan yemek söyledim eşimde şirket hesabını yazsınlar dedi oda sinirlendi..müdür yemeknasıldı dedi acıydı yiyemedim dedim hiç bişe demedi ya sinir oldum
ay Allahım yaa niye öyle yapıyolar ki :26:
masalara pul biber koysunlar acı seven doldursunalla alla seven var sevmeyen var
bizim güzeldi yemek,
domates çorbası
peynirli makarna
kıymalı yeşil mercimek
muz
incir
ben de sessizdim, hep ezilirdimoo sizin menü süpermiş nigarımburda acı sevmeyen yok saygısızlar eni düşünen yok ben acı severim ama bu kadar acıda yapılmaz yani pes ya konuşmam lazım aslında ama konuşamıyorum niye hakkımı savunamıyorum ben normalde asla böyle biri değilim
http://davf.daisypath.com/vCL4p3.png bu güzelmiş canım
ben de sessizdim, hep ezilirdim
çekinirdim.. ama şartlar insana başka türlü olmayı öğretiyo maalesef...
misal bak nekadar iyi niyetliyim, burdaki çay getiren ablalara hep samimi yaklaştım..
her zaman çay getiren abla yoktu bugün izinliymiş, yemek servisi yapan abla getirdi 9 buçukta çay..
yanımdan geçiyo elinde tepsi, "çay alabilirmiyim" dedim
durdu "içerisi kalabalık mı bilmiyorum, yetemezse" dedi..
şaşırdım "ben içerdekilerden çok farklı biri gibi mi duruyorum ordan bakınca" dedim
"yetmezse bir daah getirirsin" sonra "kusura bakma genelde çay içmiyosun ondan sormadım" dedi
"yoo ben çayı severim, sen her zaman çay getirmediğin için bilmiyo olmayasın" dedim
şimdi surat asıyo yemekte :))
aslında var ya öyle ılımlı iyi yaklaşınca böyle tepene çıkıyo herkes işte, lafını esirgemiyceksin..
git konuş canım, mecburmuyum aç aç çalışmaya de.. yiyemiyorum de, o zaman aylık yemek paramı verin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?