Kızlar pazar günü sakaryaya gidiyorum
annem dün dediki kardeşlerini götürücez.. Annem bırakıp gelemiyor ilk kardeşim gittiğinde anneannem ile babam gitmişti. Bu sefer annem ile benden bi aş küçük olan kızkardeşim götürecekmiş kızları. Benimde içim buruk oldu bi tek ben görmedim diye ama annemede bişey söylemedim. Akşam eşime dedim annem ile kardeşim götürecekler kızlar. Bende isterdim gitmeyi keşke birlikte gidebilsek. Yada en azından ben gidebilsem. Eşimde dedi yalnız göndermek istemiyoırum açıkçası yola çıkacaksınız sonuçta. Bende dedim ecelim geldiyse önüne geçemeyiz herhalde. tamam hadi git dedi. annemi aradım çok sevindi annem. Sonra kaçta gidicez falan diye sordum pazar saat 10 - 11 gibi bilet alıcam dedi. Eşimde dedi cumartesiden git bari. Sabah sabah nasıl yetişicen.
cumartesi akşamdan annemlere gidip orda kalıcam pazar sabahta birlikte sakaryaya gidicez. Çok mutluyum bi yandan. Bi yandanda eşimi ilk kez yalnız bırakıcam.
iyi olmuş elfimm, biraz özleşirsniz bişi olmazzKızlar pazar günü sakaryaya gidiyorum
annem dün dediki kardeşlerini götürücez.. Annem bırakıp gelemiyor ilk kardeşim gittiğinde anneannem ile babam gitmişti. Bu sefer annem ile benden bi aş küçük olan kızkardeşim götürecekmiş kızları. Benimde içim buruk oldu bi tek ben görmedim diye ama annemede bişey söylemedim. Akşam eşime dedim annem ile kardeşim götürecekler kızlar. Bende isterdim gitmeyi keşke birlikte gidebilsek. Yada en azından ben gidebilsem. Eşimde dedi yalnız göndermek istemiyoırum açıkçası yola çıkacaksınız sonuçta. Bende dedim ecelim geldiyse önüne geçemeyiz herhalde. tamam hadi git dedi. annemi aradım çok sevindi annem. Sonra kaçta gidicez falan diye sordum pazar saat 10 - 11 gibi bilet alıcam dedi. Eşimde dedi cumartesiden git bari. Sabah sabah nasıl yetişicen.
cumartesi akşamdan annemlere gidip orda kalıcam pazar sabahta birlikte sakaryaya gidicez. Çok mutluyum bi yandan. Bi yandanda eşimi ilk kez yalnız bırakıcam.
ben de geç kaldımGünaydın kızlar geç kaldım bugün yeni geldim
Dün eşim saat 10 a kadar çalıştı kendi bi makina yapıyo onunla uğraştıgeç geldi bu hafta sonuna kadar çalışır sanırım bende kuzey güneyi izledim çok beğendimartık benimde taki ettiğim bi dizim var ..
Elficim senin adına secindim canım senin için değişiklik olur iyi olurzuzu fotolara akşam baktım tam inceleyemedim yorumda yapamadım şimdi gidiyorum
iyi olmuş elfimm, biraz özleşirsniz bişi olmazz
ben de geç kaldımsenle aynı saatte gelmişiz (bu ara pek bi aynıyız bebeyim )
kuzey güney çok güzel evet, özellikle kıvançnasılll geliştirmiş oyunculuğunu, okadar çok fark varki aşk-ı memnudan, diğer dizilerinden felan
zuzum ben de bakmadım fotolara silme daha, dün gece annemdeydim 10 da uyuya kalmışım :))
çok iyi geldi bana 7:15 de uyandım 9 saatten fazla uyumuşumOhh ne güzel bende bugece erken uyumak istiyorum nektarr :)
bu akşama kadar kalsın....sonra siliym fotoları görmeyen kalmasın valla bidaha yükleyemem
çikolata sana hoşgeldin diyemedim işlerden. hoşgeldin.
Arakzo sende hoşgeldin
çikolata sana hoşgeldin diyemedim işlerden. hoşgeldin.
Arakzo sende hoşgeldin
cok teşekkürler elfida
nasılsın?
İyiyim çikolata sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?