bende acaba önceden yazdı muhabbeti koyulaştırdı da benmi görmedim dedim,
benimde tuhafıma gitti...
bende kadın ve erkeğin eşit olmadığına inanlardanım,
benim eşim her konuda çok fazla yardımcı hatta bu kadar her işe burnunu sokması çoğu zaman sinirimi bozuyor,ne bileyim kendi ailemden görmemişim bir erkeğin kadının işine bu kadar karışmasını,
açıkcası kızlar yardımcı falan allah razı olsun çoğu yükümü üstümden alıyor da biraz fazla titiz,devamlı bi yerleri temizleyip topluyor,şu 2 ayda bana pissin ya da dağınıksın dediğinide duymadım,bende laf etmezsem sorun yok o kendi kendine öyle mutlu ama evliliğimizde bazen bu çok sinirimi bozuyor,,
biz 5 sene çıktık kızlar 2 sene de nişanlı kaldık,bu titizlik huyunu biliyordum,şuan oturduğumuz evde o yanlız yaşıyordu,kendi düzeninini oturtmuş öyle yaşıyordu ama aynı eve girince işte dışardan bakıldığı gibi olmuyormuş,,
mesela size bir örnek vereyim..duvarları saten boyattık,yüzük müzük deyipte sürtündüğünde çiziliyormuş,devamlı gözü duvarlarda çizildimi diye,,
ben çizildiğini hiç görmüyorum devamlı devamlı bakıp durmadığımdan,ama onun gözü her duvarlarda,
çizik varmı diye resmen arıyo adam ya..
pazar günü saat 10.30 a kadar uyumuşum,bi sesle uyandım,bi baktım elinde bulaşık süngeri yatak odasında lambanın düğmesinin olduğu kısmı silliyor,üstelik daha yüzünü yıkayıp gözlüğünü bile takmamış,nasıl gördün onu be mübarek,,
sabah sabah tartıştık,cinlerim tepeme çıktı,git tedavi ol dedim en sonundaa
şunuda söyliyim kızlar bende kendi çapımda temiz titiz bir insanım ama devamlı diken üstünde olmak çok canımı sıkıyor,2 ayda sakarlığım arttı resmen,sanki devamlı bi göz beni izliyo gibi geliyo elim ayağıma dolaşıyo habire bişeyler düşürüp duruyorum