2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım t-shirt aldın mı yaa ben bayılıoum karın bölgesinde bebiş resimleri oluo ya hamile kalsam ilk onu alırım çok sevimli

ablam almış hediye bana canım. benm karnımdaki bebiş kulaklık takmış müzik dinliyor :) ama ben dışarı giymeye utanıyorum evde giyiyorum.

Yaptığın Testin Sonucunda Ortaya Şöyle Bir Şey Çıktı:
Kendinizi genç hissetme eğilimindesiniz. Ancak yaşınızla doğru orantılı olarak gelecek tecrübeleri ve olgunluğu gerektiği gibi yaşayamazsanız bu kez de çocuğunuzun evden ayrılması ya da işten çıkarılmak gibi bir durum sizde şok etkisi yaratabilir. Bunun sonucunda düşünce yapınız tamamen değişmek zorunda kalır.

Victoria Çağı Prensesi:
Zaman makinesinde yolculuk için bir biletin olsaydı, kimse seni tutamazdı! Sen, 1800’lerde dünyaya gelmeliymişsin! İnsanların birbirine karşı kibar ve nazik olmasına çok önem veriyor, mesafeli tutumundan kesinlikle vazgeçmiyorsun. Giydiğin kıyafetlerdeki renk uyumu senin için çok önemli! Makyajından çantana her şeyin uyumlu, sade ama her zaman şık olmalı. İdeal bir hafta sonunu ya arkadaşlarınla sohbet ederek ya da evde sakince kitap okuyarak geçiriyorsun.

ay tam beni anlatıyorr tarihi kitaplarımı da alır giderim

banada aynısı çıktııı:)

Milenyum Kızı: Doğru zamanda dünyadasın! Hatta birazcık erken gelmiş bile sayılabilirsin! Tam bir teknoloji delisisin. Yaptığın spordan izlediğin filme her şey ileri teknoloji ile donatılmış olmalı, hatta alışveriş yaparken kredi kartı kullanımı gibi demode yöntemler bir an önce kalkmalı! Hafta sonu gittiğin bir rock konserinin ya da elektronik müzik festivalinin yerini hiçbir şey tutamaz. Genelde uzun zamandır yüz yüze görüşemediğin arkadaşlarınla msn’den her gün bağlantıdasın. Hayalin ise, kişiye özel son moda tasarımlar yapan bir mağazadan alışveriş yapmak!

çok da doğru değil gibi :) ne o öyle rock müzik elektronik müzik :) hiç hoşlanmam

Hangi çağa aitsin?
şunu yapıyorum, buranın tesleri hoş

Puanın: 19

Sonucun: Victoria Çağı Prensesi: Zaman makinesinde yolculuk için bir biletin olsaydı, kimse seni tutamazdı! Sen, 1800’lerde dünyaya gelmeliymişsin! İnsanların birbirine karşı kibar ve nazik olmasına çok önem veriyor, mesafeli tutumundan kesinlikle vazgeçmiyorsun. Giydiğin kıyafetlerdeki renk uyumu senin için çok önemli! Makyajından çantana her şeyin uyumlu, sade ama her zaman şık olmalı. İdeal bir hafta sonunu ya arkadaşlarınla sohbet ederek ya da evde sakince kitap okuyarak geçiriyorsun. bu çıktı

Işıltılı gözler:
Mor ve mavi tonlardaki renklerle ışıltılı gözlere sahip olmalısın! Ten rengine bağlı kalarak, özellikle gözlerinin koyu olan bölgelerine farı iyice uygula. Siyah göz kalemini çok fazla kullanmamaya dikkat et. Gözlerinin içine beyaz kalem de çekip, siyah bir rimel sürdün mü, gözlerinin fark edilmemesi imkansız olacak.

benim gözlerim zaten farkediliyor

saol kuzum
ama bunlar da güzelmiş bugün burdan yapalımm
Nasıl makyaj yapmalısın?

peki
Puanın: 13

Sonucun: Işıltılı gözler: Mor ve mavi tonlardaki renklerle ışıltılı gözlere sahip olmalısın! Ten rengine bağlı kalarak, özellikle gözlerinin koyu olan bölgelerine farı iyice uygula. Siyah göz kalemini çok fazla kullanmamaya dikkat et. Gözlerinin içine beyaz kalem de çekip, siyah bir rimel sürdün mü, gözlerinin fark edilmemesi imkansız olacak.
bu çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…