daha önümüzde 7 ay var ya belki ondan düşünmemişimdir canım ama eşim hemen foto kitap yapacakmış fotoğrafçı ya kendisi. bakalım başka ne düşünecek. ona bırakırım heralde.
foto kitap mı ne güzelnasıl yapacakmış canım
biz de Allah nasip ederde o günlere gelebilirsek bebek şekeri yaptırcaz iki tane beğendiğimiz model var bi bebek ayağı şeklinde çerçeve magnet olan bi de biberonlu magnet. ikisi de 2 lira bakalım hangisi nasip olcak. onları sunmak için de küçük hasır bebek arabası alcaz nasipse. 40 ya da 50 tane alırız heralde.
bende türkiyeden günlük aldim bebegim icin bizi anlatan ve bebekle ilgili seyleri not etmek icin güzel bir sey.
hoşgeldin canım ..biz seni unutmadık ama sen bizi ve topiğimizi unuttun uzun zamandı girmiyosunne yapıyosun bebek çalışmaları nasıl gidiyo
ay canım yaa, bundan dolayı utanmaevet canım halı falan battı yatak odamızda adam gece gece temizlik yaptı biraz önce aradı sakın eve gidince elini bi işe sürme ben gelince halıyı yıkıcam dior. çok üzüldüm çok .
90 KARE FOTOĞRAFI KİTAP ŞEKLİNDE BASIYOR CANIM. BİZİM FTOLARIMIZDAN YAPTI İNŞALLAH BEBİŞİMİZE DE YAPACAK.
sinemcim foto kitabı ne kadara yapıyorlar?
nereye gittiniz canım tatile nasıl geçti tatilinizhoşbuldukk bebişimm bende sizi unutmadım yaa gerçekten ama işler yoğundu tatil filanda yaptım aralar açıldı azcık unutmadım yane kuzucumbebek çalışmları iidir ama bebiş yok malesef daha sizler naptınız hamiş olanlar varmı arkadaşlardan sen naptın çalışma mı var yoksa bebiş mii
valla hic bir bilgim yok canim
baskiya girdigi icin bahali olur
nereye gittiniz canım tatile nasıl geçti tatilinizinşallah olur canım bebeğiniz yeni olarak hamiş olan yok bendede daha tık yok bu ay biraz şüphelendim ama bişey yokmuş biz seneye düşünüyoruz canım inşallah
aksama ne pisiriyorsunuz Kizlar ?
ayy sen bezelye deyince canım bezelyeli havuçlu pilav istediii. en iisi azcık yapıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?