2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben de evlenirken 54'tüm, şimdi 60 benim sigarayı bırakmamın da 2-3 kilo etkisi var

elfişim hiç bilmiyorum valla ya

euro starda gelin duymasın diye bir program var kızlar. damada 15 bin tl. bütçe veriyorlar, düğünün tüm detaylarını damat organize ediyor. gelinlik, kınalık vs. herşey damatta. siz olsanız ister miydiniz böyle birşey? şahsen ben böyle bir günün tüm detaylarını, özellikle gelinliğimi eşimin seçimine bırakamazdım.

ayyy bende hiç istemezdim zaten müthiş bişi de beklenmezdi.

Ay zaten onlar detaysız , bide hepsini onlara bırakırsak hiçbişey yapmazlar....ne müzik ayarlarlar ne çiçek ne bilmem nee
Hele benimki alır nikah kıydırır getiri beni eve :)) düğüne harcayacağı parayı balayında yer :)))

öle düşünüyo o, düğün yapmasaydık o parayla dünya turu yapardık, dedim ben sana nikah olsun sadece diyoo hesuballahhh

bugünde bitti
yoruldum işlerim yoğundu öğlende koşturdum 20 dk geç kaldım işe de zaten hediyeleri değişcem die

gidip kuzey ve güneyi izlicem ayaklarımı uzatıp
sizlere de ii akşamlar

valla bende sahsen böyle bir seyi kabul etmezdim

gelinligimi esimin secmesini istemezdim.

kararsiz kalirdi zaten

:))

ben zor secerim demistim ama 2. giydigim gelinligi aldim ama yine de esim dedi her yere bakalim icinde kalmasin sonra pisman olursun baktik baya bir magazalara yine 2. begendigimi aldim.:)

zuzum fotoğraflar çok güzel elbisen çok güzel sanada çok yakışmış siz ve ablanlar ömür boyu mutlu olun bir yastıkta kocayın işallah

Günaydin !

cok kötü bir gece gecirdim acayip gaz sancimoldu hic yatamadim sadece 2 saat uyumusum

biraz hafifledi ama yinede sancim var papatya cayi icicem simdi belki keser

günaydın kızlar. herkese hayırlı günler diliyorum. pazar gelse de yatsak artık ya:97::97:

Kızlar pazar günü sakaryaya gidiyorum

annem dün dediki kardeşlerini götürücez.. Annem bırakıp gelemiyor ilk kardeşim gittiğinde anneannem ile babam gitmişti. Bu sefer annem ile benden bi aş küçük olan kızkardeşim götürecekmiş kızları. Benimde içim buruk oldu bi tek ben görmedim diye ama annemede bişey söylemedim. Akşam eşime dedim annem ile kardeşim götürecekler kızlar. Bende isterdim gitmeyi keşke birlikte gidebilsek. Yada en azından ben gidebilsem. Eşimde dedi yalnız göndermek istemiyoırum açıkçası yola çıkacaksınız sonuçta. Bende dedim ecelim geldiyse önüne geçemeyiz herhalde. tamam hadi git dedi. annemi aradım çok sevindi annem. Sonra kaçta gidicez falan diye sordum pazar saat 10 - 11 gibi bilet alıcam dedi. Eşimde dedi cumartesiden git bari. Sabah sabah nasıl yetişicen.

cumartesi akşamdan annemlere gidip orda kalıcam pazar sabahta birlikte sakaryaya gidicez. Çok mutluyum bi yandan. Bi yandanda eşimi ilk kez yalnız bırakıcam.

ilk ben gördüm, ilk ben gördem heyoooo

zuzum fotoğraflar çok güzel elbisen çok güzel sanada çok yakışmış siz ve ablanlar ömür boyu mutlu olun bir yastıkta kocayın işallah

Zuzu Cokl güzel olmussun canim gördüm fotograflarini.

Zuzum çok beğendim fotoları. Müthiş olmuşsun canım ya

Günaydınnnn

sağolun canlarım....valla dün karnımın ağrısıyla uzanıyodum canım sıkıldı hadi fotoları yükleym dedim o bahaneyle :)))

günayddıınnnn elfiş iyi olmuş canım...

Günaydın kızlar geç kaldım bugün yeni geldim
Dün eşim saat 10 a kadar çalıştı kendi bi makina yapıyo onunla uğraştıgeç geldi bu hafta sonuna kadar çalışır sanırım bende kuzey güneyi izledim çok beğendimartık benimde taki ettiğim bi dizim var..
Elficim senin adına secindim canım senin için değişiklik olur iyi olurzuzu fotolara akşam baktım tam inceleyemedim yorumda yapamadım şimdi gidiyorum

Ay dün gece 3 te karnımın ağrısıyla uyandım (( uyuyamadım kıvarndım dolandım durdum evde (( en son saate baktığımda 4 tü
şimdi allah'a şükür iyim biraz ,başlamadı ağrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…