2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Puanın: 24

Sonucun: Paris Hilton: Sen, herkes gibi görünmek istemeyen bir kızsın. Giyim kuşamını sürekli yeniliyorsun çünkü vücudunu formda tutmak gibi bir derdin yok. Diğer insanların görüşleri seni pek de ilgilendirmiyor. Bağımsızsın ve sadece kendi düşüncelerini önemsiyorsun. Kendi yolunda ilerlemen çok iyi, ama arada bir arkadaş tavsiyelerinin de faydalı olabileceğini aklından çıkarma.

Rihanna:
Değişen trendleri yakalamakta üstüne yok. Aynı zamanda her yeni şeyi kendi stiline adapte etmekte ustasın. Vücut hatlarınla hava atmayı seviyorsun çünkü vücudunla barışıksın. Güzel görünmek için çaba sarf ediyorsun çünkü insanların seni beğenmesini istiyorsun. Ama arkadaşlarının senden beklentisi gardırobunu sürekli yenileyip güzel görünmen değil. Sadece iyi bir arkadaş olabilmen. Bunun için çevrene karşı biraz daha samimi olman gerekiyor.

Sonucun: Sen, önüne geleni süpüren bir elektrikli süpürge gibisin! Neredeyse bütün gün boyunca atıştırmaya bayılıyorsun. Kalori hesabı, diyet yapmak, vitamin, protein sana hiçbir şey ifade etmiyor. Bu şekilde beslenmek doğru olmadığı için, bir beslenme uzmanına danışarak neyi, ne kadar yemen gerektiğini öğrenmelisin. Ve en önemlisi, yemek aralarında gereksiz abur cuburdan uzak durmalısın!,işte ben

Puanın: 14

Sonucun: Sen, önüne geleni süpüren bir elektrikli süpürge gibisin! Neredeyse bütün gün boyunca atıştırmaya bayılıyorsun. Kalori hesabı, diyet yapmak, vitamin, protein sana hiçbir şey ifade etmiyor. Bu şekilde beslenmek doğru olmadığı için, bir beslenme uzmanına danışarak neyi, ne kadar yemen gerektiğini öğrenmelisin. Ve en önemlisi, yemek aralarında gereksiz abur cuburdan uzak durmalısın!

bana bu çıktı

Yemek yemekle aran hiç fena değil. Özellikle sevdiğin yiyecekleri tüketmeyi çok seviyorsun, ancak acıktığın zaman gözün hiçbir şeyi görmüyor! Sabahları kahvaltı yapmaya üşendiğin için, bazen öğünlerinin de karıştığı oluyor. Bu yüzden, her sabah kahvaltı ile güne başlamalı ve beslenme uzmanlarının önerilerine dikkat etmelisin.

Milenyum Kızı: Doğru zamanda dünyadasın! Hatta birazcık erken gelmiş bile sayılabilirsin! Tam bir teknoloji delisisin. Yaptığın spordan izlediğin filme her şey ileri teknoloji ile donatılmış olmalı, hatta alışveriş yaparken kredi kartı kullanımı gibi demode yöntemler bir an önce kalkmalı! Hafta sonu gittiğin bir rock konserinin ya da elektronik müzik festivalinin yerini hiçbir şey tutamaz. Genelde uzun zamandır yüz yüze görüşemediğin arkadaşlarınla msn’den her gün bağlantıdasın. Hayalin ise, kişiye özel son moda tasarımlar yapan bir mağazadan alışveriş yapmak!

Puanın: 17

Sonucun: Doğal makyaj: Tek istediğin cildinin doğal durması! Bunun için fondöten gibi kapatıcılardan yardım almak yerine, neredeyse teninle aynı renkte olan bir pudra kullanmalısın. Üzerine pembe bir allık, kirpiklerine rimel, dudaklarına da parlatıcı sür. Far kullanma. Emin ol, bu görüntün herkes tarafından fark edilecek.

Puanın: 26

Sonucun: Paris Hilton: Sen, herkes gibi görünmek istemeyen bir kızsın. Giyim kuşamını sürekli yeniliyorsun çünkü vücudunu formda tutmak gibi bir derdin yok. Diğer insanların görüşleri seni pek de ilgilendirmiyor. Bağımsızsın ve sadece kendi düşüncelerini önemsiyorsun. Kendi yolunda ilerlemen çok iyi, ama arada bir arkadaş tavsiyelerinin de faydalı olabileceğini aklından çıkarma.

Puanın: 17

Sonucun: Sen, önüne geleni süpüren bir elektrikli süpürge gibisin! Neredeyse bütün gün boyunca atıştırmaya bayılıyorsun. Kalori hesabı, diyet yapmak, vitamin, protein sana hiçbir şey ifade etmiyor. Bu şekilde beslenmek doğru olmadığı için, bir beslenme uzmanına danışarak neyi, ne kadar yemen gerektiğini öğrenmelisin. Ve en önemlisi, yemek aralarında gereksiz abur cuburdan uzak durmalısın!

nefret ettim bugünden nefreeeeetttttttttttttttttt :84: :84:
çantamı alıp çıkıcam o derece
susmadı telefonlar, şunu ara bunu bağla demeler :84:
bu ne ya bugün, delirdimmmmmmmmmmmmmmmmm
ödeme için arıyo herkes, kimse telefonlara çıkmıyo, notumuzu iletmedin mi diye bana patlıyo milett

aynı sorun benim eski işyerimdede vardı en sonunda okul battı kapandı maaşımı bile alamamıştım..bunlar niye yapmıyolar ödemeleri

aynı sorun benim eski işyerimdede vardı en sonunda okul battı kapandı maaşımı bile alamamıştım..bunlar niye yapmıyolar ödemeleri
bilmiyorum canım yaa, yapıyolar yine geliyo alacaklılar düşünsene sırf dün 250 milyar çek ödendi, cumaya bi okadar var

bunaldımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…