yaa nie utanıosunçok hoş onlar yaa bence giymelisin
Ünlü stilin kim? hadi bunu yapalım
Sonucun: Sen, önüne geleni süpüren bir elektrikli süpürge gibisin! Neredeyse bütün gün boyunca atıştırmaya bayılıyorsun. Kalori hesabı, diyet yapmak, vitamin, protein sana hiçbir şey ifade etmiyor. Bu şekilde beslenmek doğru olmadığı için, bir beslenme uzmanına danışarak neyi, ne kadar yemen gerektiğini öğrenmelisin. Ve en önemlisi, yemek aralarında gereksiz abur cuburdan uzak durmalısın!,işte ben
Puanın: 14
Sonucun: Sen, önüne geleni süpüren bir elektrikli süpürge gibisin! Neredeyse bütün gün boyunca atıştırmaya bayılıyorsun. Kalori hesabı, diyet yapmak, vitamin, protein sana hiçbir şey ifade etmiyor. Bu şekilde beslenmek doğru olmadığı için, bir beslenme uzmanına danışarak neyi, ne kadar yemen gerektiğini öğrenmelisin. Ve en önemlisi, yemek aralarında gereksiz abur cuburdan uzak durmalısın!
ben 52 kilo olmuşum
ben 52 kilo olmuşum
hele benben ölüyüm ozaman elveda56 kilo olmuşum1 yıl önce 51dim
nefret ettim bugünden nefreeeeetttttttttttttttttt :84: :84:
çantamı alıp çıkıcam o derece
susmadı telefonlar, şunu ara bunu bağla demeler :84:
bu ne ya bugün, delirdimmmmmmmmmmmmmmmmm
ödeme için arıyo herkes, kimse telefonlara çıkmıyo, notumuzu iletmedin mi diye bana patlıyo milett
bilmiyorum canım yaa, yapıyolar yine geliyo alacaklılar düşünsene sırf dün 250 milyar çek ödendi, cumaya bi okadar varaynı sorun benim eski işyerimdede vardı en sonunda okul battı kapandı maaşımı bile alamamıştım..bunlar niye yapmıyolar ödemeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?