canım ben anlamadım, "kumaşı felan oturtabilirmiyim, önce kumaşı görmem lazım" dedi diye mi kızdın? ama bunda bişi yokki :26:
olsunn, sinirlenme böyle şeylerecanım tavrına sinirlendim söyleme şekline falan ..tamam dikiyim ama kumaşıda görmem lazım makinam dikmezse falan demedi..gönülsüzdü kumaşı görmem lazım yok yastığı görmem lazım ..onun için çok basit bişey bu yastık ona bozuldum
olsunn, sinirlenme böyle şeylere
terziye veririsin sen deçok alıngansın sen
bir daha da ondan bişi rica etmezsin
sen hiç bişi olmamış gibi götür baksın bakalım, diker yaa madem herkese dikiyor sana mı dikmiycekyok canım götürücem bakıcak ya hanımefendi ..şimdi direk terziye versem ben bakıyım dedimde terziye verdi der yine suçlu ben olurum..baksın bakalım..alınırım canım herkese herşeyi dikiyo ben onun geliniyim tamam kızım getir dikelim demek çok mu zorzaten bidaha aslaaaaaaaaaaaaa bişey istemem ondan
hiç bişi yapmiycam ben, yapınca çok yiyorumAkşama ne yemek yapıyorsunuz?
Ben kabak çorbası yaptımda yanına ne yapsam ya ?
sen hiç bişi olmamış gibi götür baksın bakalım, diker yaa madem herkese dikiyor sana mı dikmiycek
Akşama ne yemek yapıyorsunuz?
Akşama ne yemek yapıyorsunuz?
hiç bişi yapmiycam ben, yapınca çok yiyorum
yaprak sarması var onlardan yerim.. dün akşam kıymalı börek yapmıştım kendim açtım hamurunu, ondan da kaldı az eşim onu yer, ayran yaparım yeter.. çok kilo aldım
sağol canım..dikerse ekime dikmezse.. zuzuuu tamamla
ay ay ayAyrıca yarın hem cumartesi hemde pazar günü için yemek yapmalıyım. Kocişim evde aç kalmasın
anladım ben onu
ay ay aykocişi aç kalmasınmış
anası aç bırakmaz yaw onu okadar ince düşünme, 1 sene önce ne yiyodu sanki :)))
he canım hekasım aralık ocak diycektim
Ben balık yapacagım. fırında ızgara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?