2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

6'da çıktım bugün ya. çok da yoruldum. vücut dinç ama kafa çok yorgun kalkamıyorum yerimden resmen. yemek yapasım da yok ya.

dışarda tam yürünecek hava var ama benim kociş yine geç gelecekmiş. kaçırcaz bu güzel havayı da. keşke aynı saatlerde çıksak işten

ah yarenimm, bu benim en büyük hayalim biliyomusun (((((((((

uff bende çok yoruldum.........kafa kalmadııı

şu kafa yorgunluğu kadar kötü birşey yok ya
ben de psikolojik olarak çok yorgunummm (
telefonlar kafamda çalıyor hala eve geldim..
son anda iş çıkardılar, 6:45 de çıktım herkes huzursuz oldu tabi serviste 15 dk beni beklemişler.. işlerimin bir kısmını da yarına bıraktım, koştum gittim inş arkamdan söylenmezler :26: :26:

dilekciğim çok geçmiş olsun başka doktora daha gösterin falı unutun .

sedacığım ayrılman iyi olmuş bebeğinle dinlenin artık bu kadar stres yeter artık keyfine bak prensesinin hazırlıklarıyla ilgilen müdürüde boş ver artık uyuzun teki o adam nasıl bi insansa

selam kızlarrrr. kardeşimi yolladık az önce ünv.ye ( her ne kadar sabah akşam görüşememiş olsak da özlicem sıpayı yaaa.

geçmiş olsun Dilekcim iltihap ihmale gelmiyor gerçekten. benim babam o yüzden hastanede haftalardır. gerçi babamın vücudu artık yorgun düştüğü için çabuk toparlanamıyor...

kızlar benim ünv. işi için p.tesi sınav olacak sınava girmeye hak kazanmışım 4 kişi girecek 1 kişi alınacak ama diğerleriin puanları da bayaaaaa iyi umudum kırıldı walla yine de şans dileyin bana

funda beğendin mi cnm kumaşladı yakından da çok hoşlar dimmmiii kayınvaliden de ayıp etmiş yani bi şeye de burunlarını sokmasalar bi mıy mıy etmeseler olmaz. nolu sanki getir dikerim desen, ki yastık kılıfı dikmekte ne var walla ben bile dikerim az uğraşsam

canımmm, adaşımm, özlettin kendini valla ya. sınava girecek 4 kişiden biri olmuşsun çok sevindim, umarım daha güzel haberlerini de alcaz.sınavı geçtimmm 1. oldum dediğini de duycaz inşallah. dualarım seninle canım benim. Allah hakkında hayırlısını versin.

sen kıprıslara ünv. gelirken, evlenip evden ayrılırken de kardeşin ne duygular yaşadı düşünsene. insan oğlu yavru kuş misali, zamanı gelince o ya da bu nedenle ayrılıveriyor yuvadan. Allah hepimize güzel nedenlerle, en güzel şekilde yuvalarımızdan ayrılmayı nasip etti çok şükür. kardeşin de ilk adımı attı, Allah yar ve yardımcısı olsun.

allah kavuştursun canım özlenir canım kardeş özlenmezmi allahım babana şifa versin canım canım 4 kişi içine seçilmişin maşallah işallah kazananda sen olursun güzel haberlerle geliin bize allah yardımcın olsun dualarımız seninle bol şans şimdiden

inş. kızlar yaaaa çok saolun iyi dilekeriniz için walla saatlerdir şu ünv. işiyle kafayı bozmuş durumdayım puanlar o kadar yakın ki tek belirleyici faktör p.tesi günkü sınav pöfffffffff walla sitres yapıom haaa daha şimiden heyecan yaptım o gün nası olurum kimbilir

. yaren walla hepinizi şööle dolu dolu muhabbeti özledim katılamıorum die nası içim gidio bi bilsen ((

zeynep çok saol naber nası gidio başladın mı ing. kursuna cnm

nigar bu arada bi fiyonk tokan vardı ya geçenlerde ben de buldum ondan ay çok şirin yaaaa hemen aldımm modası geçti gitti nerdeyse ben daha yeni buluom

Geçmedi onların modası hayatım geçtiyse de ben bilmek istemiyorum çünkü hala seve seve takıyorum
güle güle kullan sen de seninkisini :))
sınav için de bol şans diliyorum sana canımm

sanırım uyuyorum, yarın iş var
koca yaz yattım cumartesileri şimdi bi acaibime gidiyo kii, bi tuhafım böyle, zoruma gidiyo

iyi geceler Alishamm

Son düzenleme:

iyi geceler canımmmmm ve de yarın çabucak geçiversin inş. bütün çalışanlar içinnnn bu arada uzun bi aradan sonra ilk defa yatak odasında yattık süperdi

iyi geceler canımmmmm ve de yarın çabucak geçiversin inş. bütün çalışanlar içinnnn bu arada uzun bi aradan sonra ilk defa yatak odasında yattık süperdi

ay bi durdum düşündüm şimdii normalde nerde yatıyodunuz kii
balkonda bildiğim kadarıyla 1 gececik yattınız siz dimmi
ay kafam karıştı

ay bi durdum düşündüm şimdii normalde nerde yatıyodunuz kii
balkonda bildiğim kadarıyla 1 gececik yattınız siz dimmi
ay kafam karıştı

oturma odasında yatıoduk cnm malum burası kavruluodu klimasız da yatılmıo burayı yatak odasına çevirmiştik nefret ediodum allahım çok şükür ki gerçek yatak odama kavuştum

günaydın kızlar. nihayet haftanın son iş günü. ben umarım bugün 1'de çıkabilirim. geçen haftaki gibi 3'te çıkarsam yine çok zorlancam. eve gidip eşim gelmeden temizlik yapmam gerekiyor. bi makina daha çamaşır atcam. onlar da kurusun ki ütü derdini de pazar gününden halledeyim, hafta içi bir de onu dert etmeyim kendime. akşam da eşim erken gelirse yürüyüşe çıkmak istiyorum. bu araba yüzünden uzun zaman oldu elele tutuşup yürümeyeli. bir Dereboyu turu atalım istiyorum.

evet canım çok beğendim yakından daha güzel..canım çok sevindim senin adına inş 1. olduğun haberinide alırız heyecan yapmamaya çalış canım heycan insana kaybettiriyo birebir yaşamış iri olarak çok iyi bilirimayy evet canım sanki çok zor bişeysanki bana abiye dik dedim kendisineakşamda beni yemeğe çağırdı bende başım ağrıyo eve gidicem ütüm falan var dedim
güle güle kullan şirine
yok canım geçmedi merak etmefiyonklu şeyler hala moda:108:artık cumartesileri senide armızda görücez

kuzum aynen araba alınıncada yürümeyi özledim yürümeyi çok severim ben al kocişini çık akşam vallabenimkide akşam 10 da geldi çay koymuştum poaça falan yapmıştım yedi sonra benim canım çok sıkılıyodu eşime dedimki çok sıkıldım dedim hadi seni dışarı çıkarıyım gezelim biraz hava al dedi çıktık saat 11 di dolaştık sonra tatlı yemeye gittik saat 12 deeve geldik direk uyuduk biraz moralim düzeldi yine sıkılmaya başladım bu aralar annemide çok özledim

günaydınn kızlar

Son düzenleme:
Günaydın Kızlar

in. servis vardırda direk eve giderim bende. Cumartesi günlerini sevmiyorum ya. Bende pazara gidicem sonra eve gidip sulu bi yemek yapıcam evi temizlicem. 7 gibi çıkıp annemlere gidicem. Ama dün günlük pedimde bi leke vardı gecede karnım çok ağrıyordu daha bi hafta var reglime ya. Erken olucam galiba

oturma odasında yatıoduk cnm malum burası kavruluodu klimasız da yatılmıo burayı yatak odasına çevirmiştik nefret ediodum allahım çok şükür ki gerçek yatak odama kavuştum

heh şimdi anladım
...
Günaydın kızlaaaarr :119:
biliyorum cumartesileri çok sıkılıyodunuz ama merak etmeyin ben varım artık :119:
(nekadar önemsedim şimdi kendi kendimi )
herkes iyi mi

Ben iyi değilim valla. Evimde şu an yatıyor olmayı tercih ederdim. Sonra kalkıp sakin kafayla işlerimi bitirmeyi isterdim :97:

birde regl olursam haftasonundanda bişey anlamıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…