2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bizde foto albüm yaptiracaz hastanenin fotografcisina bakalim haftaya hastenemizi görmeye gidicez haftayabugün dogumhaneyi falan gezdirecekler bakalim

biz de Allah nasip ederde o günlere gelebilirsek bebek şekeri yaptırcaz iki tane beğendiğimiz model var bi bebek ayağı şeklinde çerçeve magnet olan bi de biberonlu magnet. ikisi de 2 lira bakalım hangisi nasip olcak. onları sunmak için de küçük hasır bebek arabası alcaz nasipse. 40 ya da 50 tane alırız heralde.

bende türkiyeden günlük aldim bebegim icin bizi anlatan ve bebekle ilgili seyleri not etmek icin güzel bir sey.

eminönünde cesit cesit insanin akli karisiyor belki benim annem kendi yapar

hoşbuldukk bebişimm bende sizi unutmadım yaa gerçekten ama işler yoğundu tatil filanda yaptım aralar açıldı azcık unutmadım yane kuzucumbebek çalışmları iidir ama bebiş yok malesef dahasizler naptınız hamiş olanlar varmı arkadaşlardan sen naptın çalışma mı var yoksa bebiş mii
hoşgeldin canım ..biz seni unutmadık ama sen bizi ve topiğimizi unuttun uzun zamandı girmiyosunne yapıyosun bebek çalışmaları nasıl gidiyo

evet canım halı falan battı yatak odamızda adam gece gece temizlik yaptı biraz önce aradı sakın eve gidince elini bi işe sürme ben gelince halıyı yıkıcam dior. çok üzüldüm çok .
ay canım yaa, bundan dolayı utanma ki belki ilerleyen aylarda tekrarlanacak bu olay
ben bi gece çok hasta olmuştum banyoya yetişene kadar eşimin avuçlarına yapmıştım o malum olayı düşünsene benimki tam rezillik, ama hiç tiksinmedi aşkım benden

nereye gittiniz canım tatile nasıl geçti tatilinizinşallah olur canım bebeğiniz yeni olarak hamiş olan yok bendede daha tık yokbu ay biraz şüphelendim ama bişey yokmuş biz seneye düşünüyoruz canım inşallah

ben bezelye ve dometesli bulgur pilavi yapacaktim ama sularimiz kesik

( düsünüyorum pizza mi yapsam herseyim var dogranmis sucuk rendelenmis kasar mantar dometes suyum

bir tek hamuru yogurmam gerek.

ben akşama yemek yapmıycam hiç canım istemiyor akşam gezecektik,bi yerlere gidelim rahatla demişti aradı işi çıkmış 11i geçerek ancak gelecek eve. yarın gezdiririm dedi. offff

fethiyeye gittik bütün koyları gezdik geze geze de eve geldik tatlım tatil olurda güzel olmaz mı yaa tabiki çok güzeldi biz yeni yerler keşfetmeyi çok severiz eşimle ben fotoğraflada uğraştığım için baya bi gezdikk inaşşalh tatlım valla bu ay bende baya şüphelenmiştim ama olmadı kısmet nasip artık ne zamansa
hımmm ben hiç bilmiyorum canım tavık baget istiyo domates çorbası bide pilav olabilir
aksama ne pisiriyorsunuz Kizlar ?

ayy sen bezelye deyince canım bezelyeli havuçlu pilav istediii. en iisi azcık yapıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…