2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım mutlu olmana sevindim valla kardeşlerini de göreceksin. Ben akşam 2 3 saat kardeşimle gecirdim de farkedioum yüzü hep gülüo ablam ablam deyip duruo

Sağolun şekerlar ya çok mutluyum valla. anneme telefonda söylediğimde annem o anda kızlara söyledi valla çığlık attılar :))

Hem aslında ne zamandır da 1 gün bile olsa eşimle eskisi gibi sevgili olmak istiyordum :) sık sık mesajlaşıcaz eskisi gibi.

kızlarrr günaydınn

zuzunun dediği gibi kimsecikler yok bende yorgunum zar zor geldim yine geç kaldım :26:
bugün ve yarın bitsin 2 gün tatil yapcam oooohhhhh ayakları uzatıp dinlencem
bu hafta yoruldum işlerde yoğundu geçen hafta düğündede yorulmuştum

ve sanırım mevsim değişikliğinden de vücudum hep bitkin :97:

iyi olmuş elfimm, biraz özleşirsniz bişi olmazz

ben de geç kaldım senle aynı saatte gelmişiz (bu ara pek bi aynıyız bebeyim )
kuzey güney çok güzel evet, özellikle kıvanç nasılll geliştirmiş oyunculuğunu, okadar çok fark varki aşk-ı memnudan, diğer dizilerinden felan

zuzum ben de bakmadım fotolara silme daha, dün gece annemdeydim 10 da uyuya kalmışım :))

Son düzenleme:
Ohh ne güzel bende bugece erken uyumak istiyorum nektarr :)
bu akşama kadar kalsın....sonra siliym fotoları görmeyen kalmasın valla bidaha yükleyemem

EVET AMAN MAŞALLAH DİYELİMKIVANÇ TATLITUĞA BAYILIYORUMMMMM:98:..DİZİYİDE ÇOK BEĞENDİM UMARIM BOZMAZLAR

Kızlar günaydın,

soguk ve kapalı bir güne başladık umarım öğlene dogru hava acar....

zaten bir sürü iş var yapmama gereken....

eşimin annesi bende bu aralar öyle sık geldiki sıkıldım birazcık

Ohh ne güzel bende bugece erken uyumak istiyorum nektarr :)
bu akşama kadar kalsın....sonra siliym fotoları görmeyen kalmasın valla bidaha yükleyemem
çok iyi geldi bana 7:15 de uyandım 9 saatten fazla uyumuşum sen de erkenden yat zuzuşum, dün karnın da ağrıyodu yatsaydın yemekten sonra
..
sabah bekle bekle servis gelmedi
minibüs durağına gittim orda da bekledim 15 dk felan
bindim, minibüste 1 önceki duraktan bilgi işlemdeki çocuk binmiş "servis gelmedi mi" diyor
şaşırdım, ben geç kaldım sanıyorum.. geldim işyerine
adam diyomuş ki, ben normal saatimde geldim
ama serviste sabah 1 kişi varmış, he herkes yanlış çıktı o doğru
her gün bi vukuat yaa şu servisle

Son düzenleme:
kızlarr bende 2010 da evlenenlerdenim temmuz ayında merhabalarr sohbetinize katılmak isterimm

çikolata sana hoşgeldin diyemedim işlerden. hoşgeldin.

Arakzo sende hoşgeldin

Son düzenleme:
Hoşgeldiniz kızlar :)

benim gidim iş yapaym diyom da hiç canım da istemiyooo....

hoşgeldin arakzo

elficimm kimsecikler yok şuan sen benden eskisin soruları sen mi sorarsın?

yarenay foto isterdi ama yok :26: nektar ve zuzu da yoklar
bende soruşturmayı sana bırakıoum

Yarenay geçmişi okuyor galiba.

dilekcim eskisi yenisimi var yeni gelen arkadaşları sende ağarlayabilirsin tatlım :))

sabah sabah yazamadım iki kelime gelen gidenden.

elfişim çok sevindim canım kızlarla gitmene. hepinize iyi gelecektir eminim.

çikolatadan foto istedim ama sesi çıkmadı

arakzo hoşgeldin canım. bizim bazı topik adetlerimiz var. yeni gelen arkadaştan kendisini tanıtmasını ve 1-2 foto istiyoruz. adın, yaşın, mesleğin, nerde yaşadığın vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…