2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım ben anlamadım, "kumaşı felan oturtabilirmiyim, önce kumaşı görmem lazım" dedi diye mi kızdın? ama bunda bişi yokki :26:

bende bişey göremedim ki? bişey demememiş aslında bazı sentetik kumaşlar falan oluyo her makina diklemiyo ondan falan demiştir bende diker ufak tefek şeyler

inanılmaz sinirliyim,

sakinleşmem gerekiyor yoksa bugünü kötü bitirecegim...
amirimle sorun yasıyorum yani daha dogrusu bana amirlik taslamasından sıkıldım,

canım tavrına sinirlendim söyleme şekline falan ..tamam dikiyim ama kumaşıda görmem lazım makinam dikmezse falan demedi..gönülsüzdü kumaşı görmem lazım yok yastığı görmem lazım ..onun için çok basit bişey bu yastık ona bozuldum

olsunn, sinirlenme böyle şeylere
terziye veririsin sen de çok alıngansın sen
bir daha da ondan bişi rica etmezsin

olsunn, sinirlenme böyle şeylere
terziye veririsin sen de çok alıngansın sen
bir daha da ondan bişi rica etmezsin

yok canım götürücem bakıcak ya hanımefendi ..şimdi direk terziye versem ben bakıyım dedimde terziye verdi der yine suçlu ben olurum..baksın bakalım..alınırım canım herkese herşeyi dikiyo ben onun geliniyim tamam kızım getir dikelim demek çok mu zorzaten bidaha aslaaaaaaaaaaaaa bişey istemem ondan

sen hiç bişi olmamış gibi götür baksın bakalım, diker yaa madem herkese dikiyor sana mı dikmiycek

Akşama ne yemek yapıyorsunuz?

Ben kabak çorbası yaptımda yanına ne yapsam ya ?
hiç bişi yapmiycam ben, yapınca çok yiyorum
yaprak sarması var onlardan yerim.. dün akşam kıymalı börek yapmıştım kendim açtım hamurunu, ondan da kaldı az eşim onu yer, ayran yaparım yeter.. çok kilo aldım

Ayrıca yarın hem cumartesi hemde pazar günü için yemek yapmalıyım. Kocişim evde aç kalmasın

dilekcim sıkma canını nedense gelinlere yapılacak şeyler çok içten söylenmez.
ben de hafta sonu çalışmıyorum. o yüzden son 2 saat 45 dk mesaim var. öğle arası migrosa gittim kıyma 5 liraydı 50 tl lik alışveriş yapana. bi de koyun tulum peyniri 5 liraydı. ikisinden de aldım. ama yoruldum ağır taşımamam gerekiyor. kasıklarım acıdı. 4 gibi eşim işten alır eve götürürüm dedi dükkandan fırsat bulup çıkabilirse, mesaim 1 saat 45 dk kalıyor. inşallah götürür beni

Ben bu akşam makarna yapayım görümcemlerde gelicekler bize.

Yarın bende börek yapayım bide sulu bi yemek yapayım. Zaten yarın akşam annemlerde yemek yicem. Börek ile sulu yemeği yesin eşim. Pazar gününede yumurta bişey yesin.

buzlukta pişmiş et var(tantuni yaparım diye küçük küçük doğramıştık) biraz yağda kavurup salata malzemesi hazırlayıp tantunide yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…